Manželství kvůli dítěti

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
16
26.8.17 23:23

Manzelstvi kvuli diteti

Ahoj, potrebovala bych poradit, vypovidat se…
Bude to asi delsi text abych presne popsala situaci, vzdy tyhle veci resim s rodinou ale tentokrat to musis uz vyresit sama a nezatezovat okoli, trochu se i stydim, ze je vse tak jak je
Takze abych zacla, s mamzelem jsme 4roky, nebylo to bez mracku v podstate od zacatku ale vzdy jsme to uslali, me je nyni 28 a mu 25, zrekonstruovali jsme dum, ale protoze nam neklapalo spolecne bydleni (zili jsme s mymi rodici) a skoncilo to neverou s manzleovy strany a pauzou tak i presto jsme se dali dokupy a nas vztah bych krasny, cca 2roky, dali jsme vse znova dokupy, koupily a opravili byt a prali si oba dite, musim rict ze opravdu oba dva, nikoho jsem do ditete netlacila, neslo to hned ale do roka a pul se nam narodila uzasna holcicka, je strasne hodna opravdu silene moc a krasne spinka smeje se, mame plno casu na sebe a krizi typu stres a nedostatek casu neresime, nyni jsou dceri 3mesice a dnes se mi stala jedna z nejhorsich veci za urcitych okolnosti ktere nejsou postatne jsem se dozvedela nebo tedy pozdeji jsme si promluvili ze mamzel nevi zda me miluje, chce delat hlavne karieru kterou ted ma v nabidce a ta spociva v tom ze by byl casto na sk, asi mesic pozoruji ze dcerku miluje ale mne vice prehlizi, myslela jsem ze se treba pletu a mam cas premyslet nad hloupostmi ale jak jde videt muj instinkt byl dobry…jindy bych se sebrala a sla pryc jenze ted mam malou a mam sileny pocit ze mi zlomi srdce kdyz tak male uzasne stvoreni pripravim o zivot ktery jsem ji cutela dat, manzel chce at jsme spolu pry ma jen asi krizi i kvuli prace, dost jsme se kvuli tomu hadali, ja chtela at je s nami tak jak je to ted a uzivame si male, ale rict ze me nemiluje je dost silne kafe, nechce mi ublizit viˇ ze ho to mrzi, ale citum clovek neporuci…jde mi o to zda mam odejit nebo to nechat jeste plynout, kdyby to bylo o me odejdu protoze nechci zit s nekym s kym si nejsem jista a neni to poprve ale proste nedokazu unest udelat to male vim ze nema rozum ale moc me to boli a strasne brecim kdykoli se usmeje, mozna jsme mela s ditetem pockat a po manzelove nevere ho mechat delsi dobu, takze mam zachranit manzelsti a jak? Nebo radeji to utnout hned…chci jen rici ze ja ac jsem ted zlomena a nastvana manzela miluji ale jde mi hlavne o dite proste cekala jsem ze v zivote muze prijit cokoli ale sotva porodim a uz rozvod je hruza…dekuji dopredu za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14642
26.8.17 23:32
@BetyIzabel píše:
Ahoj, potrebovala bych poradit, vypovidat se…
Bude to asi delsi text abych presne popsala situaci, vzdy tyhle veci resim s rodinou ale tentokrat to musis uz vyresit sama a nezatezovat okoli, trochu se i stydim, ze je vse tak jak je
Takze abych zacla, s mamzelem jsme 4roky, nebylo to bez mracku v podstate od zacatku ale vzdy jsme to uslali, me je nyni 28 a mu 25, zrekonstruovali jsme dum, ale protoze nam neklapalo spolecne bydleni (zili jsme s mymi rodici) a skoncilo to neverou s manzleovy strany a pauzou tak i presto jsme se dali dokupy a nas vztah bych krasny, cca 2roky, dali jsme vse znova dokupy, koupily a opravili byt a prali si oba dite, musim rict ze opravdu oba dva, nikoho jsem do ditete netlacila, neslo to hned ale do roka a pul se nam narodila uzasna holcicka, je strasne hodna opravdu silene moc a krasne spinka smeje se, mame plno casu na sebe a krizi typu stres a nedostatek casu neresime, nyni jsou dceri 3mesice a dnes se mi stala jedna z nejhorsich veci za urcitych okolnosti ktere nejsou postatne jsem se dozvedela nebo tedy pozdeji jsme si promluvili ze mamzel nevi zda me miluje, chce delat hlavne karieru kterou ted ma v nabidce a ta spociva v tom ze by byl casto na sk, asi mesic pozoruji ze dcerku miluje ale mne vice prehlizi, myslela jsem ze se treba pletu a mam cas premyslet nad hloupostmi ale jak jde videt muj instinkt byl dobry…jindy bych se sebrala a sla pryc jenze ted mam malou a mam sileny pocit ze mi zlomi srdce kdyz tak male uzasne stvoreni pripravim o zivot ktery jsem ji cutela dat, manzel chce at jsme spolu pry ma jen asi krizi i kvuli prace, dost jsme se kvuli tomu hadali, ja chtela at je s nami tak jak je to ted a uzivame si male, ale rict ze me nemiluje je dost silne kafe, nechce mi ublizit viˇ ze ho to mrzi, ale citum clovek neporuci…jde mi o to zda mam odejit nebo to nechat jeste plynout, kdyby to bylo o me odejdu protoze nechci zit s nekym s kym si nejsem jista a neni to poprve ale proste nedokazu unest udelat to male vim ze nema rozum ale moc me to boli a strasne brecim kdykoli se usmeje, mozna jsme mela s ditetem pockat a po manzelove nevere ho mechat delsi dobu, takze mam zachranit manzelsti a jak? Nebo radeji to utnout hned…chci jen rici ze ja ac jsem ted zlomena a nastvana manzela miluji ale jde mi hlavne o dite proste cekala jsem ze v zivote muze prijit cokoli ale sotva porodim a uz rozvod je hruza…dekuji dopredu za rady

Je mi to moc líto. :? Bohužel, vždy, když vezmeš nevěrníka zpátky, hrozí velké riziko, že to udělá znova. V tomto případě to sice nepíšeš, ale jeho chování by tomu asi i odpovídalo. Krom toho, on ti řekne tři měsíce po porodu, že tě nemiluje, ale nechce ti ublížit? :nevim: No nevím, ale každopádně už ti ublížil víc než dost. Osobně bych zvažovala rozchod, ale co uděláš ty, je jenom na tobě. Držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4071
26.8.17 23:35

Nevyzrálý, nedospělý je ten Váš muž. Dala bych mu přečíst 7 návyků šťastné rodiny od Coveyho a ať se rozhodne sám, co chce. Vy buďte silná. To co se Vám teď děje je noční můra.. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
26.8.17 23:37

Dekuji za vase reakce, kdyz to ctu mam slzy v ocich protoze mate pravdu, vim ze bych jindy byla silna, ale silene me boli to, co jsem ja respektive my udelali dcerce :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4071
26.8.17 23:44
@BetyIzabel píše:
Dekuji za vase reakce, kdyz to ctu mam slzy v ocich protoze mate pravdu, vim ze bych jindy byla silna, ale silene me boli to, co jsem ja respektive my udelali dcerce :,(

Zatím jste jí nic neudělali. Ale bude potřebovat mámu, která je šťastná a tím směrem byste měla jít. Snažte se všemi možnými způsoby trápit sama sebe co nejkratší dobu. Já jsem asi pesimista, ale nevěřím moc v rychlý duševní vývoj Vašeho partnera. Naštěstí jsou na světě i jiní muži a dítě z rozvedené rodiny neznamená nešťastné dítě. To je nutné si uvědomit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1571
27.8.17 00:36

Proboha! Nic „neutinat“! Manzelstvi je instituce primarne urcena k vychove deti a kumulaci majetku. Nikoli zamek v ruzove zahrade urceny k zabave zenusky a muzicka! Nech manzela delat karieru a vitej v realite! Kde je sakra psano, ze manzele se nutne musi milovat…???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1571
27.8.17 00:40
@sediza píše:
Zatím jste jí nic neudělali. Ale bude potřebovat mámu, která je šťastná a tím směrem byste měla jít. Snažte se všemi možnými způsoby trápit sama sebe co nejkratší dobu. Já jsem asi pesimista, ale nevěřím moc v rychlý duševní vývoj Vašeho partnera. Naštěstí jsou na světě i jiní muži a dítě z rozvedené rodiny neznamená nešťastné dítě. To je nutné si uvědomit.

Pro zakladatelku: tento nazor je naprosto zvraceny, nicmene bohuzel velmi casty. Urcite se jim nerid! Pak se divime, ze kazde druhe manzelstvi je rozvedene.

Domluvte si s manzelem trochu volnejsi vztah, nech ho delat karieru na Slovensku, ale urcite trvej na domacim sexu pri jeho pobytech doma. Bez toho vam to nebude drzet pohromade.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6895
27.8.17 01:11

Je mi to líto :-(
Zkušenost nemám osobní, napíši jen, co se stalo mé velmi dobré kamarádce. Manžel jí v podstatě řekl to samé, co ten Tvůj Tobě. Nedlouho potom odešel za milenkou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6895
27.8.17 01:13

A taky měli několikatýdenní dítě :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1291
27.8.17 02:25
@Cosmopol píše:
Proboha! Nic „neutinat“! Manzelstvi je instituce primarne urcena k vychove deti a kumulaci majetku. Nikoli zamek v ruzove zahrade urceny k zabave zenusky a muzicka! Nech manzela delat karieru a vitej v realite! Kde je sakra psano, ze manzele se nutne musi milovat…???
8o 8o
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marie432875
27.8.17 05:39

@BetyIzabel a co zkusit poradnu. Manžel to ukončit nechce, to je dobry zacatek. Cestovat na Slovensko můžete s nim. Zkuste na tom zapracovat, kdyz uz nic, alespoň budeš vedet, ze jste pro to neco udělali a nevzdali to hned. Kazdy si někdy projde krizi, a přeci pri vstupu do manželství slibujete, ze pri době budete stát v dobrém i zlem. Držím pěsti, ať se rozhodnes (rozhodnete) správne.

• Citovat
  • Upravit
Marie432875
27.8.17 05:42
@Cosmopol píše:
Pro zakladatelku: tento nazor je naprosto zvraceny, nicmene bohuzel velmi casty. Urcite se jim nerid! Pak se divime, ze kazde druhe manzelstvi je rozvedene.Domluvte si s manzelem trochu volnejsi vztah, nech ho delat karieru na Slovensku, ale urcite trvej na domacim sexu pri jeho pobytech doma. Bez toho vam to nebude drzet pohromade.

Naprosto souhlasím… i kdyz bych netvrdila, ze je zvraceny, je proste velmi častý a ve finále je to nejjednodušší řešení. Zda je správne o tom uz se da pochybovat.

• Citovat
  • Upravit
9868
27.8.17 06:38

Tak já se přiznám, že bych nedokázala žít s chlapem, co mě nemiluje. Znám několik vztahů co se lepily jen kvůli dítěti a ty děti moc dobře v budoucnu vycítí, že je problém a odnáší to stejně - záleží ale hodně na tom jak budete schopný fungovat nadále. Nehledě na to, že když už byl jednou nevěrný, nejspíš si v takovém vztahu brzo nějakou milenku najde.
Když vás čeká stejně odloučení, tak bych to zatím nechala a uvidíš jak se bude vztah vyvíjet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
27.8.17 07:11

@BetyIzabel je to velmi mladý kluk..Vím že to asi nechceš slyšet ale chlap který je opravdu připraven na tenhle styl života nemá 2 ale až 3 kolikrát 4.
Když tě nemiluje je blbost aby jste zůstali spolu..Máš nárok si najít někoho s kým to bude klapat. Prozacatek zůstaň kde jsi..delej si Fin. rezervu a až půjdeš do práce..Odstěhuj se.
Dcera chce rodiče šťastné ne žijící vedle sebe bez lásky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
27.8.17 07:31

Manžel je hodně nevyzrálý, když dovede ženě sotva tři měsíce po porodu říct, že ji nemiluje. Nebo utíkat za jinou jen proto, že mu nevyhovuje společné bydlení s rodiči. Už tenkrát jste měli jít od sebe, když ti zahýbal po pár letech vztahu. S dítětem už přemýšlíš jinak. Nechala bych ho dělat kariéru (pokud to není skrytá milena) a počkala, jestli nezjistí, že vás vlastně asi obě miluje. Ne jen dceru. Kdyby to bylo neúnosné, skončila bych to. Ale „jen“ kvůli dítěti bych to nedělala. Musela bych sama něco k němu cítit. Vztah z rozumu vydrží málokdo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí