Parner překvapuje?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
26.8.17 00:09

Parner překvapuje?

Ahojky všem, muj parner mi nedělal orální sex, nedělalo mu to dobře, nešlo mu to, nenutila jsem ho do toho ikdyž jsem chtěla, aby to hned nevzdával, ale dobře. Jak šel čas, nyní když jsme spolu skoro dva roky, tak už před nějakou dobou byl sex kdy to pro mě udělal (uplně nečekaně),viděl že se mi to moc líbilo a taky jsem mu to jasně dala najevo i řekla, byl rád. No a ted světe div se, nastal zase ten okamžik, nikdy to nečekám nejsem na to při předehře zvyklá, tak mě opět potěšil, ale k věci, vždy říkával, že to „prostě nedá“ a tak. Ted najednou prohlásil „musím si zvyknout no“.Uplně mě to zaskočilo znova, byla jsem moc ráda, a neskutečně si toho vážím, a muj dotaz nyní zní, jakým pojmem je tohle u chlapů myšleno? Že ikdyž to není jeho láhůdka, udělá to pro mě, ale potřebuje čas? Nebo to chce překonat a najednou se něco změnilo (ikdyž nic) a cití se na to? Já vím je to asi stupidní dotaz, totální výkřik do tmy, ale zajímal by mě váš názor, popřípadě i jak vy to máte? Dělají vám Vaši muži orál?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21111
26.8.17 00:19

A tebe to baví, když víš, že ho to nebaví?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.8.17 00:20

A v jakých souvislostech partner nastupuje do této u vás velmi překvapivé akce? Nepozorovala jsi to? Zní to totiž podle popisu, že se do toho nutí a dělá to z jiného důvodu, než že by si to užíval. Cítí se nejistý ve vztahu? Žárlí? Má nedostatečnou erekci? Nebo jak na to zrovna teď přišel? Bavili jste se o tom? Možná je důvod prozaičtější a někdo mu to z kamarádů nebo spolupracovníků nakukal u piva, že když to nebude dělat, tak žena nebude spokojena, i to je možné. :-) Ale bylo by zajímavé s ním o tom pobavit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
26.8.17 00:33

Prisel tomu na chut! Ale nesmi to byt za cenu ponizeni. Koneckoncu u zensky je to jinak…? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5425
26.8.17 00:37

Spousta žen to má tak, že muži orál neudělá, dokud s ním není delší dobu, dobře ho nepozná, nezačne mu plně důvěřovat… Dokud nenastane onen okamžik, kdy je na to připravená, hnusí se jí to. Teprve po delší době dostane chuť. Co když to tak mají i někteří muži?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4421
26.8.17 01:47

Mého chlapa to bavilo vždycky :mrgreen: určitě bych ale nechtěla aby to dělal z donucení :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.8.17 10:46
@pohledzdruhestrany píše:
A tebe to baví, když víš, že ho to nebaví?

No, já ho do toho nenutila jen jsem třeba řekla kdysi, že bych byla ráda, ale od té doby se to neřešilo

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.8.17 10:48
@Swami Harashimi píše:
A v jakých souvislostech partner nastupuje do této u vás velmi překvapivé akce? Nepozorovala jsi to? Zní to totiž podle popisu, že se do toho nutí a dělá to z jiného důvodu, než že by si to užíval. Cítí se nejistý ve vztahu? Žárlí? Má nedostatečnou erekci? Nebo jak na to zrovna teď přišel? Bavili jste se o tom?Možná je důvod prozaičtější a někdo mu to z kamarádů nebo spolupracovníků nakukal u piva, že když to nebude dělat, tak žena nebude spokojena, i to je možné. :-) Ale bylo by zajímavé s ním o tom pobavit.

Toto právě vůbec netuším, proč ted najednou, jestli se cítí nejistý, já myslím, že nemá duvod, tvrdí za každou cenu že nežárlí, taky nemá důvod, ptala jsem se proč ted najendou řekl, že neví že si musí zvyknout, proto se ted tady na to ptám, co to má znamenat, co se týče těch kamarádůnje možné že mu nějaký kamoš řekl tohle, ale to on mi neřekne si myslím :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.8.17 10:50
@vocode píše:
Prisel tomu na chut! Ale nesmi to byt za cenu ponizeni. Koneckoncu u zensky je to jinak…? :think:
@Borůvka1990 píše:
Spousta žen to má tak, že muži orál neudělá, dokud s ním není delší dobu, dobře ho nepozná, nezačne mu plně důvěřovat… Dokud nenastane onen okamžik, kdy je na to připravená, hnusí se jí to. Teprve po delší době dostane chuť. Co když to tak mají i někteří muži?

Já mu právě orál dělám vždy, a dost intenzivně, baví mě to, naplnuje mě to, nemám s tím problém, kor když vím, jak moc dobře to dělá jemu, tak když k tomu mám dispozici, proč bych mu to nedopřála, spíš mi jde o to, proč ted najednou takle změnil názor :)

• Citovat
  • Upravit
1093
26.8.17 10:55

Kolik vám je? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.8.17 11:08
@Raspusha píše:
Kolik vám je? :roll:

20

• Citovat
  • Upravit
1093
26.8.17 11:32
@Anonymní píše:
píše: Více

Dekuju. Teď už je mi to jasný :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1093
26.8.17 11:46

Tebe to baví- dělej mu! On to dělat evidentně nechce! Ok. Tak netlac na pilu, neřeš to, nepozastavuj se nad tím a dej tomu čas. Třeba k tomu časem dospěje sám. Kazdej to má jinak a rozhodne to neznamená… ze je sobec. Kazdej oral nemusí, není to zadna povinnost. Bez toho se da v klidu žít. V životě jsou důležitější věci než to ze ti „ nechce” s nadšením lizat f*rndu.. Sorry, ale tohle už fakt nejde říct jinak..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.8.17 12:00
@Raspusha píše:
Tebe to baví- dělej mu! On to dělat evidentně nechce! Ok. Tak netlac na pilu, neřeš to, nepozastavuj se nad tím a dej tomu čas. Třeba k tomu časem dospěje sám. Kazdej to má jinak a rozhodne to neznamená… ze je sobec. Kazdej oral nemusí, není to zadna povinnost. Bez toho se da v klidu žít. V životě jsou důležitější věci než to ze ti „ nechce” s nadšením lizat f*rndu.. Sorry, ale tohle už fakt nejde říct jinak..

však v pohodě nenutím ho do toho, jenže ted on sám od sebe změnil názor

• Citovat
  • Upravit
1093
26.8.17 12:05
@Anonymní píše:
však v pohodě nenutím ho do toho, jenže ted on sám od sebe změnil názor

Nezměnil :think: jen se chce nejspíš přizpůsobit!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí