Můj arogantní manžel

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
25.8.17 20:02

Můj arogantní manžel

Ahoj holky, ani nevím kde začít…s manželem jsem 7let, 3 roky vdaná, roční dcera. Už v těhotenství jsem si začala všímat jistých změn v jeho chování, ale v tu dobu jsem to přičítala hormonům a snažila se to neřešit. Bohužel mi začíná docházet, že na hormony to už svádět nemůžu.. Z manžela se stal (s prominutím) arogantní d****. Vůbec nevím, kde se to v něm bere, ale jedná se všemi jak s kusem hadru včetně mě. Ví všechno, ostatní jsou hloupí, pod jeho úroveň a dává všem jasně najevo. Prodavačky, servírky, ale i třeba automechanici, opraváři, rodiče. Několikrát jsem mu to říkala, vysvětlovala, ale on v tom prostě nevidí chybu. Možná to má spojitost s povýšením v práci, ale to jsou jen moje domněnky. Neustále mu opakuju, že nejsem jeho zaměstnanec, že je rozdíl mezi radou a rozkazem, ale je to k ničemu. Nejhorší na tom je, že i mě to změnilo..dříve bych si to určitě nenechala líbit, ale teď už většinou sklopím hlavu, udělám co chce, jak chce ať už nedělá scény a nepoučuje mě. On takový vážně nebyl, naopak jsem mu kolikrát říkala, ať se naučí taky říkat „ne“ protože toho ostatní využívali a on by se pro ně rozkrájel. A teď proč píšu..Zažila jste některá? Vrátilo se to k normálu? Bojím se, že se to bude jen stupňovat.. děkuji za všechny reakce

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5866
25.8.17 20:06
@Anonymní píše:
Ahoj holky, ani nevím kde začít…s manželem jsem 7let, 3 roky vdaná, roční dcera. Už v těhotenství jsem si začala všímat jistých změn v jeho chování, ale v tu dobu jsem to přičítala hormonům a snažila se to neřešit. Bohužel mi začíná docházet, že na hormony to už svádět nemůžu.. Z manžela se stal (s prominutím) arogantní d****. Vůbec nevím, kde se to v něm bere, ale jedná se všemi jak s kusem hadru včetně mě. Ví všechno, ostatní jsou hloupí, pod jeho úroveň a dává všem jasně najevo. Prodavačky, servírky, ale i třeba automechanici, opraváři, rodiče. Několikrát jsem mu to říkala, vysvětlovala, ale on v tom prostě nevidí chybu. Možná to má spojitost s povýšením v práci, ale to jsou jen moje domněnky. Neustále mu opakuju, že nejsem jeho zaměstnanec, že je rozdíl mezi radou a rozkazem, ale je to k ničemu. Nejhorší na tom je, že i mě to změnilo..dříve bych si to určitě nenechala líbit, ale teď už většinou sklopím hlavu, udělám co chce, jak chce ať už nedělá scény a nepoučuje mě. On takový vážně nebyl, naopak jsem mu kolikrát říkala, ať se naučí taky říkat „ne“ protože toho ostatní využívali a on by se pro ně rozkrájel. A teď proč píšu..Zažila jste některá? Vrátilo se to k normálu? Bojím se, že se to bude jen stupňovat.. děkuji za všechny reakce

Tohle hlavně nedělej, jinak se to bude opravdu stupňovat. Je možné, že mu povýšením trošku vyrostl hřebínek a že se cítí jako king.. jak dlouho je na té nové pozici?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7333
25.8.17 20:08
@Anonymní píše:
Ahoj holky, ani nevím kde začít…s manželem jsem 7let, 3 roky vdaná, roční dcera. Už v těhotenství jsem si začala všímat jistých změn v jeho chování, ale v tu dobu jsem to přičítala hormonům a snažila se to neřešit. Bohužel mi začíná docházet, že na hormony to už svádět nemůžu.. Z manžela se stal (s prominutím) arogantní d****. Vůbec nevím, kde se to v něm bere, ale jedná se všemi jak s kusem hadru včetně mě. Ví všechno, ostatní jsou hloupí, pod jeho úroveň a dává všem jasně najevo. Prodavačky, servírky, ale i třeba automechanici, opraváři, rodiče. Několikrát jsem mu to říkala, vysvětlovala, ale on v tom prostě nevidí chybu. Možná to má spojitost s povýšením v práci, ale to jsou jen moje domněnky. Neustále mu opakuju, že nejsem jeho zaměstnanec, že je rozdíl mezi radou a rozkazem, ale je to k ničemu. Nejhorší na tom je, že i mě to změnilo..dříve bych si to určitě nenechala líbit, ale teď už většinou sklopím hlavu, udělám co chce, jak chce ať už nedělá scény a nepoučuje mě. On takový vážně nebyl, naopak jsem mu kolikrát říkala, ať se naučí taky říkat „ne“ protože toho ostatní využívali a on by se pro ně rozkrájel. A teď proč píšu..Zažila jste některá? Vrátilo se to k normálu? Bojím se, že se to bude jen stupňovat.. děkuji za všechny reakce
Tady už pomůže jenom rozvod…Promiň za úpřímnost, ale proč si kazit život s arogantním a panovačným egoistou? Ty nechápeš, že je ohroženo i Tvé dítě? :cert: :cert:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.8.17 20:08

Ahoj, já to doma mám stejné..bohužel :( myslím, že se to bude stupňovát s vekem-tak je tomu u nás..manželovi je teď 42 a já už nemam energii reagovat jakýmkoliv návrhem.. na vše už jen odpovídám „hm, aha, jojo“..za týden do nosím druhého synka a pokud se opravdu nic nezmění, uvidíme, co přinese příští rok. Teď je to ve fázi, kdy řeknu, že mi není dobré a nikam nepojedu a on si vezme teploměr a premeruje mi teplotu, jestli nelzu…ponižující, ale teď už neřeším, nabírá sílu na porod :))))) drž se :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.8.17 20:14

@Paola21 na nové pozici je zhruba 3rokem.
@Božislava Pochopitelně mi jde především o dceru, teď je malá a nerozumí tomu, ale nechci aby jí někdo už od mala srážel sebevědomí a masíroval si tak svoje ego.

Anonymní těhotné přeju hodně sil. Drž se, teď to musí být pro tebe těžké :hug:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.8.17 20:16

Anonym - děkuji.
Ano, otec mé dcery. On je suterén :lol: od přírody ;), ale přišlo mi to takové ala aj tak sme stále frajery. Trošku jsem se rozkoukala také v těhotenství, přišlo mi, že se ke mně chová přes čáru, nechci psát podrobnosti :oops:. Napíši rovnou, že spolu nejsme :oops: Od té doby máme zase hezký vztah, on mi volá a nejen kvůli dětem, zajímám ho. Přijde mi, že se tak ke mně choval, protože měl pocit, že mě má jistou. Nechtěl ani, abych chodila do práce, že nás bude živit 8) Není zlý, ale tak pro mě nezkousnutelně dominantní.

• Citovat
  • Upravit
25897
25.8.17 20:18
@Anonymní píše:
Ahoj, já to doma mám stejné..bohužel :( myslím, že se to bude stupňovát s vekem-tak je tomu u nás..manželovi je teď 42 a já už nemam energii reagovat jakýmkoliv návrhem.. na vše už jen odpovídám „hm, aha, jojo“..za týden do nosím druhého synka a pokud se opravdu nic nezmění, uvidíme, co přinese příští rok. Teď je to ve fázi, kdy řeknu, že mi není dobré a nikam nepojedu a on si vezme teploměr a premeruje mi teplotu, jestli nelzu…ponižující, ale teď už neřeším, nabírá sílu na porod :))))) drž se :kytka:

Měří ti teplotu 8o 8o 8o no ty kráso to valim bulvy. Co všechno si někteří nechají líbit. Hodně štěstí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5866
25.8.17 20:19
@Anonymní píše:
@Paola21 na nové pozici je zhruba 3rokem.
@Božislava Pochopitelně mi jde především o dceru, teď je malá a nerozumí tomu, ale nechci aby jí někdo už od mala srážel sebevědomí a masíroval si tak svoje ego.Anonymní těhotné přeju hodně sil. Drž se, teď to musí být pro tebe těžké :hug:

Aha, tak to už je tam docela dlouho, tak to nevím, co by se muselo stát, aby ho to přešlo. Ono se říká že věkem se špatné vlastnosti prohlubují, tak snad to není ten případ, že to bude horší a horší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.8.17 20:26

Radši anonymně. Manžel se s povýšením taky hodně změnil, začal pohrdat lidmi pod ním (sám byl předtím jeden z nich!) a začal „plivat“ na lidi nad ním. Ke mně se chová furt stejně. Chová se k nim stejně, ale se mnou o nich mluví pohrdavě. Není mi to příjemný, brala jsem si fajn člověka, který se o ostatních vyjadřoval vždy slušně :(

• Citovat
  • Upravit
7333
25.8.17 20:29
@divine woman píše:
Měří ti teplotu 8o 8o 8o no ty kráso to valim bulvy. Co všechno si někteří nechají líbit. Hodně štěstí :kytka:

Každá žena, která se vdá, musí mít zádní vrátka k úniku…Kde neexistuje možnost úniku, tam je to špatné. Muži se vybarvují až po svatbě, když ptáčka lapají, krásně mu zpívají…Nebudˇnaivní a budˇtrochu feministka ne uťáplá jako, jako…Monyová třeba. Nežijeme v předminulém století, herrgott :cert: :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.8.17 20:40
@Anonymní píše:
Radši anonymně. Manžel se s povýšením taky hodně změnil, začal pohrdat lidmi pod ním (sám byl předtím jeden z nich!) a začal „plivat“ na lidi nad ním. Ke mně se chová furt stejně. Chová se k nim stejně, ale se mnou o nich mluví pohrdavě. Není mi to příjemný, brala jsem si fajn člověka, který se o ostatních vyjadřoval vždy slušně :(

Přesně tohle jsem zažila. Už spolu nejsme. Tohle mi neskutečně vadilo.Jak Jekkyl a Hyde. Nechápala jsem, kde se v něm ta povýšenost a arogance bere. Možná kořeny už v rodině. Pocházel z chudých poměrů z pohraničního maloměsta a tímto si nejspíš na vedoucí pozici v Praze dodával sebevědomí.

• Citovat
  • Upravit
3931
25.8.17 20:41

Rozhodně si takovéhle chování nenech líbit. Nikdo se nad Tebou nemá co povyšovat a už vůbec ne manžel, který by měl být především Tvou oporou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.8.17 20:45

Holky, já už si ty zadní vrátka dávám dohromady, ale do porodu nechci řešit vztah a mít neuroticke mimco… já už se tomu jen směju… i když to k smíchu není, vím! A zakladatelce urcite Radim, aby si také tvořila zadní vrátka! Anonymka s teplotou 8o :mrgreen:

@Božislava píše:
Každá žena, která se vdá, musí mít zádní vrátka k úniku…Kde neexistuje možnost úniku, tam je to špatné. Muži se vybarvují až po svatbě, když ptáčka lapají, krásně mu zpívají…Nebudˇnaivní a budˇtrochu feministka ne uťáplá jako, jako…Monyová třeba. Nežijeme v předminulém století, herrgott :cert: :cert: :cert: :cert:
  • Citovat
  • Upravit
62
25.8.17 20:49
@Anonymní píše:
Přesně tohle jsem zažila. Už spolu nejsme. Tohle mi neskutečně vadilo.Jak Jekkyl a Hyde. Nechápala jsem, kde se v něm ta povýšenost a arogance bere. Možná kořeny už v rodině. Pocházel z chudých poměrů z pohraničního maloměsta a tímto si nejspíš na vedoucí pozici v Praze dodával sebevědomí.

To mi trochu připomíná mého manžela. Také se strašně zhoršil od té doby, co přebral po svém šéfovi vedení firmy (a také pocházel z malých poměrů). Ale ani předtím to nebylo růžové - jen si asi tolik nedovolil. Skoro všichni pro něj byli debilové (zřejmě včetně mne - vzhledem k jeho chování). Určitě si nenech NIC líbit, to je cesta do pekel (já už jsem rozvedená - taky jsem se dlouho snažila mu vyhovět. Jediný výsledek je, že si Tě chlap přestane zcela vážit. To jsem bohužel pochopila moc pozdě). Zkus zabojovat i za cenu hádek. Pokud to nepomůže, tak radu nemám, ale věř mi, že když budeš dělat, co chce on, dopadne to stejně blbě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
676
25.8.17 20:51

@Božislava ale rozvodem jeho vývoj ohrožen nebude, co? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie