Ejakulace u chlapů

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
90
24.8.17 16:56

Ejakulace u chlapů

Holky odpusťte mi tohle, ale trošku jsme to už načnuli ve vedlejší diskuzi a mě to neda. Uz je to dlouho no. :oops: Řešilo se tady už všechno pokud vím, delka penisu, šířka penisu, tvar penisu :D dokonce i šourek. :D Mě by zajimala vaše zkušenost s ejakulací u chlapů. :D V péčku obcas vidim chlapy stříkat dva metry daleko, ale nikdy jsem to sama nezažila. Jak to mate vy? Co váš chlap a co si pamatujete z minulych vzahů? Ja spis vzdycky jenom tak trosku, soucasny přítel je na tom lip jenom kdyz je to po delší době. Fakt sorry za otazku, musela jsem. :D :D Anonym samozrejme chapu. :oops: A samozřejmě, jak to máte vy pánové, jestli se chcete pochlubit. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
rokris
24.8.17 17:16

No tak když musíš, tak musíš. :) Takový starosti jsou ještě pořád dobrý. :) A ano zažila jsem to víckrát. Ale jasně, že musí být „naspořeno.“ Nelze x krát za den a dva metry. Muž je člověk. :) A že je to v péčku běžný? Tam to takový být musí. Ať žasnem, závidíme a máme co řešit. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.8.17 17:22

Můj chlap jen tak trochu plivne, o stříkání nemůže být řeč.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.8.17 17:23

:mrgreen: ani nevim, my se snazime aby to 2 metry nelitalo, ale jak daleko by to dal jsme nikdy nezkouseli :mrgreen: nechceme to mit po celym pokoji :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
20767
24.8.17 17:23

Zažila a rozhodně to nebyl někdo, kdo měl naspořeno. Proste to tak měl. Ale nikdy mě nenapadlo hodnotit kvalitu chlapa podle délky výstřiku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
90
24.8.17 17:24

@rokris Fakt i ty 2 metry, jo? :D :D To si nedokážu představit vlastní oči. :D To můj i když má naspořeno, tak se to tomu ani neblíží…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
263
24.8.17 17:25

Ano, někdy stříkají a někdy jenom tečou. Když stříkají, tak to mají nastrádaný po delší sexuální pauze. Zažila jsem to i v uchu a v očích ( nic příjemnýho v očích). Také se liší i barvou, to jsi skoumala? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rokris
@Anonymní píše: :mrgreen: ani nevim, my se snazime aby to 2 metry nelitalo, ale jak daleko by to dal jsme nikdy nezkouseli :mrgreen: nechceme to mit po celym pokoji :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: Jj, je pak zaneřáděno.
  • Citovat
  • Upravit
90

@radkka S kvalitou chlapa to určitě nesouvisí, to netvrdím. Jenom mi to přišlo jako zajimavy téma. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.8.17 17:27

Musím anonymně, manžel by mě zabil, manžel opravdu stříká, ne dva metry, ale běžně až mě na hlavu a za hlavu na polštář a tak, kdyby jen bryndal, bylo by to lepší. To stříkání po pokoji nesnáším.

• Citovat
  • Upravit
21111
24.8.17 17:27

Jednou jsem byl trefen špatně mířící přítelkyní do oka a dostal kvalitní alergickou reakci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
24.8.17 17:28
@pohledzdruhestrany píše:
Jednou jsem byl trefen špatně mířící přítelkyní do oka a dostal kvalitní alergickou reakci

jo, v oku to pěkně pálí, taky mi jednou nateklo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rokris
24.8.17 17:29

@marta.v88 No, uvažovala jsem, že budu editovat, protože jsme to neměřili. :) Ale jednou se muselo malovat. :oops: :oops:

• Citovat
  • Upravit
21111
24.8.17 17:30
@terinka4444 píše:
jo, v oku to pěkně pálí, taky mi jednou nateklo :mrgreen:

nepřemýšlela jsi někdy o sexu v ochranných brýlích? :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
90
24.8.17 17:32

@Fikcia No v oku jsem to taky zažila a nic přijemnyho to neni, v uchu ne. :D Barvu jsem asi nikdy nezkoumala. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí