Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky odpusťte mi tohle, ale trošku jsme to už načnuli ve vedlejší diskuzi a mě to neda. Uz je to dlouho no.
Řešilo se tady už všechno pokud vím, delka penisu, šířka penisu, tvar penisu
dokonce i šourek.
Mě by zajimala vaše zkušenost s ejakulací u chlapů.
V péčku obcas vidim chlapy stříkat dva metry daleko, ale nikdy jsem to sama nezažila. Jak to mate vy? Co váš chlap a co si pamatujete z minulych vzahů? Ja spis vzdycky jenom tak trosku, soucasny přítel je na tom lip jenom kdyz je to po delší době. Fakt sorry za otazku, musela jsem.
Anonym samozrejme chapu.
A samozřejmě, jak to máte vy pánové, jestli se chcete pochlubit. ![]()
No tak když musíš, tak musíš.
Takový starosti jsou ještě pořád dobrý.
A ano zažila jsem to víckrát. Ale jasně, že musí být „naspořeno.“ Nelze x krát za den a dva metry. Muž je člověk.
A že je to v péčku běžný? Tam to takový být musí. Ať žasnem, závidíme a máme co řešit. ![]()
Můj chlap jen tak trochu plivne, o stříkání nemůže být řeč.
ani nevim, my se snazime aby to 2 metry nelitalo, ale jak daleko by to dal jsme nikdy nezkouseli
nechceme to mit po celym pokoji ![]()
Zažila a rozhodně to nebyl někdo, kdo měl naspořeno. Proste to tak měl. Ale nikdy mě nenapadlo hodnotit kvalitu chlapa podle délky výstřiku.
@rokris Fakt i ty 2 metry, jo?
To si nedokážu představit vlastní oči.
To můj i když má naspořeno, tak se to tomu ani neblíží…
Ano, někdy stříkají a někdy jenom tečou. Když stříkají, tak to mají nastrádaný po delší sexuální pauze. Zažila jsem to i v uchu a v očích ( nic příjemnýho v očích). Také se liší i barvou, to jsi skoumala?
![]()
@Anonymní píše:ani nevim, my se snazime aby to 2 metry nelitalo, ale jak daleko by to dal jsme nikdy nezkouseli
nechceme to mit po celym pokoji
@radkka S kvalitou chlapa to určitě nesouvisí, to netvrdím. Jenom mi to přišlo jako zajimavy téma. ![]()
Musím anonymně, manžel by mě zabil, manžel opravdu stříká, ne dva metry, ale běžně až mě na hlavu a za hlavu na polštář a tak, kdyby jen bryndal, bylo by to lepší. To stříkání po pokoji nesnáším.
Jednou jsem byl trefen špatně mířící přítelkyní do oka a dostal kvalitní alergickou reakci
@pohledzdruhestrany píše:
Jednou jsem byl trefen špatně mířící přítelkyní do oka a dostal kvalitní alergickou reakci
jo, v oku to pěkně pálí, taky mi jednou nateklo ![]()
@marta.v88 No, uvažovala jsem, že budu editovat, protože jsme to neměřili.
Ale jednou se muselo malovat.
![]()
@terinka4444 píše:
jo, v oku to pěkně pálí, taky mi jednou nateklo
nepřemýšlela jsi někdy o sexu v ochranných brýlích?
![]()
@Fikcia No v oku jsem to taky zažila a nic přijemnyho to neni, v uchu ne.
Barvu jsem asi nikdy nezkoumala. ![]()