Ejakulace u chlapů

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
31.8.17 10:13
@Dračice 2 píše:
Tak to je teda borec. Nechtěla bys to vyfotit a umístit tady? :jazyk: Ale to by možná admin. nepovolil. :oops:

No to teda nechtěla :D :D :D rovnou natočit ne? :D Ale neboj se, máš toho plnej internet. Tam jsem viděla podobný. :D :oops:

• Citovat
  • Upravit
1456
31.8.17 10:34

Jestli chcete, aby váš chlap stříkal, tak nejlepší je oddalování orgasmu. To funguje docela spolehlivě. Samozřejmě ideálně s pořádným vzrušením.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
90
31.8.17 16:56
@Anonymní píše:
No já bych ani tak neřekla. Už asi u třech chlapů jsem zažila že často stříkali hodně a někdy daleko… :lol: ale určitě ne u všech to je fakt I můj teď občas přestříkne celou naši 220 cm postel že jsem ráda že tam máme dřevěné čelo a nemusíme malovat. :D :D :D

Další taková. :D :D :D :D tak mi připadá, že jako jediná nemám zkušenost s chlapem co takhle stříká. :,( :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1456
31.8.17 17:54
@marta.v88 píše:
Další taková. :D :D :D :D tak mi připadá, že jako jediná nemám zkušenost s chlapem co takhle stříká. :,( :D

Asi ho neumíš dostatečně vzrušit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
90
1.9.17 08:37
@Jabadabadu píše:
Asi ho neumíš dostatečně vzrušit.

Z té diskuze mi to fakt vyplývá. 8o všichni tady píšou jak ten jejich stříká hodně a do dálky a já jsem to ani u jednoho chlapa ještě neviděla. :? Že bych je fakt nedokázala tak vzrušit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1456
1.9.17 10:52
@marta.v88 píše:
Z té diskuze mi to fakt vyplývá. 8o všichni tady píšou jak ten jejich stříká hodně a do dálky a já jsem to ani u jednoho chlapa ještě neviděla. :? Že bych je fakt nedokázala tak vzrušit?

Velmi úzce to s tím souvisí. Míra vzrušení a k tomu oddalování orgasmu. To je stříkání zaručeno. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.9.17 11:01
@Jabadabadu píše:
Velmi úzce to s tím souvisí. Míra vzrušení a k tomu oddalování orgasmu. To je stříkání zaručeno. ;)

Souhlasím. Když jsem hodně nadrženej a dlouho si s ním ta moje hraje a oddalujeme to, tak je pak pěkně mokrá ????

• Citovat
  • Upravit
40440
13.9.17 22:55

Kromě uvedeného hraje důležitou roli i míra zavodnění. Pauza akci vylepší, ale pouze tak od dvou do pěti dnů. Pak se začnou jednotlivé složky zase resorpovat. Ideální je pauza po několika těsně za sebou opakovaných ejakulacích. Orgány jsou „rozjeté“ na plnou kapacitu výroby. ;) Barva se mění z „čerstvá výroba“ - bílá až po „dlouho na skladě“ do hněda. :think:
Jinak na téma podpory jsem tu založil vlákno. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.9.17 23:13
@marta.v88 píše:
Já se teda nestačím divit… :D :D tak to vypadá, že jsem měla jenom „smůlu“ na chlapy a všechny máte doma hasiče s mega střiky :D 8oco vy ostatní holky? :D jaký máte zkušenosti a jak je váš na tom? zatím se nás moc nepochlubilo… :D :think:

Ono možná se s takovými intimními věcmi moc „nechce ven“ :),ani sevlastně nedivím, maximálně anonymně :),tak jako v mém případě..

• Citovat
  • Upravit
6915
14.9.17 05:29
@marta.v88 píše:
Několik metrů do dálky, jo? :D :D :D :D

To je snad skoro fyziologicky nemožné? Kolik metrů kdo dočůrá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40440
14.9.17 08:03
@Gnaar píše:

Založ vlákno. ;) :jazyk:
Věk, sex aktivita, dočůrá… 8)
Sice na první pohled pro puberťáky, ale dost to říká o kondici především prostaty. Kdo málo, asi nenapíše, ale bude mít aspoň představu že by měl zajít za doktorem. Nebo že by ho (ONA) měla za doktorem popohnat. :mavam:
edit: asi 1,5 m :oops:

Příspěvek upraven 19.09.17 v 16:39

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.9.17 08:13

Dosah

@Gnaar píše:

V medicíně se nevyznám, ale tlak v močové trubici při močení je vyvozován jinými mechanizmy než při ejakulaci. Na otázku o čůrání - jednou se na základce přihodilo, že žák během přestávky „vyhrál soutěž“ a z prvního patra přes okno „vzal“ na dvorku školníka, který tam sekal dříví. Když je prostata v pořádku… :)

• Citovat
  • Upravit
16775
14.9.17 09:51

Ja docuram na zem :P :P :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10844
14.9.17 09:57
@misi11 píše:
Ja docuram na zem :P :P :mrgreen: