Ejakulace u chlapů

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
22.11.17 17:21
@Anonymní píše:
věř tomu, někdo to tak má. :mrgreen: taky jsem byla překvapená u jednoho, dřív jsem to nezažila. :mrgreen: :mrgreen: dej si na googlu „fountains of cum“ a podívej se na první výsledek, je tam celkem asi 18 videí I.-IIX., taky občas koukám. některým výkonům ani nemůžu uvěřit, ale určitě je to pravý, to se pozná :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.11.17 17:25
@Anonymní píše:
věř tomu, někdo to tak má. :mrgreen: taky jsem byla překvapená u jednoho, dřív jsem to nezažila. :mrgreen: :mrgreen: dej si na googlu „fountains of cum“ a podívej se na první výsledek, je tam celkem asi 18 videí I.-IIX., taky občas koukám. některým výkonům ani nemůžu uvěřit, ale určitě je to pravý, to se pozná :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

:mrgreen: :mrgreen: tak já se ze zvědavosti koukla na to Fountains of Cum XIX a musím přiznat že mně to taky docela rajcuje :D raději teda anonymně kvůli manželovi
ti musí abstinovat tak dva měsíce ne? :D :D :mrgreen:

jaký na to máte názor vy ostatní? připadá vám to spíš nechutný nebo naopak? mě to normálně moc nebere ale tohle jo až mě to překvapilo :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.11.17 17:29

Dalekou ejakulaci jsem zažila párkrát s jedním týpkem a hodně mě to sr.lo. Pořád jsem to měla ve vlasech a hlavně v oku. Auuu. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
90
22.11.17 17:31

@Doctus no můj určitě ne teda :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
90
22.11.17 17:32
@Anonymní píše: :mrgreen: :mrgreen: tak já se ze zvědavosti koukla na to Fountains of Cum XIX a musím přiznat že mně to taky docela rajcuje :D raději teda anonymně kvůli manželovi
ti musí abstinovat tak dva měsíce ne? :D :D :mrgreen:jaký na to máte názor vy ostatní? připadá vám to spíš nechutný nebo naopak? mě to normálně moc nebere ale tohle jo až mě to překvapilo :mrgreen:

bože jak zřídil tu sedačku to bych ho asi hnala :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9732
22.11.17 17:39
@Anonymní píše: :mrgreen: :mrgreen: tak já se ze zvědavosti koukla na to Fountains of Cum XIX a musím přiznat že mně to taky docela rajcuje :D raději teda anonymně kvůli manželovi
ti musí abstinovat tak dva měsíce ne? :D :D :mrgreen:jaký na to máte názor vy ostatní? připadá vám to spíš nechutný nebo naopak? mě to normálně moc nebere ale tohle jo až mě to překvapilo :mrgreen:

@marta.v88

Vaši to tak nemají? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9732
22.11.17 17:41

@Detsa
Za chvilku tady bude výstavka (asi)… :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36703
22.11.17 21:35
@Dračice 2 píše:
No mě se nejvíc líbí jak ten chlap zrychluje to honění když už se mu to blíží a jak potom když stříká, tak u toho tak vzdychá některý i řve. Myslím, že to je oboustranné. Chlapům se přece líbí když ženu přivedou k vrcholu a když u toho naříká ne? Také se mě líbí, když ta holka tak pomalu přejíždí jazykem tu hlavičku penisu a ono mu to s tím tak „cuká.“
To si představuju mého maséra jak by to s ním bylo. Asi jste to tady některé četly. Píšu to tady dost často, že chodím už skoro 3 roky pravidelně na erotickou masáž. Mám tam vždy tak neskutečný orgasmus, že se mě až zatmí před očima. Někdy si všimnu, že masérovi stojí(má takové bílé volné kalhoty) a představuju si jaké by to bylo, mít ho v puse. Ale on si nic nedovolí, je profesionál. Třeba by i chtěl, nevím. Ale myslím, že se spíš bojí aby z toho nebyl průšvih.

Ta první půlka je dobrá :palec: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36703
22.11.17 21:37

Munice se střádá tak nejvýš 3 - 5 dnů, pak už ne.  ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36703
22.11.17 21:38
@marta.v88 píše:
@Doctus no můj určitě ne teda :D

Někdo prská daleko, někdo vyřine jak sopka lávu. 8)

Příspěvek upraven 23.11.17 v 18:10

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36703
22.11.17 21:40
@Detsa píše: :mrgreen: A pak že jen chlapi jsou tak trošku úchylný :P
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Adamcav
23.11.17 06:55

Taky záleží na tom jak dlouho se Pe… Stimuluje. Když je to rychlovka tak je to pár kapek a hotovo. Ale když se s ním hraje dlouho, tak to sou poradny „striky“, že se kvůli tomu muselo skoro i malovat :D

• Citovat
  • Upravit
36703
23.11.17 18:22
@Adamcav píše:
Taky záleží na tom jak dlouho se Pe… Stimuluje. Když je to rychlovka tak je to pár kapek a hotovo. Ale když se s ním hraje dlouho, tak to sou poradny „striky“, že se kvůli tomu muselo skoro i malovat :D

Jistěže. Čím déle jsou vnitřní genitálie překrvované, tím víc se v nich připraví ejakulátu (připomenu, že asi 2/3 je produkt semenných váčků). 8) A samozřejmě, nemusí to být jen stimulace penisu a záleží i na zavodnění i třeba na celkovém svalovém napětí ( jak se třeba člověk vyspí, protože unavený je… prostě unavený :mrgreen: ). ;)
Jinak už jsme diskutovali tady:
https://www.emimino.cz/…muze-279505/?… :think: jo a: já vás varoval! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
90
29.11.17 16:56
@Doctus píše:Vaši to tak nemají? :mrgreen:

no můj teda ne. :D ani žádný z předchozích :D co jsem tady tak pochopila tak u ostatních je to tady doma normální to co v těch videích 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9732
29.11.17 17:01

@marta.v88
No přece snad nepřiznáme, že jen tak vytečeme:P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...