Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
věř tomu, někdo to tak má.taky jsem byla překvapená u jednoho, dřív jsem to nezažila.
![]()
dej si na googlu „fountains of cum“ a podívej se na první výsledek, je tam celkem asi 18 videí I.-IIX., taky občas koukám. některým výkonům ani nemůžu uvěřit, ale určitě je to pravý, to se pozná
![]()
![]()
tak já se ze zvědavosti koukla na to Fountains of Cum XIX a musím přiznat že mně to taky docela rajcuje
raději teda anonymně kvůli manželovi
ti musí abstinovat tak dva měsíce ne?
![]()
jaký na to máte názor vy ostatní? připadá vám to spíš nechutný nebo naopak? mě to normálně moc nebere ale tohle jo až mě to překvapilo ![]()
Dalekou ejakulaci jsem zažila párkrát s jedním týpkem a hodně mě to sr.lo. Pořád jsem to měla ve vlasech a hlavně v oku. Auuu. ![]()
@Anonymní píše:![]()
tak já se ze zvědavosti koukla na to Fountains of Cum XIX a musím přiznat že mně to taky docela rajcuje
ti musí abstinovat tak dva měsíce ne?![]()
![]()
jaký na to máte názor vy ostatní? připadá vám to spíš nechutný nebo naopak? mě to normálně moc nebere ale tohle jo až mě to překvapilo
bože jak zřídil tu sedačku to bych ho asi hnala ![]()
![]()
jaký na to máte názor vy ostatní? připadá vám to spíš nechutný nebo naopak? mě to normálně moc nebere ale tohle jo až mě to překvapilo
Vaši to tak nemají? ![]()
@Dračice 2 píše:
No mě se nejvíc líbí jak ten chlap zrychluje to honění když už se mu to blíží a jak potom když stříká, tak u toho tak vzdychá některý i řve. Myslím, že to je oboustranné. Chlapům se přece líbí když ženu přivedou k vrcholu a když u toho naříká ne? Také se mě líbí, když ta holka tak pomalu přejíždí jazykem tu hlavičku penisu a ono mu to s tím tak „cuká.“
To si představuju mého maséra jak by to s ním bylo. Asi jste to tady některé četly. Píšu to tady dost často, že chodím už skoro 3 roky pravidelně na erotickou masáž. Mám tam vždy tak neskutečný orgasmus, že se mě až zatmí před očima. Někdy si všimnu, že masérovi stojí(má takové bílé volné kalhoty) a představuju si jaké by to bylo, mít ho v puse. Ale on si nic nedovolí, je profesionál. Třeba by i chtěl, nevím. Ale myslím, že se spíš bojí aby z toho nebyl průšvih.
Ta první půlka je dobrá
![]()
![]()
Munice se střádá tak nejvýš 3 - 5 dnů, pak už ne. ![]()
@marta.v88 píše:
@Doctus no můj určitě ne teda
Někdo prská daleko, někdo vyřine jak sopka lávu. ![]()
Příspěvek upraven 23.11.17 v 18:10
Taky záleží na tom jak dlouho se Pe… Stimuluje. Když je to rychlovka tak je to pár kapek a hotovo. Ale když se s ním hraje dlouho, tak to sou poradny „striky“, že se kvůli tomu muselo skoro i malovat ![]()
@Adamcav píše:
Taky záleží na tom jak dlouho se Pe… Stimuluje. Když je to rychlovka tak je to pár kapek a hotovo. Ale když se s ním hraje dlouho, tak to sou poradny „striky“, že se kvůli tomu muselo skoro i malovat
Jistěže. Čím déle jsou vnitřní genitálie překrvované, tím víc se v nich připraví ejakulátu (připomenu, že asi 2/3 je produkt semenných váčků).
A samozřejmě, nemusí to být jen stimulace penisu a záleží i na zavodnění i třeba na celkovém svalovém napětí ( jak se třeba člověk vyspí, protože unavený je… prostě unavený
). ![]()
Jinak už jsme diskutovali tady:
https://www.emimino.cz/…muze-279505/?…
jo a: já vás varoval!
![]()
@Doctus píše:Vaši to tak nemají?
no můj teda ne.
ani žádný z předchozích
co jsem tady tak pochopila tak u ostatních je to tady doma normální to co v těch videích ![]()