Ejakulace u chlapů

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
18001
29.10.18 22:12
@M_Vladim píše:
Ticho tam, nebo to zdaníme ! :cert: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18001
29.10.18 22:13
@M_Vladim píše:
Každej výstřik je zdravej. :jazyk:
Hraje se tu o ten nejlepší. Za nejlepší lze označit dva: Ten co si ho člověk nejvíc užije a pak ten, co se s ním nejlíp zakládá rodina. ;)
Ten první co nejmohutnější a pokud možno co nejvíc střiků za sebou - což docela i závisí na vystříkaném množství. :oops:
Ten druhý tak 3 - 5 mililitrů a 150 milionů spermií na mililitr. :*
Přiznejme si soudruzi: kdo z nás to má? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

jako gejzir? a 10×? :think: plnej kybl?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36571
29.10.18 22:49
@malá_holka píše:
jako gejzir? a 10×? :think: plnej kybl?

Ve snu jo. :jazyk:
V reálu chlapi málokdy nad 5 ml a pět střiků, spíš 2 - 3, pak docmrndání. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.10.18 18:23

Já bych byla raději, kdyby nestříkali vůbec…Občas se mi stane, že se mi semeno dostane do pusy, přítel je kuřák a ze spermatu cítím cigarety, hrůza :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.10.18 20:11
@Milenkapiskacova píše:
Já bych byla raději, kdyby nestříkali vůbec…Občas se mi stane, že se mi semeno dostane do pusy, přítel je kuřák a ze spermatu cítím cigarety, hrůza :(

Co by to byla za chlapa bez strikani??? To by bylo jako zena bez mokreho rozkroku ????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2614
31.10.18 03:10
@Milenkapiskacova píše:
Já bych byla raději, kdyby nestříkali vůbec…Občas se mi stane, že se mi semeno dostane do pusy, přítel je kuřák a ze spermatu cítím cigarety, hrůza :(

Svérázná americká sexuoložka Susanne Block - Lobkowiczová má ve své knize DESET PŘIKÁZÁNÍ ROZKOŠE (je tam deset přikázání pro muže a deset pro ženy) jedno z těch přikázání:BUDEŠ POLYKAT!!!

Je tam, jakých potravin by se muži měli vyvarovat, aby jejich partnerka neodmítala polykat. Kouření sice není potravina, ale rozhodně to k tomu patří. Co mu takhle dát nůž na krk?.

Když už tu o ní píšu, tak si tu přihřeju svou polívčičku a to ohledně Milenky Zuzky.

Psala, že, byla šťastná jak blecha, že si v Evropě narazila svého manžela, Maxmiliána Lobkowicze, který ji poskytl to, co jí žádný americký muž v okolí poskytnout nedokázal. Nebyl obřezaný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.10.18 09:02

Ahoj ženy, za sebe jakožto chlapa 42 let, ženatého apod., musím tedy říci, že to není o úspoře, ale o míře vzrušení. Dalším aspektem, je, tedy u mě, že když se výstřik oddaluje tak to je pak prostě masivnější a monstróznější což aplikuji často. Jednak se prodlouží doba sexu nebo onanie což je fajn a hlavně pak to prostě stříká. My když doma sexujeme a když se povede že jsme bez dětí tak i víckrát za den tak to že jsem se udělal za ten den potřetí nemá vliv na sílu výstřiku. Na množství tekutiny ano, ale ne na síle. Mě jako chlapa taky rajcuje když ženu pokropím od bříška po prsa nebo i výše :D , snad prominete upřímnost. Petr

• Citovat
  • Upravit
36571
31.10.18 10:39
@gin 124 píše:
Svérázná americká sexuoložka Susanne Block - Lobkowiczová má ve své knize DESET PŘIKÁZÁNÍ ROZKOŠE (je tam deset přikázání pro muže a deset pro ženy) jedno z těch přikázání:BUDEŠ POLYKAT!!!

Je tam, jakých potravin by se muži měli vyvarovat, aby jejich partnerka neodmítala polykat. Kouření sice není potravina, ale rozhodně to k tomu patří. Co mu takhle dát nůž na krk?.

Když už tu o ní píšu, tak si tu přihřeju svou polívčičku a to ohledně Milenky Zuzky.

Psala, že, byla šťastná jak blecha, že si v Evropě narazila svého manžela, Maxmiliána Lobkowicze, který ji poskytl to, co jí žádný americký muž v okolí poskytnout nedokázal. Nebyl obřezaný.

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
To chápu. Většina mužů titul nemá.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:think:
Nešlo by sem hodit ty vyjímky, co by se jíst nemělo ?
:think:
:mavam:
SLABŠÍ POVAHY, NEČÍST :cert:
Jinak jsem tedy - k tématu - asi dvakrát v životě na netu viděl kuriozní úpravu. Tedy, ne že bych jí chtěl dělat reklamu, ale v porovnání s přetnutím a podvázáním chámovodů … :nevim: Jde o vytvoření falešného ústí močové trubice těsně za šourkem (mezi pytlíkem a konečníkem). Prý to funguje dobře (jako antikoncepce), akorát tedy při čůraní vždy vsedě a osušit a zase jako antikoncepce pro jistotu cestu vpřed ucpat. :poblion: Nicméně při ucpání prstem funguje jako výhybka a je to vratný zásah, bez vlivu na plodnost. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2614
31.10.18 11:35
@M_Vladim píše: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
To chápu. Většina mužů titul nemá. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :think:
Nešlo by sem hodit ty vyjímky, co by se jíst nemělo ? :think: :mavam:
SLABŠÍ POVAHY, NEČÍST :cert:
Jinak jsem tedy - k tématu - asi dvakrát v životě na netu viděl kuriozní úpravu. Tedy, ne že bych jí chtěl dělat reklamu, ale v porovnání s přetnutím a podvázáním chámovodů … :nevim: Jde o vytvoření falešného ústí močové trubice těsně za šourkem (mezi pytlíkem a konečníkem). Prý to funguje dobře (jako antikoncepce), akorát tedy při čůraní vždy vsedě a osušit a zase jako antikoncepce pro jistotu cestu vpřed ucpat. :poblion: Nicméně při ucpání prstem funguje jako výhybka a je to vratný zásah, bez vlivu na plodnost. :nevim:

To už si nepamatuju. Jenom mi uvízlo v paměti, že pokud muž chce, aby jeho žena polykala, že v žádném případě nesmí konzumuvat chřest (Němci ho konzumují jak diví). Po chřestu že je to :poblion: :poblion: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2614
31.10.18 12:25
@M_Vladim píše: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:Jinak jsem tedy - k tématu - asi dvakrát v životě na netu viděl kuriozní úpravu. Tedy, ne že bych jí chtěl dělat reklamu, ale v porovnání s přetnutím a podvázáním chámovodů … :nevim: Jde o vytvoření falešného ústí močové trubice těsně za šourkem (mezi pytlíkem a konečníkem). Prý to funguje dobře (jako antikoncepce), akorát tedy při čůraní vždy vsedě a osušit a zase jako antikoncepce pro jistotu cestu vpřed ucpat. :poblion: Nicméně při ucpání prstem funguje jako výhybka a je to vratný zásah, bez vlivu na plodnost. :nevim:

Tuto úpravu praktikují v některých nehostinných místech Austrálie, kde je nedostatek potravinových zdrojů, aby se nepřemnožili, aboriginci už po tisíciletí. Jenom pak muž už nemůže močit ve stoje. U těch kmenů je močení ve stoje výsadou pouze u nedospělých chlapců.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18001
1.11.18 20:55

to bych chtěla vidět teda :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36571
3.11.18 23:20
@malá_holka píše:
to bych chtěla vidět teda :think:

Tak to nebylo lehký :pocitac: ;)
http://leteckaposta.cz/539849702

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.11.18 01:05

Aby mel ejakulat prijemne aroma, muz by mel konzumovat hodne ovoce…velice dobry je na to napr. ananas. Mohu ovsem potvrdit, ze po podvazani chamovodu je ejakulat mnohem, mnohem chutnejsi… :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
10.11.18 01:09
@marta.v88 píše:
Holky odpusťte mi tohle, ale trošku jsme to už načnuli ve vedlejší diskuzi a mě to neda. Uz je to dlouho no. :oops: Řešilo se tady už všechno pokud vím, delka penisu, šířka penisu, tvar penisu :D dokonce i šourek. :D Mě by zajimala vaše zkušenost s ejakulací u chlapů. :D V péčku obcas vidim chlapy stříkat dva metry daleko, ale nikdy jsem to sama nezažila. Jak to mate vy? Co váš chlap a co si pamatujete z minulych vzahů? Ja spis vzdycky jenom tak trosku, soucasny přítel je na tom lip jenom kdyz je to po delší době. Fakt sorry za otazku, musela jsem. :D :D Anonym samozrejme chapu. :oops: A samozřejmě, jak to máte vy pánové, jestli se chcete pochlubit. :D

No nedavno jsem zažila ale Musi mit naspořeno, Jak se tu psalo,a mela jsem to du v oku :lol: Pak jsme meli style jeste nekolikrat a to už Tak nestrikalo :potlesk: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.11.18 01:27

Mit to v oku neni nic prijemnyho…Osobne mam radsi, kdyz je ejakulatu min…Nastesti muj muz je podvazanej, takze toho moc nema… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí