Manželství kvůli dítěti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
59394
27.8.17 07:33

@BetyIzabel :? zase tak dlouho spolu nejste, po nevěře jste šli hned do dítěte což prostě bylo špatně. Ted si musíš říct co chceš dál Ty ;) Proč si Tě teda bral? Pro tebe mělo být velké varování ta nevěra. Tohle stejně nedopadne dobře a o věku to není ;). je to o tom člověku a ten věrný nebyl :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
27.8.17 08:26
@Cosmopol píše:
Proboha! Nic „neutinat“! Manzelstvi je instituce primarne urcena k vychove deti a kumulaci majetku. Nikoli zamek v ruzove zahrade urceny k zabave zenusky a muzicka! Nech manzela delat karieru a vitej v realite! Kde je sakra psano, ze manzele se nutne musi milovat…???

to s tebou souhlasim. Ale clovek ma potreby, emocionalni a jine. U muze treba prevazuje potreba sexu a potreba byt milovany je druhorada, u zeny to je vetsinou naopak. Delat se, ze clovek nepotrebuje byt milovany je cesta zkazy, protoze tim clovek ignoruje sve nejzakladnejsi potreby a neguje sebe sama.

Proc jsem s tebou tedy souhlasila, ze manzelstvi nemusi byt vzdy o lasce? Protoze jsou lide, kteri k zivotu dokazou pristupovat racionalne, uz do vztahu jdou s tim, ze si tohoto cloveka vedomne berou jako partnera pro zalozeni rodiny a ze tento partner je pro ne idealni a lepsiho uz nenajdou. Pokud to clovek takto nastavene ma, tak je to podle mne nejlepsi volba. Ovsem kazdy jsme jiny a vetsina zen to takto nastavene nema.

Je evidentni, ze zakladatelka hodne trpi tim, ze ji partner nemiluje. Tva rada je tudiz zcela mimo misu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4000
27.8.17 08:35
@warita píše: ..a lepsiho uz nenajdou..

Ale najdou, vždy je někdo lepší, vhodnější… podle mne je důležitá spokojenost s vlastním výběrem, který se má zakládat na jejich prioritách, žebříčku hodnot..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5803
27.8.17 08:47
@Cosmopol píše:
Proboha! Nic „neutinat“! Manzelstvi je instituce primarne urcena k vychove deti a kumulaci majetku. Nikoli zamek v ruzove zahrade urceny k zabave zenusky a muzicka! Nech manzela delat karieru a vitej v realite! Kde je sakra psano, ze manzele se nutne musi milovat…???

Dítě má žít ve spokojené rodině s láskou. To tady úplně chybí. Někdo lásku nepotřebuje, ale troufám si říct, že většina lidí ji potřebuje. Pak nemá vznikat nevěra…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
27.8.17 08:58
@Cosmopol píše:
Pro zakladatelku: tento nazor je naprosto zvraceny, nicmene bohuzel velmi casty. Urcite se jim nerid! Pak se divime, ze kazde druhe manzelstvi je rozvedene.Domluvte si s manzelem trochu volnejsi vztah, nech ho delat karieru na Slovensku, ale urcite trvej na domacim sexu pri jeho pobytech doma. Bez toho vam to nebude drzet pohromade.

Jako ne, že bych s tebou v principu nesouhlasil, ale jak v realitě má vypadat to trvání na domácím sexu? Když jí řekne, že jí nemiluje, tak to znamená, že jí nechce bejt jen nevernej, ale že fakticky o ní nemá vůbec žádnej zájem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
27.8.17 08:59

Tak začali jste spolu žít v jeho 21 letech…kolik dlouhodobějších vztahů měl před tebou? asi moc ne…myslim si, že to neopravíte…pokud to chtěl vyzkoušet jinde a vyzkoušel, tak při další příležitosti mít zábrany asi moc nebude, kor když ti sdělil, že tě nemiluje (to znamená, že s tebou do budoucna moc nepočítá, protože určitě přijde nějaká, kterou milovat bude a nejspíš to asi ani nebude nějak dlouho trvat)…špatný je, že je svým způsobem nezodpovědný vůči svému dítěti, ale to nezměníš ani ty a ani holčička…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
27.8.17 09:00
@minoe píše:
Ale najdou, vždy je někdo lepší, vhodnější… podle mne je důležitá spokojenost s vlastním výběrem, který se má zakládat na jejich prioritách, žebříčku hodnot..

tak ja si jsem anpr vcelku jista, ze lepsiho nez meho manzela uz nenajdu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12912
27.8.17 09:24

Manžel je nedospělý, neukázněný a nezodpovědný.
Dali mu hračku, kterou nemůže mít a on reaguje jako děcko.
Je to dáno dnešní výchovou, vidíš to i tady v té diskuzi, jak tu někdo řekl, že v 25 se nedá očekávat…
Co se nedá očekávat? Zodpovědnost, dospělost? Pokud toto nemá člověk v 25, nebude to mít nikdy a když to v 25 po lidech tvrdě nevyžadujeme, tak si zvyknou být nezodpovědní, nedospělí a už nikdy se nezmění.
U nás zabrala moje tchyně. Manžel byl sice vychovaný přísně, ale tlak okolí, které s nemuselo chovat dospěle, byl velký.
Od rodičů dostal přes hubu, vysvětlili mu, co to znamená chovat se dospěle a dali mu jasně najevo, že pokud se bude chovat jako malé děcko, tak nemají syna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4000
27.8.17 09:48
@warita píše:
tak ja si jsem anpr vcelku jista, ze lepsiho nez meho manzela uz nenajdu ;)

Nirvána :) vždy je na čem pracovat, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
27.8.17 11:03
@minoe píše:
Nirvána :) vždy je na čem pracovat, ne?

na sobe urcite ano ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
27.8.17 11:04

Moc vsem dekuji za komentare, za vase nazory, je pekne ze jste nad premyslely, v podstate kazda z vas ma pravdu manzelstvi neni ruzova zahrada, jsem i hloupa ze jsem verila neverniko a take dalsi pravda ze bez lasky se zit neda…ted jen najit tu nejlepsi a nejmene bolestnoz cestu pro dcerku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106180
27.8.17 11:04
@Cosmopol píše:

to je představa žen o vztahu i o manželství..muži to asi vidí jinak, proto se tolik vztahů rozpadá…kdo by chtěl takhle žít od třiceti..bez lásky, bez vztahu…být jen rodič a kumulátor majetku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106180
27.8.17 11:06
@Cosmopol píše:
Pro zakladatelku: tento nazor je naprosto zvraceny, nicmene bohuzel velmi casty. Urcite se jim nerid! Pak se divime, ze kazde druhe manzelstvi je rozvedene.Domluvte si s manzelem trochu volnejsi vztah, nech ho delat karieru na Slovensku, ale urcite trvej na domacim sexu pri jeho pobytech doma. Bez toho vam to nebude drzet pohromade.

trvat na sexu? To musí být fakt požitek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4000
27.8.17 11:25
@LLump píše:
No, s tím „vždy“ bych byl velmi, velmi opatrný, zvláště u samoživitelek.
?? tomu nerozumím
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4000
27.8.17 11:36
@LLump píše: Že se najde někdo lepší? Vždyť jich je na seznamovacím „trhu“ přetlak…

Lidí je na světě několik miliard :nevim: nevím o čem mluvíš..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí