Chování muže, který se mi líbí

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
26270
27.8.17 15:45

Baví se s tebou protože máte nějakou společnou minulost, ale budoucnost to nejspíš nemá…tys ho zřejmě dost zklamala…

• načítám...
5866
27.8.17 15:45
@Anonymousl píše:
já vím, taky chápu, že má problémy.. tak nechci mu promlouvat do duše :) jen mě mrzí, že je takový odměřenější :nevim:

Tak pokud to chápu, tak jste jenom kamarádi, co se málo vídají, tak si najdi nového kamaráda. Jestli jsi ho nějak zklamala, tak to stejně už bude jenom křeč.

• načítám...
94
27.8.17 15:49
@Russet píše:
Pokud si jen povídáte a nevídáte se osobně, nic bych si od toho neslibovala. A co ti brání se zeptat, dnes jsi nějaký vážný, děje se něco? Osobně by mi takový vztah nevyhoval a raději bych neztrácela čas s někým, kdo na mě nemá náladu ani po telefonu.

tak zeptat se ho můžu, ještě jsem to nezkoušela.. :nevim: tak mě to mrzí taky :(

• načítám...
94
27.8.17 15:50
@Emimin7 píše:
Zdá se, že už to na vztah nebude. Leda tak kamarádi.

nevím no :nevim:

• načítám...
94
27.8.17 15:51
@Malaga píše:
Baví se s tebou protože máte nějakou společnou minulost, ale budoucnost to nejspíš nemá…tys ho zřejmě dost zklamala…

já vím, že jsem ho zklamala, ale tak chybuje každý, ne? :nevim: :,(

• načítám...
1386
27.8.17 15:52

No… a co když sis ho z toho „vztahu na dálku“ prostě zidealizovala, a teď, když ho máš kolem sebe, zjišťuješ, že má trošku jinou povahu…?
Jako prakticky, můj chlap je náladový jak sto čertů. Přesně jsou dny, kdy mi sám moc nechodí na oči - ne proto, že by byl nějak hnusný, ale proto, že ví že je nabručený a je raději sám… Pokud tohle nedokážeš chápat, snášet a tolerovat (a neříkám že to všechno jde z fleku, i když to pochopení je fajn od začátku), tak ho pusť z hlavy, bylo by to utrpení pro oba.
Ani spolu nechodíte a ty už „si chceš promluvit“ - o čem, aby byl pořád veselý jak loutkový panáček??? Aby on se třeba naprosto změnil svojí povahou, aby to tobě vyhovovalo? Odpusť, tohle nemá s partnerstvím naprosto nic společného.
Buď ho ber jaký je, nebo dej ruce pryč.
Jo a pokud by to z jeho strany byla nějaká přiblblá hra, čemuž moc nevěřím - asi neznám chlapa, který by takhle uvažoval a jednal… - tak od něj tím spíš. Manipulátor není nikdy výhra do vztahu.

• načítám...
26270
27.8.17 15:52
@Anonymousl píše:
já vím, že jsem ho zklamala, ale tak chybuje každý, ne? :nevim: :,(

to jo, chybuje…ale taky musí nést za to chybování zodpovědnost…né každý ti tvé chyby odpustí a i když odpustí tak třeba nezapomene…

• načítám...
14642
27.8.17 16:22

Nevím co jsi takového provedla, ale každopádně tě už tolik „nežere“.

• načítám...
5453
27.8.17 16:54
@Anonymousl píše:
já vím, že jsem ho zklamala, ale tak chybuje každý, ne? :nevim: :,(

Podle toho jaká to chyba byla…něco odpustit jde, něco nikoliv…To si musíš sama v sobě přeložit…

• načítám...
27.8.17 17:57

Myslím, že jednak pominulo tzv. reklamní období, kdy se partner ukazuje jen z té nejlepší stránky, jede na vlně endorfinů ze zamilovanosti a snaží se, co to dokáže.
A za druhé jste ho zklamala, takže ztratil důvěru, přestal s vámi počítat pro budoucí vztah a tím pádem se i přestal snažit se přetvařovat a skrývat svou náladovost.

• načítám...
20767
27.8.17 20:18
@Anonymousl píše:
nevím, zase to bylo ještě složitější a nemůžu to tu vypisovat celé :nevim: protože to by bylo na román :D

Tak co pak čekáš za rady?

• načítám...
26270
27.8.17 20:21

@radkka napíše až zítra, už vyčerpala povolené příspěvky…

• načítám...
20848
28.8.17 10:49

Na žádost zakladatelky je diskuze uzamčena.

Děkujeme za pochopení.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová