Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Baví se s tebou protože máte nějakou společnou minulost, ale budoucnost to nejspíš nemá…tys ho zřejmě dost zklamala…
@Anonymousl píše:
já vím, taky chápu, že má problémy.. tak nechci mu promlouvat do dušejen mě mrzí, že je takový odměřenější
Tak pokud to chápu, tak jste jenom kamarádi, co se málo vídají, tak si najdi nového kamaráda. Jestli jsi ho nějak zklamala, tak to stejně už bude jenom křeč.
@Russet píše:
Pokud si jen povídáte a nevídáte se osobně, nic bych si od toho neslibovala. A co ti brání se zeptat, dnes jsi nějaký vážný, děje se něco? Osobně by mi takový vztah nevyhoval a raději bych neztrácela čas s někým, kdo na mě nemá náladu ani po telefonu.
tak zeptat se ho můžu, ještě jsem to nezkoušela..
tak mě to mrzí taky ![]()
@Emimin7 píše:
Zdá se, že už to na vztah nebude. Leda tak kamarádi.
nevím no ![]()
@Malaga píše:
Baví se s tebou protože máte nějakou společnou minulost, ale budoucnost to nejspíš nemá…tys ho zřejmě dost zklamala…
já vím, že jsem ho zklamala, ale tak chybuje každý, ne?
![]()
No… a co když sis ho z toho „vztahu na dálku“ prostě zidealizovala, a teď, když ho máš kolem sebe, zjišťuješ, že má trošku jinou povahu…?
Jako prakticky, můj chlap je náladový jak sto čertů. Přesně jsou dny, kdy mi sám moc nechodí na oči - ne proto, že by byl nějak hnusný, ale proto, že ví že je nabručený a je raději sám… Pokud tohle nedokážeš chápat, snášet a tolerovat (a neříkám že to všechno jde z fleku, i když to pochopení je fajn od začátku), tak ho pusť z hlavy, bylo by to utrpení pro oba.
Ani spolu nechodíte a ty už „si chceš promluvit“ - o čem, aby byl pořád veselý jak loutkový panáček??? Aby on se třeba naprosto změnil svojí povahou, aby to tobě vyhovovalo? Odpusť, tohle nemá s partnerstvím naprosto nic společného.
Buď ho ber jaký je, nebo dej ruce pryč.
Jo a pokud by to z jeho strany byla nějaká přiblblá hra, čemuž moc nevěřím - asi neznám chlapa, který by takhle uvažoval a jednal… - tak od něj tím spíš. Manipulátor není nikdy výhra do vztahu.
@Anonymousl píše:
já vím, že jsem ho zklamala, ale tak chybuje každý, ne?![]()
to jo, chybuje…ale taky musí nést za to chybování zodpovědnost…né každý ti tvé chyby odpustí a i když odpustí tak třeba nezapomene…
Nevím co jsi takového provedla, ale každopádně tě už tolik „nežere“.
@Anonymousl píše:
já vím, že jsem ho zklamala, ale tak chybuje každý, ne?![]()
Podle toho jaká to chyba byla…něco odpustit jde, něco nikoliv…To si musíš sama v sobě přeložit…
Myslím, že jednak pominulo tzv. reklamní období, kdy se partner ukazuje jen z té nejlepší stránky, jede na vlně endorfinů ze zamilovanosti a snaží se, co to dokáže.
A za druhé jste ho zklamala, takže ztratil důvěru, přestal s vámi počítat pro budoucí vztah a tím pádem se i přestal snažit se přetvařovat a skrývat svou náladovost.
@Anonymousl píše:
nevím, zase to bylo ještě složitější a nemůžu to tu vypisovat celéprotože to by bylo na román
Tak co pak čekáš za rady?
Na žádost zakladatelky je diskuze uzamčena.
Děkujeme za pochopení.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat