Bývalý partner

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3780
28.8.17 19:06

Jinak pokud to v sexu neklapalo, neklapalo by to ani teď, někdy to prostě s někým nefunguje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59396
28.8.17 19:08
@karolina89s jo někdy je rozhodnutí definitivní. Jen jestli by jsi ho chtěla kdyby nic neměl. Přej štěstí jiným, on Tě stejně řekl že už tě nechce tak jdi dál :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6439
28.8.17 19:08

Vytrimaj dievča, vytrimaj. :palec: Z každý baby se časem stane semetrika, pak zaujmeš místo vedle něho. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
28.8.17 19:11
@analoja píše:
Jinak pokud to v sexu neklapalo, neklapalo by to ani teď, někdy to prostě s někým nefunguje.

jenže to byl před tím sex v najemním bytě a vypůjčené chatě, když je to ve vlastním, tak je míra vzrušení podstatně navýšena :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
28.8.17 19:12

Tak hlavně, že nepřibral 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3780
28.8.17 19:14
@pohledzdruhestrany píše:
jenže to byl před tím sex v najemním bytě a vypůjčené chatě, když je to ve vlastním, tak je míra vzrušení podstatně navýšena :D

no, míra vzrušení možná, ale pak ty konce (bez konce) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
28.8.17 19:16
@analoja píše:
no, míra vzrušení možná, ale pak ty konce (bez konce) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

cesty orgasmu jsou často nevypočitatelné a člověk i sám sebe, ve smyslu co bylo zdrojem, překvapí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.8.17 19:17

O majetek nejde spíš že to byl kluk do života a šileně zavidím te slečně co to sním buduje chtěla bych být místo ní… a sex ten klapal :D jen byl poleno a na to taky ráda vzpomínám to museli být 2 kola vždycky protože první 5ti minutovka a potom to bylo normální :D s partnerama po něm se furt něco řeší a to mě nebaví on byl prostě takovej klidný bezstarostný flegmatik co neřešil drobnosti ale měl priority…:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5425
28.8.17 19:22

No jo, co máme, toho si nevážíme. Toužíme po tom, co nemáme. A až když to ztratíme, zjistíme, jakou to mělo cenu. Proto si ceňme toho co máme a zapomeňme na to, co mít nemůžeme. A zrovna již zadaný bývalý je případ, který mít již nemůžeme. A pokud bychom náhodou docílily toho, že ho zpět získáme, bylo by to za cenu bolesti jeho současné přítelkyně, navíc bychom pravděpodobně zjistily, že to není to, co jsme si představovaly. Protože není vždy zlato co se třpytí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.8.17 19:28

@karolina89s Úplně mi zatrnulo, když jsem si přečetla tvůj příspěvek. Jakoby to bylo o mě a mé první lásce. S ním jsem zažila první pusu, byl to můj rytíř. Nikdy mě v ničem nezklamal, rozešli jsme se v podstatě proto, že jsme chtěli zkusit něco jiného. Potom jsme se míjeli v čase. Když jsem nikoho neměla já, byl on zadaný a opačně. Dostalo se to do fáze, když žijeme oba v manželství s někým jiným. Máme oba děti s někým jiným, manželství klape, funguje jak má…ALE
Prostě je tam jedno velké ALE a to je, že se vzájemně milujeme neskutečně pevnou láskou, celé ty roky…jenže jsme si to oba plně uvědomili, až když je pozdě. Nebudeme rozbíjet funkční rodiny s malými dětmi. Momentálně si píšeme, slibujeme, že až nám odrostou děti, budeme spolu, ale kdo ví, jak to všechno dopadne, děti máme malé a navíc jak jsem psala, ve svých manželstvích nám vlastně nic nechybí.

Je to hrůza, když si uvědomuji ty důsledky, tu zradu, kterou tajně způsobujeme svým manželským protějškům, ale citům se nedá poručit. Jak ráda bych v sobě ty city vypnula nějakým tlačítkem, jak ráda bych zapomněla a přetala se probouzet i usínat s myšlenkou na něj. Člověk míní a život mění, nenadělám nic. Určitě tady bude většina nesouhlasných komentářů, ale kdo nezažil, nepochopí.
Anonym ponechat nebo smazat. Děkuji.

• Citovat
  • Upravit
21111
28.8.17 19:34
@Anonymní píše:
@karolina89s Úplně mi zatrnulo, když jsem si přečetla tvůj příspěvek. Jakoby to bylo o mě a mé první lásce. S ním jsem zažila první pusu, byl to můj rytíř. Nikdy mě v ničem nezklamal, rozešli jsme se v podstatě proto, že jsme chtěli zkusit něco jiného. Potom jsme se míjeli v čase. Když jsem nikoho neměla já, byl on zadaný a opačně. Dostalo se to do fáze, když žijeme oba v manželství s někým jiným. Máme oba děti s někým jiným, manželství klape, funguje jak má…ALE
Prostě je tam jedno velké ALE a to je, že se vzájemně milujeme neskutečně pevnou láskou, celé ty roky…jenže jsme si to oba plně uvědomili, až když je pozdě. Nebudeme rozbíjet funkční rodiny s malými dětmi. Momentálně si píšeme, slibujeme, že až nám odrostou děti, budeme spolu, ale kdo ví, jak to všechno dopadne, děti máme malé a navíc jak jsem psala, ve svých manželstvích nám vlastně nic nechybí.Je to hrůza, když si uvědomuji ty důsledky, tu zradu, kterou tajně způsobujeme svým manželským protějškům, ale citům se nedá poručit. Jak ráda bych v sobě ty city vypnula nějakým tlačítkem, jak ráda bych zapomněla a přetala se probouzet i usínat s myšlenkou na něj. Člověk míní a život mění, nenadělám nic. Určitě tady bude většina nesouhlasných komentářů, ale kdo nezažil, nepochopí.
Anonym ponechat nebo smazat. Děkuji.

Strašný cancy…víš proč tě v životě nezklamal, protože váš vztah vlastně žádnej vztah nebyl, to kde se to prověří, rodina a děti, máš někým jiným. Ale chápu, že někdo potřebuje k životu nesplnitelnou romantickou iluzi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7939
28.8.17 19:38
@pohledzdruhestrany píše:
Strašný cancy…víš proč tě v životě nezklamal, protože váš vztah vlastně žádnej vztah nebyl, to kde se to prověří, rodina a děti, máš někým jiným. Ale chápu, že někdo potřebuje k životu nesplnitelnou romantickou iluzi.

Tak s tim souhlasim. To je syndrom prvnich lasek, ktere se vlastne nikdy plne nerealizovaly, myslim v tom beznem zivote, kde decka breci, plati se slozenky a peres druhymu trencle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.8.17 19:43

Anonymní. já před ním měla 2sex partnery myslela jsem že jsem zamilovaná ale měla jsem je jen ráda… ale až potom jsem poznala tu zamilovanost(první lásku) kterou zatím nikdo nepřekonal a myslím že asi ani nepřekoná…vůbec nevím co mám dělat když vím že mě miluje a já jeho :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
28.8.17 19:44
@vonajebohyne píše:
Tak s tim souhlasim. To je syndrom prvnich lasek, ktere se vlastne nikdy plne nerealizovaly, myslim v tom beznem zivote, kde decka breci, plati se slozenky a peres druhymu trencle.

A že si tohle někdo neuvědomuje, je pro mě na hranici mentálního postižení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3780
28.8.17 19:44

Jó, kdybych si bývala vzala Pištu Hufnágla ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí