Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@analoja píše:
Jó, kdybych si bývala vzala Pištu Hufnágla
Lezla bys mi do zeli a musela bych te pozvat k nam na Lipno. Je tu krasne a plavat s betonovou krychlickou na noze jeste zadne sikovne frajarce neublizilo
.
@Anonymní píše:
Jo, holka, to já taky ne. V mém případě jsme o sobě v jednom životním období dlouhých 8 let vůbec nevěděli. Vymazali jsme se vzájemně ze života (spíš já jeho, nechtěla jsem to v sobě zbytečně přiživovat) a stejně, když jsme se po těch 8 letech potkali, nic se nezměnilo, okamžitě nás to oba hodilo zpět. Takže i když budeš zkoušet zapomenout, vymažete se ze života, nemusí to pomoct, pokud je to opravdu LÁSKA..
A jak to s váma dopadlo? vrátili jste se k sobě?
@karolina89s Jsem ta původní anonymní
. Už jsem psala, píšeme si, jsme i trochu ve styku
, ale máme oba malé děti, nechce rodiny rozbíjet. Jsme spolu pořád v srdci…taková trapná přeslazená červená knihovna
.
Ach jak smutné, že to nejcennější v životě, děti, nejsou vychovávány pod obláckem pravé LÁSKY, ale jen pod provozní znouzecností. Krutý osud.
![]()
@Anonymní píše:
@karolina89s Jsem ta původní anonymní. Už jsem psala, píšeme si, jsme i trochu ve styku
, ale máme oba malé děti, nechce rodiny rozbíjet. Jsme spolu pořád v srdci…taková trapná přeslazená červená knihovna
![]()
.
Tak pokud se taaaaak strasne milujete, nemyslis, ze pro vase partnery bude brutalni tafka az zjisti, ze zili x let ve lzich? Ze mohli ty sily a cit venovat nekomu, kdo by je miloval a meli s nim fajn zivot?
Tohle mi prijde jako vetsi prasarna, nez nejaky fyzicky uklouznuti.
No jo první lásky
Moje trvala skoro deset let…První čtyři roky to byla láska až za hrob…dalších šest let šlo pěkně z kopce…Začala jsem dělat dvě zaměstnání aby mohl přítel studovat vysokou
Nedodělal ani jednu
Já nám šetřila na domeček
Což se splnilo…Ale v době stěhování se ukázalo že všichni vědí že muj už ted bývalý má přítelkyni…pár let
No protě první čtyři roky super skvělý období zbytek bych vymazal
No a ted moje druhá láska
Daleko větší než ta první sice to ze začátku nebylo tak intenzivní ale u nás láska kvete každým dnem, týdnem, měsícem…Skvělý chlap, nebije mě, pije jen příležitostně, nehulí, nekouří…jen trošku paří na komplu
Pravý opak bývalého
A co bych v životě změnila???Kopla bych do pr.dele bývalýho už po čtyřech letech
Jo, holka, to já taky ne. V mém případě jsme o sobě v jednom životním období dlouhých 8 let vůbec nevěděli. Vymazali jsme se vzájemně ze života (spíš já jeho, nechtěla jsem to v sobě zbytečně přiživovat) a stejně, když jsme se po těch 8 letech potkali, nic se nezměnilo, okamžitě nás to oba hodilo zpět. Takže i když budeš zkoušet zapomenout, vymažete se ze života, nemusí to pomoct, pokud je to opravdu LÁSKA..