Bývalý partner

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
28.8.17 19:54
@karolina89s píše:
Anonymní. já před ním měla 2sex partnery myslela jsem že jsem zamilovaná ale měla jsem je jen ráda… ale až potom jsem poznala tu zamilovanost(první lásku) kterou zatím nikdo nepřekonal a myslím že asi ani nepřekoná…vůbec nevím co mám dělat když vím že mě miluje a já jeho :(

Jo, holka, to já taky ne. V mém případě jsme o sobě v jednom životním období dlouhých 8 let vůbec nevěděli. Vymazali jsme se vzájemně ze života (spíš já jeho, nechtěla jsem to v sobě zbytečně přiživovat) a stejně, když jsme se po těch 8 letech potkali, nic se nezměnilo, okamžitě nás to oba hodilo zpět. Takže i když budeš zkoušet zapomenout, vymažete se ze života, nemusí to pomoct, pokud je to opravdu LÁSKA..

• Citovat
  • Upravit
7939
28.8.17 19:57
@analoja píše:
Jó, kdybych si bývala vzala Pištu Hufnágla ;-)

Lezla bys mi do zeli a musela bych te pozvat k nam na Lipno. Je tu krasne a plavat s betonovou krychlickou na noze jeste zadne sikovne frajarce neublizilo :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.8.17 20:01
@Anonymní píše:
Jo, holka, to já taky ne. V mém případě jsme o sobě v jednom životním období dlouhých 8 let vůbec nevěděli. Vymazali jsme se vzájemně ze života (spíš já jeho, nechtěla jsem to v sobě zbytečně přiživovat) a stejně, když jsme se po těch 8 letech potkali, nic se nezměnilo, okamžitě nás to oba hodilo zpět. Takže i když budeš zkoušet zapomenout, vymažete se ze života, nemusí to pomoct, pokud je to opravdu LÁSKA..

A jak to s váma dopadlo? vrátili jste se k sobě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.8.17 20:14

@karolina89s Jsem ta původní anonymní :lol:. Už jsem psala, píšeme si, jsme i trochu ve styku :oops:, ale máme oba malé děti, nechce rodiny rozbíjet. Jsme spolu pořád v srdci…taková trapná přeslazená červená knihovna :lol: :lol:.

• Citovat
  • Upravit
21111
28.8.17 20:17

Ach jak smutné, že to nejcennější v životě, děti, nejsou vychovávány pod obláckem pravé LÁSKY, ale jen pod provozní znouzecností. Krutý osud. :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7939
28.8.17 20:21
@Anonymní píše:
@karolina89s Jsem ta původní anonymní :lol:. Už jsem psala, píšeme si, jsme i trochu ve styku :oops:, ale máme oba malé děti, nechce rodiny rozbíjet. Jsme spolu pořád v srdci…taková trapná přeslazená červená knihovna :lol: :lol:.

Tak pokud se taaaaak strasne milujete, nemyslis, ze pro vase partnery bude brutalni tafka az zjisti, ze zili x let ve lzich? Ze mohli ty sily a cit venovat nekomu, kdo by je miloval a meli s nim fajn zivot?
Tohle mi prijde jako vetsi prasarna, nez nejaky fyzicky uklouznuti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.8.17 20:40

No jo první lásky :lol: :lol: :lol: Moje trvala skoro deset let…První čtyři roky to byla láska až za hrob…dalších šest let šlo pěkně z kopce…Začala jsem dělat dvě zaměstnání aby mohl přítel studovat vysokou :zed: Nedodělal ani jednu :zed: :zed: Já nám šetřila na domeček :) Což se splnilo…Ale v době stěhování se ukázalo že všichni vědí že muj už ted bývalý má přítelkyni…pár let :,( :( No protě první čtyři roky super skvělý období zbytek bych vymazal :) :) :) No a ted moje druhá láska :srdce: :srdce: :srdce: Daleko větší než ta první sice to ze začátku nebylo tak intenzivní ale u nás láska kvete každým dnem, týdnem, měsícem…Skvělý chlap, nebije mě, pije jen příležitostně, nehulí, nekouří…jen trošku paří na komplu :) :) :) :) Pravý opak bývalého :) A co bych v životě změnila???Kopla bych do pr.dele bývalýho už po čtyřech letech

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky