Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
ahoj můžete mi někdo poradit? od porodu se mi dělají modřiny snad všude. stačí když nesu déle na ruce malého, nebo se o něco opřu. a hned se mi udělá modřina, ted jsme dělali doma dřevo a mám ruce samou modřinu, všichni v okolí si myslí že mě chlap doma mlátí a už mě fakt nebaví to všem vysvětlovat.
prosím o radu zda nevíte co s tím. objevilo se to až teď po těhotenství.(malý má 9měsíců). moc děkuji
no, tipla bych to na nějakou poruchu srážlivosti krve. tohle bude potřeba řešit s doktorem.
taky se mi dela j modřiny..praskaj žilk yna nohách..a mám poruchu krve
Treba ísť k dr a dať si spraviť krvný obraz a povedať mu o modrinách.
Môže to mať rôznu príčinu.
Najjednoduchšia je málo železa - ja som to jeden čas mala, oprela som sa o stôl a na stehnách modriny veľké ako dlane…poslali ma na hematológiu,tam naordinovali železo.
Modriny boli nebolestivé.
Ahoj, jsem tu poprvé, tak snad se mi podaří příspěvek odeslat správně:-)
Já jsem hned po porodu začala často krvácet z nosu a také se mi dělaly modřiny, ještě v nemocnici mi zjistili anémii a dali transfuzi, bylo mi dost zle a byla jsem neskutečně unavená. Pak jsem ještě asi měsíc brala léky (už si nevzpomínám jak se jmenovaly, ale obsahovaly železo). Určitě bych zašla na rozbor krve. ![]()
mám to samé,jen ne po porodu
a mám taky poruchu krve a musím si píchat
jo a ještě mi k tomu ale občas natýkají nohy,ale to jen po delším stání nebo sezení ![]()