Zničehonic modřina

84
24.11.10 18:56

zničehonic modřina

ahoj můžete mi někdo poradit? od porodu se mi dělají modřiny snad všude. stačí když nesu déle na ruce malého, nebo se o něco opřu. a hned se mi udělá modřina, ted jsme dělali doma dřevo a mám ruce samou modřinu, všichni v okolí si myslí že mě chlap doma mlátí a už mě fakt nebaví to všem vysvětlovat. :cry: prosím o radu zda nevíte co s tím. objevilo se to až teď po těhotenství.(malý má 9měsíců). moc děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21590
24.11.10 19:22

no, tipla bych to na nějakou poruchu srážlivosti krve. tohle bude potřeba řešit s doktorem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12947
24.11.10 19:28

taky se mi dela j modřiny..praskaj žilk yna nohách..a mám poruchu krve

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Minewka
24.11.10 19:30

Treba ísť k dr a dať si spraviť krvný obraz a povedať mu o modrinách.

Môže to mať rôznu príčinu.

Najjednoduchšia je málo železa - ja som to jeden čas mala, oprela som sa o stôl a na stehnách modriny veľké ako dlane…poslali ma na hematológiu,tam naordinovali železo.

Modriny boli nebolestivé.

• Citovat
  • Upravit
1
24.11.10 19:35

Ahoj, jsem tu poprvé, tak snad se mi podaří příspěvek odeslat správně:-)

Já jsem hned po porodu začala často krvácet z nosu a také se mi dělaly modřiny, ještě v nemocnici mi zjistili anémii a dali transfuzi, bylo mi dost zle a byla jsem neskutečně unavená. Pak jsem ještě asi měsíc brala léky (už si nevzpomínám jak se jmenovaly, ale obsahovaly železo). Určitě bych zašla na rozbor krve. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
24.11.10 20:23

mám to samé,jen ne po porodu :think: a mám taky poruchu krve a musím si píchat :zed: jo a ještě mi k tomu ale občas natýkají nohy,ale to jen po delším stání nebo sezení :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
24.11.10 20:46

moc děkuji asi teda zajdu k te mudr pro jistotu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí