Bolest v oblasti žaludku

131
24.11.10 18:55

Bolest v oblasti žaludku

Dobrý večer,ahoj.Potřebuji poradit.Asi 5dní mě pobolívá v oblasti žaludku a občas i na levé straně pod žebry.Když si na to místo zmáčknu,bolí to dost.Když si prohmatám žaludek pobolívá mě i žaludek.Nemůžu si dát ani slabou kávu ,hned je mi z ní zle.Skoro nejím,když trochu něco sním,jsem nafouklá,jako bych toho snědla tuny.Jím jen rohlíky,ovoce a polévky,na vařené jídlo nemám vůbec chuť.Po jídle se mi i dost říhá.nejlíp mi je,když jsem v klubíčku s koleny na břichu.Nevím co by to mohlo být ,jestli by to mohlo být od nervů,nebo něco jiného.K doktorce se mi moc nechce,tak si jdu pro radu sem.. :palec: myslíte ,že to samo odezní?Díky za názory.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
18223
24.11.10 19:06

myslím, že bys měla skočit k doktorce. Budou to nějaké zažívací potíže - slinivka, nebo žaludek. kdo ví. Postupem času při nějakých potíží se stejně bolest může přelévat různě po břiše. Když jsem marodila se žlučníkem, taky mě už pak bolelo celé břicho. a jestliže máš problémy i s jídlem, tak bych tam skočila. prohmátne tě a asi pošle na ultrazvuk :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
24.11.10 19:09
JanaTadeáš píše:
Dobrý večer,ahoj.Potřebuji poradit.Asi 5dní mě pobolívá v oblasti žaludku a občas i na levé straně pod žebry.Když si na to místo zmáčknu,bolí to dost.Když si prohmatám žaludek pobolívá mě i žaludek.Nemůžu si dát ani slabou kávu ,hned je mi z ní zle.Skoro nejím,když trochu něco sním,jsem nafouklá,jako bych toho snědla tuny.Jím jen rohlíky,ovoce a polévky,na vařené jídlo nemám vůbec chuť.Po jídle se mi i dost říhá.nejlíp mi je,když jsem v klubíčku s koleny na břichu.Nevím co by to mohlo být ,jestli by to mohlo být od nervů,nebo něco jiného.K doktorce se mi moc nechce,tak si jdu pro radu sem.. :palec: myslíte ,že to samo odezní?Díky za názory.

slepak mazej k doktorovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1326
24.11.10 19:13

přesně tohle jsem měla minulé léto,a byl to zánět žaludku..měla by sis dojít k doktorovi a následně na gastoenterologii,kde ti zřejmě strčí takovou tu hadici do žaludku (je to teda velice nepříjemné).Mě na to dali léky,měla jsem dietu asi 14 dní a pak už to bylo jen lepší a lepší.Zhubla jsem 10 kilo a trápilo mě to asi dva měsíce než bylo vše v pořádku.Ale ty příznaky-přesně jak řikáš,také jsem jen ležela,byla jsem nafouklá a říhala jsem a ze všeho se mi zvedal žaludek (byla jsem jak těhotná)…držim palce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymnice
24.11.10 19:14

ahoj, tak já mívám žaludeční potíže a to co popisuješ…tak mi to kdysi začalo. a popravdě…nepřála bych nikomu žaludeční záchvaty, který jsem mívala tak jednou do měsíce. brala jsem dost dlouho léky a nakonec to vyléčila bylinkama. doktoři si se mnou vcelku nevěděli rady, nesutále nějaký vyšetření, sondu do žaludku jsem měla 3× a klidně bych si jí tam nechala dát i víckrtá, jen kdyby mi to od bolestí a těch hrozných stavů pomohlo…tak tohle Ti nepřeju!

rada:

1. dieta - nejíst nic nadýmavého, ostrého, smaženého, vyhnout se i třeba hroznovýmu vínu, malinám, jahodám…jsou tam ty zrníčka a ty dráždí, ne kafe!! nic tučného. jídla spíš vařit a dělat bez tuku…maso osmahnout na sucho, zaprášit opraženou moukou a zalít vývarem…používat jen sůl a kmín…
  1. bylinky - pít můžeš mátu, šalvěj a meduňku. meduňka navíc zklidňuje nejen žaludek, ale i nervy a dobře se po ní spí! pokud bys měla třeba zánět, můžeš i řepík.
  1. užívala jsem ještě homeopatika nux vomica…ale o tom se radši poraď, jak dávkovat…

a jinak, jak řekly holky…radši hned k doktorovi…!!

tak ať je brzo líp!!

Příspěvek upraven 24.11.10 v 19:16

• Citovat
  • Upravit
1326
24.11.10 19:14

Samo to určo neodezní,a jinak zánět žaludku může být způsoben bakterií z jídla nebo stresem-u mě to byl ten stres..alespon tak mi to vysvětlila doktorka.Neni to sranda…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1326
24.11.10 19:15

Slepák,když jí bolí žaludek?? :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
24.11.10 19:16
kattkka píše:
JanaTadeáš píše:

slepák je vpravo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymnice
24.11.10 19:17

a jak tu někdo psal o slepáku…vždycky když jsem dorazila na pohotovost se záchvatem, tak první, co vždycky doktoři říkali bylo „slepák“ bolesti se asi fakt projevujou stejně… :nevim:

• Citovat
  • Upravit
719
24.11.10 19:23

Já mám to samé, plus jsem měla tři dny průjem, ze všeho se mi chce zvracet a bolí mne horní část břicha, jsem na fouklá jak balón. Počkám ještě pár dní, jestli to není slabší střevní chřipka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2473
24.11.10 19:28
kattkka píše:
JanaTadeáš píše:

slepák bolí na pravé straně..to slepák nebude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
24.11.10 19:30

Děkuji moc za Vaše názory..Slepák už mám venku a jak tu někdo psal ,je na pravo :-) .Hadici do žaludku už mi jednou dávali..no tak mě to asi čeká po druhé achjo..Asi to bude od těch nervů.Minulý týden v sobotu ,než mi to začalo jsem si byla sednou po dlouhé době s holkama z práce.Vypila jsem asi půl litru vína.. :mrgreen: Do rána mi bylo zle.dvakrát jsem z toho zvracela a podruhé jsem tam měla i trochu krve,ale jen málo ,ale té jasně červené.A od té doby je mi taky tak zle.No a kdybych měla zhubnout deset kilo,moc už by ze mě nezbylo :-D ,pravda je,že jak te´d skoro nic nejím jdu s váhou dolů ..moc díky za vaše názory,k doktorce asi zajdu ,nic méně musím vydržet do pondělí ,nemám hlídání a malýho sebou tahat po doktorech nechci.ještě jednou díky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2473
24.11.10 19:31
JanaTadeáš píše:

pokud tě to bolí na levo pod žebry,je to zřejmě od slinivky,to sem měla i já.určitě si zajdi k dr..pošle tě na sono a budete moudřejší,i kdyby ti tam nic nenašli,budeš mít jistotu.mě dr předepsal kapky na bolest a na sonu nenašli nic,já to měla od stresu :roll: ničeho se neboj a k dr zajdi :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
24.11.10 19:33
Mamina87 píše:
JanaTadeáš píše:
pokud tě to bolí na levo pod žebry,je to zřejmě od slinivky,to sem měla i já.určitě si zajdi k dr..pošle tě na sono a budete moudřejší,i kdyby ti tam nic nenašli,budeš mít jistotu.mě dr předepsal kapky na bolest a na sonu nenašli nic,já to měla od stresu :roll: ničeho se neboj a k dr zajdi :kytka:

Děkuji ,určitě tam zajdu ,té slinivky se trochu bojím..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2473
24.11.10 19:36

můžeš ji mít třeba jen podrážděnou od stresu,z jídla..hlavně klídek :kytka: pak napiš jak si dopadla,držím palečky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí