Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ztloustli jste po zoloftu nebo jeho generikách? Prosím jen osobní zkušenost nebo zkušenost známých. Děkuji ![]()
Děkuji moc za zpravu a můžu se zeptat, jak dlouho jste brala?
Já brala Venlaffaxin a Lerivon a právě nabrala. Ted se mi zase něco rozjíždí. Jo a mmch, zabral vůbec na psychiku? není to moc slabé AD?
Brala jsem ho asi rok, ulevilo se mi, ale 100% to nebylo..měnila jsem za jiná a zabrala mi lépe. Na každého působí jiná látka..
Aha, tak hlavně, že to napodruhé klaplo a je to OK
. Můžu se zeptat jaká byla ta nová? A ani po nich se váha neměnila? ![]()
Ahoj. Já beru Fluzak. Asi tak 13 kg nahoře. Takže to psychice taky nepřidá. Co stím ![]()
Vysadit nelze. Nahradit? nepřibírá se po všech?
Já trpím na úzkosti, které někdy přejdou do deprese..jinak funguju, dá se říci, plnohodnotně:) Každý máme něco..nějaké bolísky. U mě má úzkost projev stažení na hrudi, tlak..prostě nepříjemno, které potom limituje v běžných činnostech..do ničeho se člověku nechce, pocit bušení srdíčka..Beru Apo-cital.
Já beru Zoloft už více jak rok. Po něm konkrétně tak 5 kg, ale za 8 let mé léčby jinými preparáty již 45kg.
je to hrozné ani dieta a cvičení nezabírá
jestli chcete napište soukromou zprávu ![]()
Zoloft jsem brala asi 4roky. Nepřibrala jsem. Naopak jsem zhubla 10kg, mohla jsem se totiž začít hýbat, zlehka sportovat. To s depresí fakt nešlo.
V.
Nikolettko,
tak to jsme na tom úplně stejně, beru také Zoloft, už cca 2 roky, předtím Asentru asi rok, po sertralinu jsem nikdy nic nepřibrala, za to antipsychotika a valproát mě dorazily. Z původních 47 kg jsem se dostala na 77 kg. Teď jsem trochu něco shodila, ale víc to nejde. Také jím zdravě a sportuji, ale nic. Jsem zoufalá. Po čem jsi nabrala ty, jestli se můžu zeptat? Jinak také se léčím 8 let.
Ahoj! Brala jsem Zoloft delší dobu a musím říct, že mi opravdu pomáhá. Pomáhá mi udržet si klid a vyrovnanost, což je pro mě velmi důležité, protože mám problémy s úzkostí. Co se týče váhy, nepřibrala jsem vůbec, což je skvělé, protože vím, že někteří lidé mohou mít s tímto lékem jiný zážitek. Je ale důležité si pamatovat, že každý organismus reaguje jinak.
Když už mluvíme o Zoloftu, ráda bych zmínila, jak důležité je kupovat kvalitní léky, protože to může výrazně ovlivnit, jak se cítíme. Osobně Zoloft objednávám vždy jen od ověřených a spolehlivých prodejců, protože se nechci vystavovat žádným nežádoucím vedlejším účinkům. Vždy objednávám Zoloft z world-delivery-service.com/buy-zoloft-cz.html, kde mám jistotu, že je lék kvalitní a neměla jsem s ním žádné problémy. Je to pro mě důležité, protože chci, aby moje léčba byla co nejefektivnější a bez zbytečných komplikací.
Přírodní antidepresiva - https://restilen.cz Po dvou měsících užívání psychické napětí skutečně opadlo.