Bolest bederní páteře - z nošení miminka?

727
17.4.16 09:33

Bolest bederni patere ... z noseni miminka?

Ahoj holky. Posledni dobou strasne trpim na bolest bederni patere. Mame 10 mesicni miminko, je mozne, ze je to z toho kazdodenniho noseni? Kdyby to bylo jen trochu ok, ale dneska jsem se malem nezvedla z postele. Kdyz mam malou dat do postylky tak to nekdy skripu zuby bolesti. Mely jste to nektere taky tak? Ta bolest strili nekdy az do nohy. Uz pred par lety jsem mela problem s kloubem u jedne nohy, protoze jsem se ve fitku pretahla, a to mam jeste nekdy ted, myslim, ze je to ta sama noha.. Takze jeste k tomu to. Na omak se mi ta jedna strana panevni kosti zezadu zda jina, jakoby tam byla boule nebo tak, ale mozna se mi to jen zda. Jsou dny kdy me vubec neboli a dny jako dneska kdy se to pomalu neda vydrzet. Po horke sprse to je lepsi.
Mam pristi mesic termin u doktora ale chtela jsem vedet jak jste to mely vy… Treba mi rekne, co si myslite, mate male mimino, to je normalni :oops: jinak popravde moc nesportuji a musim priznat, ze nemam moc pevne zada, mam trochu skoliozu nahore a mela bych je zpevnit cvicenim… Ale pochybuju ze to ma neco spolecneho s krizem 8o dekuji moc za odpovedi :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
928
17.4.16 10:11

Ahoj, možná by to mohlo být od kostrče, to je taková střílivá bolest až do stehna. Rychle na fyzioterapii, měly by tě zkouknout a rozhodnout od čeho to je a srovnat. Samozřejmě pokud necvičíš na záda, jen všechno zhoršuješ. Co aspon jednou tejdně na pilates?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101929
17.4.16 10:35

@gusica Jestli ho nosíš na boku, tak to bude skoro jistě od toho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
727
17.4.16 10:47

@Hermio : no tak to pilates me asi nemine no. Mladsi nebudu a bude to asi jen horsi. Uvidim co rekne ten doktor, mam jen problem, ze mi asi nebude moct delat rentgen protoze se snazime o sourozence pomalu :( tak jestli to ma vubec cenu tam jit 8o
@j.a.n.i1 : no tak na strane ji nosim kdyz neco musim udelat a ona neda pokoj… Na leve, tam kde me to vic boli no 8o jinak vetsinou veprostred

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9909
17.4.16 10:51

Taky me boli bederni jak cert a taky mam skoliozu a musims tim uz neco delat. uspavam ji chovanim bohuzel. jinak moc nosici neni nastesti. zkusim pilates uz jsem ho jednou cvicila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101929
17.4.16 10:52

@gusica Proč bys nemohla na rtg, když si těsně po ms ještě uděláš test, tak se pravděpodobnost těhotenství limitně blíží nule. A nenos ji vůbec na straně, pořiď si nějaké ergo nosítko, protože jak nosíš na straně, tak tím směrem vystrkuješ pánev.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
727
17.4.16 11:06

@petra79 : dekuju za odpoved. Tak to jste me utesila, treba to fakt bude jen z toho noseni. Na ten Pilates se urcite poptam :palec:
@j.a.n.i1 : hmm vlastne jo, ten termin budu mit asi tesne pred menstruaci, jestli ne mezi, takze na testu by uz neco videt melo. Divne je, ze v tehotenstvi me to skoro nebolelo, jenze ted budu mit malou k tomu, no to bude srand jestli se to povede. I kdyz do te doby uz se mozna tak nosit chtit nebude a uspavat :think: a zkusim to s tim nositkem, a jestli to nepujde tak holt bude muset pockat v ohradce rozmazlenec jeden :lol: diiik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
928
17.4.16 11:12

@gusica fyzioterapeut ti vubec nedelá rentgen, a pozná podle tvych ruznych poloh co ti je a pak to napraví :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
727
17.4.16 11:34

@Hermio : ale to musim jit prvni k neurologovi ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
928
17.4.16 11:38

No soukromej fyzioterapeut tě vezmě bez doporučení, ale zaplatíš si za něj. Já chodím jenom k soukromýmu. Nevím jak je to ve státním sektoru. Asi bys musela mít doporučenku. Možná to tu někdo bude vedět?? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
727
17.4.16 11:40

@Hermio : no asi tak, taky si myslim. Ale aby neurolog mi dal doporucenku tak bez rentgenu asi nic nezjisti. Uvidim. Mam u neurologa termin, co mi reknou :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
873
17.4.16 17:34

Rehabky jsou běžně hrazeny pojištovnou, doporučení nepotřebuješ a každý má nárok na 9 návštěv jednou za rok, věřím že na netu nějakou blízko domova najdeš, třeba v Olmiku je jich několik, navíc rehabky většinou mají své lékaře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
873
17.4.16 18:13

Tak to asi u vás chodí jinak, já už byl na rehabce vícekrát a vždy bez doporučení, stačilo jen zavolat, říct že bolí záda a domluvit termín.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí