ZOO Praha a MHD
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
ZOO Praha a MHD
V piatok ideme do Prahy do Zoo.. Viete mi poradiť ako sa tam najľahšie viem dostat z hlavného nádraží? Kludne aj nejaké info kde a ako nájst nastupište a tak. Ked si kupim celodený listok je v tom aj preprava detskeho kočika pre prípad, že malý v nom nebude sediet a bude poskladaný?? či si musim k tomu ešte nejaký listok kupit? Ten celodenný platí aj na metro, autobus.. proste všade? dakujem za každú radu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Metrem na Nadr. Holesovice, a pak busem 112. Pokud ma dite do 3 let, a pas nebo OP, muzes s nim jet zadarmo. jinak metro smer letnany.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
S dítětem do tří let jedeš zdarma (musí mít nějaký doklad o věku). Bude-li dítě v kočáře, bude zdarma i kočár. Jinak bych se na celodenní lístek vykašlala, máš-li v plánu jen tu ZOO, tak prostě 90minutový lístek za 32 tam a totéž zpět. A z hlaváku je to kousek - pár stanic metrem bez přestupu na Holešovice a pak pár stanic busem 112 až do ZOO.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já mám takový pocit, že nestačí jen doklad o věku dítěte, ale že se musí pořídit speciální kartička a pak jezdíš zadáčo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Výlety s dětmi na eMiminu
Kam na rodinný výlet s dětmi?
Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.