Dino expo show - byli jste?

15
13.8.17 07:35

Dino expo show - byli jste?

Ahoj, byl někdo z vás na putovní výstavě dinosaurů Dino expo show? Zajímá mě, co je tam k vidění, a jestli to nejsou vyhozené peníze (cena je kolem 150 - 200 za osobu). Líbilo se?
Nemůžu nikde najít žádné recenze. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
788
13.8.17 08:04

Tříletý syn byl, líbilo se mu to, ještě dlouho vzpomínal., že jezdil na dinosauerech. Ale je to hrozně drahé a rozhodně se dá bez toho obejít. Šel tam jen s tátou, mě se za ty penize nechtělo. Projite to měli za hodku, pak už se tam nudili, kdyby bylo na mě, tak by tam nešel, ale měl slíbené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.8.17 08:29

Byli jsme vcera a za mne je to predrazene, nic extra

• Citovat
  • Upravit
4154
13.8.17 10:26

Koukala jsem, co to je a stejne dinosaury mame ted v Koline v OC Futurum zadarmo, je jich tam asi mene, cca 7,nevim, na vetsine se da povozit a presne takhle se hybou a rvou :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
15.10.22 12:23

Byly jsme 15.10.2022 v Českých Budějovicích vstupné 300 a děti 250.
Za nás velmi nevhodné prostory nedalo se tam normálně dýchat, paní u kasy brala pouze hotovost karty vůbec. Celkový dojem byl strašný absolutně nedoporučuji
Raději vemte děti do nějakého Dino parku kde jsou modely lepší větší s prostředí super. Ale atrakcí dino Expo již nikdy více
Za nás vyhozené peníze a dohadovat se o platbě za 1 rok staré dítě je zlodějina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Výlety s dětmi na eMiminu

Kam na rodinný výlet s dětmi?

Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.