Zoo - sledujete?

396
10.3.22 18:52

Zoo - sledujete?

Dobrý večer,
milé dámy, mám na Vás dotaz. Spíše zakládám takovou odlehčenou diskuzi. Sledujete seriál Zoo? Líbí se Vám?
Budu se těšit na Vaše odpovědi.
Hezký večer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20874
10.3.22 18:55

I kdyby to byl poslední seriál na světě, tak tu televizi radši vyhodím oknem. Než na to koukat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2002
10.3.22 19:14

A to já zas koukám, mám ráda zvířata, tak se na ně kouknu o takhle 😀 děj je sice trochu předvídatelný, Sidonie je trochu tragická herečka, ale věřím že časem se zlepší, její výkon bude uvěřitelný a bude to fajn, za mě dobrá oddechovka 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3600
10.3.22 19:23

Já koukám, jen ta Sid je strašná, ta její mluva. Ale jinak koukám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1870
10.3.22 19:24

Ano, v teto dobe je to to jedine, na co v televizi koukam. Jen doufam, ze to nebude nekonecny serial, to nemam rada. Par dilu a dost. Jako oddechovka, u ktery neni potreba zapnout mozek, dobry :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65081
10.3.22 19:27

JO, SID mluví uplně strašně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7673
@Kosopemi píše:
Ano, v teto dobe je to to jedine, na co v televizi koukam. Jen doufam, ze to nebude nekonecny serial, to nemam rada. Par dilu a dost. Jako oddechovka, u ktery neni potreba zapnout mozek, dobry :)

Má být myslím 108, záleží zda pak budou točit další série… a jinak taky koukam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8302

Mám ráda inteligentní pořady, takže Slunečná, Zoo, Zelená míle… a podobně ujeté nesleduju. To už si spíš zapnu tu Výměnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8302
10.3.22 19:28
@Kosopemi píše:
Ano, v teto dobe je to to jedine, na co v televizi koukam. Jen doufam, ze to nebude nekonecny serial, to nemam rada. Par dilu a dost. Jako oddechovka, u ktery neni potreba zapnout mozek, dobry :)

No to fakt není potřeba

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
10.3.22 19:42

Sledujeme. Beru cokoli, kde se nemusí chvilku přemýšlet a není to detektivka. Nestřílí se tam. Je to malá a pravidelná chvilka na oddech (po práci, různých starostech atd.). Komu se nelíbí, ať přepne nebo vypne.
Jsem denně s dítětem, které miluje slony. My si furt čteme, povídáme o slonech. Všude jsou denně sloni.
Tak jsem zpracovaná, že se těším, když zaberou v seriálu slony :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
990
10.3.22 19:44

Já koukám, není to úplně intelektuální seriál k zamyšlení, ale super oddechovka. Baví mě linka Viky, Sid už moc ne, nevím proč nemohli vybrat nějakou zkušenější herečku. Haďák je sexy, pan soudce taky, asi víme jak to dopadne. Taková Chůva k pohledání. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3600
10.3.22 20:22
@Zeoli píše:
Mám ráda inteligentní pořady, takže Slunečná, Zoo, Zelená míle… a podobně ujeté nesleduju. To už si spíš zapnu tu Výměnu.

jo no tak Výměna, ta je fakt inteligentní pro inteligenty. Tak hlavně že ZOO je ujeté.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20874
11.3.22 05:24
@Zeoli píše:

To mi nejde dohromady :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7228
11.3.22 18:39
@Cenarius píše:
To mi nejde dohromady :think:

hele já výměnu zapnu pro takovou tu potřebu poznat i jiné sociální skupiny :-) je to občas zajímavé vidět, jak různí lidé uvažují jinak…ale inteligentní pořad to fakt není..

jo taky mě občas baví koukat na Mtv na Catfish, to je taková naše chvilka s chlapem, si u toho mužeme postěžovat, jak jsou některý lidi fakt hloupý a naivní :-)

Ale české seriály mě přestaly bavit, co skončilo Letiště :-) nebo jak se to jmenovalo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4215
11.3.22 18:49

Koukáme s devítiletou dcerou. Taky potřebuju vypnout, nepřemýšlet… Jo, s tou Sid s vámi souhlasím a taky doufám, že to nebude nekonečný :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová