Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj ženy, máte zkušenosti se zooparkzelcin.cz ? Uvažujeme, že tam s dětma strávíme prodloužený víkend.
@Huk byli jsme tam jen na výletě. Tak dva roky zpet. Projet na konikach, neco k snědku (to bylo dobre, jednoduche, ale dobre) a procházka po naucne stezce. Tehdy mi to tam prislo takove neutesene. ![]()
Uplne nevim, co tam delat cely prodlouzeny vikend. Zvirata byla ve „staji“, kde to na koukani moc nebylo. Byli jsme rijen, pocasi takove vselijake
I kdyz asi zalezi, jak velke mas deti. Nasemu byly dva. Pro vetsi by bylo urcite fajn pujcit kolobezky. To tam byly i nejake zavody
@Ornwen píše:
@Huk byli jsme tam jen na výletě. Tak dva roky zpet. Projet na konikach, neco k snědku (to bylo dobre, jednoduche, ale dobre) a procházka po naucne stezce. Tehdy mi to tam prislo takove neutesene.
Uplne nevim, co tam delat cely prodlouzeny vikend. Zvirata byla ve „staji“, kde to na koukani moc nebylo. Byli jsme rijen, pocasi takove vselijake
I kdyz asi zalezi, jak velke mas deti. Nasemu byly dva. Pro vetsi by bylo urcite fajn pujcit kolobezky. To tam byly i nejake zavody
Výlet na odpoledne dobrý, ale na prodloužený víkend bych tam také nejela. ![]()
Přímo Zelčín je dobrý tak na odpoledne. Ale není to špatný výchozí bod na další výlety (Mělník, Kokořín, Čertovy hlavy,…)
Díky za odpovědi.
Jak píše @lucenka počítáme i s dalšími výlety, ale podle fotek se nám to dost líbilo.
Pěkný den, oživuji diskusi.
Byl jste někdo v Zooparku Zelčín v době nedávné? Zabavily se tam děti (jak staré)?
Díky.
@Velryba černá píše: Více
Ano. Jsou tam kromě zvířat trampolíny, veliká pískoviště s bílým pískem včetně hraček, nějaké prolézací domečky, někdy tam bývají stohy sena, projížďky na ponících, klasika krmení zvířat. Stánek s nějakým základním jídlem (nic moc zdravého, ale pizza jde) a druhý se zmrzkou, sladkostmi a kafem. jezdíme tam rádi s kamarády právě proto, že minule se nám tam skvěle zabavily děti od dvou do 12 let.
Je to tam hezké no děti(7 a 10)tam vydrželi tak 2 hodiny. Ale je tam hodně možností výletů kolem takže určitě něco najdete.
Byli jsme tam asi čtyři hodiny. Můj tříletý by tam asi vydržel i mnohem dýl 😁. Ty jejich trampolíny jsou parádní 😁 👍