Zorbing - máte zkušenost?

1234
26.11.07 10:51

Zorbing - máte zkušenost?

Ahoj,
chtěla bych se zeptat, jestli některá z Vás nemá zkušenost s touto adrenalinovou „záležitostí“. Ráda bych manželovi objednala tento dárek k Vánocům, ale na internetu je hodně nabídek (dárkové poukazy) a různá místa konání.
Netuším, jakou vybrat, protože s žádnou z firem nemám zkušenost. Některá nebízí jednu jízdu za 1650,–, některá dvě jízdy za 1200,– (navíc v Praze), ale to se zase bojím, aby nebylo na úkor kvality a bezpečnosti.

Loni jsem manželovi kupovala tandemový seskok, ale nakonec jsem to nekoupila přes agenturu, ale přímo ve firmě, která to pořádá, a bylo to super. Tentokrát se mi ale konkrétní firmu najít nepovedlo.

Tak jsem se chtěla optat, jestli někdo z Vás má s tímto zkušenost, případně ví, kde je to fajn a bezpečné. Moc dík.

Nabízí to třeba:
http://www.dejtonej.cz/…/zorbing.htm
http://www.adventuretime.cz/zorbing.htm
http://www.adrenalinove-darky.cz/…rky/zorbing/?…

M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7366
26.11.07 11:03

já bych mu koupila jak se do tý koule vleou dva, ve dvou je zážitek dycky lepčí :)

A myslím, že bezpečný to bude vždycky, to by si nikdo nedovolil… Snad

Na co je dobrý se kouknout je jak je to pojištěný, ta koule je dost drahá… kdyby neco (no, nejak si protiřečím s tou minulou větou :) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
26.11.07 11:07

Meduzo
tak jsi za mě vyřešila dárek k narozeninám.
Moc moc děkuji, už jsem byla zoufalá!!Manžel si může koupit co chce, takže na mě zbývají dárky, o kterých neví, že existují.
A můžeme si to užít oba dva :lol:
Pa Míša

• Citovat
  • Upravit
1234
26.11.07 12:16

Tak aspoň tak :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
460
26.11.07 12:56

Je meduzo, pak napiš jaké to bylo, já mám zorbing slíbený když do léta zhubnu. Spíš jsem si to slíbila já jako motivaci a manža se mnou pujde do toho.
Nedávno o tom bylo v tv a prý je to bezpečnější jak se projít po ulici. Chcem jít naproti sobě. V Luhačovicích dělají i celé víkendy ze zorbováním, ale nevím jestli to nemáte z ruky a ani to nestojí moc. Podívám se kde jsem to viděla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1234
26.11.07 14:08

Tak jsem to objednala na www.adrop.cz. Švagrová prý u nich párkrát něco objednávala pro kolegy z práce a vždy bez problémů. Poslala jsem tam dotaz, kde v Praze to je, a odepsali mi během pár minut, takže to risknu, jelikož se mi zatím jeví seriózně.
Poukaz prý platí 9 měsíců, takže to vydrží v pohodě do tepla.
Zatím pa. M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
473
2.12.07 22:01

Tak já dostala zorbing od manžela za porod dcery… pane bože!!! :oops: :? 8O 8O 8O

já, která nesnáším kolotoče :! …no snad se mi to za tu dobu rozleží a přežiju to ve zdraví…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
17.6.08 04:46

zorbing

jdu kamaradovi na svatbu a vubec nevim co bych mel darovat … napadl me zorbing pro dva … neni to blby? Diky za odpoved

• Citovat
  • Upravit
865
17.6.08 09:35

Já myslím, že zorbing pro dva v kouli není dobrý nápad. Představ si jak to tam vypadá, když to jednomu prostě nesedne :-( :-) radši po jednom.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1234
17.6.08 11:00

Manžel jde někdy v červenci a pojede jednou sám a jednou ve dvou. Ve dvou je to prý mnohem větší sranda, ale pokud se někomu z nich neudělá dobře, tak to asi sotjí zato :roll:

M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
20.6.08 20:05

ahoj,já mám zkušenost ze zorbingu v Luhačovicích, chtěli jsme jet dva zaráz,ale měli utržený jeden popruh,tak jsme jeli zvlášť,bylo to super ,akorát ten pás stejně nedržel,takže manžovi se to odeplo a lítal vevnitř-chudák:)) ale zážitek parádní,určo doporučuji,… měli jsme to přes www.zlatarybka.cz - nevím,jak ostatní sporty,ale štvala mě jejich organizace-na netu mají napsáno že zorb jezdí celoročně,já to koupila manžovi k narozkám v listopadu,že jako hned bude moct jet, a až jsme měli poukaz doma,tak nám oznámili /asi po pěti urgencích/že v zimě nejezdí až na jaře..nakonec první termín byl v dubnu!!!
no ale jízda fáááákt dobrá:)) taky za 700 aby nebyla 8O 8O

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný