Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj holky,
v neděli mám narozky, a mám si přát nějaký dárek.
Napadla mě solná lampa, moc se mi to líbí.
Ale jsou dva druhy - normálně na elektřinu nebo na svíčku.
Co myslíte, kterou si mám přát?
Díky za rady.
Nicki
Já dostala elektrickou. Používám ji jako normální lampičku - já si ji nepřála, tak v tom ani nevidím žádný zázrak ![]()
Záleží na tom, kde ji chceš používat. My je máme v ložnici a jako intimní osvětlení je to paráda (leší je vybrat tmavší sůl). Jednu mám i na svíčku a přestože jsem hodně alternativní člověk, využívám ji méně než elektrické.
Je pravda, že pokud ji budeš chtít hodně přenášet a používat i v koupelně, pak je lepší ta na svíčku (tam je lepší když je sůl světlá, protože svíčka přece jenom tolik nezáří jako žárovka).
Musím říct, že jsi si vybrala hezký dárek. Já si ty do ložnice přála vloni pod stromeček a fakt nás neomrzely. Jenom číst se u nich moc nedá ![]()
Radka
Máme dvě na svíčku, to používáme občas.
Na eletriku máme u malýho, tu rozsvítím večer, takže to má i jako malou lampičku, to je bezva.
Holky, já mám trochu jiný dotaz:
myslíte, že to fakt má nějaký účinek?
Já ji mám, ale nějak na sobě nic nepozoruju
![]()
A když je velká místnost, tak stačí stejně velká jako na malý pokojík?
Ja si myslim, ze na svicku je mnohem vice romantictejsi nez na elektriku.
xyz: Ja si myslim ze opravdu pomaha. Mamce jsem ji koupila a je spokojena.
Solná lampa by měla uvolňovat solné ionty - i bez zapálení/zapnutí. Při zahřátí by se měli uvolňovat víc. Měli by zlepšovat dýchání. Když má někdo astma, atd.
To mě bylo řečeno výrobci - pracovala jsem v obchodě, kde jsme solné lampy prodávali ![]()
Já mám doma několik lamp na svíčku a je to super
(ale ty účinky asi dokázat nejdou)
Elektrické solné lampy jsou krásným doplňkem interiéru. Solné lampy www.svetkamenu.cz/…-svicny-c46/ všech barev (bílá, růžová , oranžová) a velikostí (2-50kg).
já v naší kamenné chalupě nejsem stavu snížit vlhkost pod 60% a solná lampa se mi tu rozpustila ![]()
@Vemas
Do zásuvky ano, ale na tužkové jsem ještě neviděla..
![]()