Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj, tak u nás v únorové diskusi zavládla euforie z vrtulníčků. Jedna jej objednala manželovi (vybral si ho) a pak nás několik jej objednalo právě jako vánoční dárek pro manžela.
Jde o minivrtulníček na dálkové ovládání ![]()
odkaz je tady
Já mám pro manžela krabičku hlavolamů (z Knižního klubu, takové ty různě zamotané hřebíky apod.). Nevím, jak to ocení
)) Pak nějaké doplňky do kuchyně, které používá hlavně on - nůžky na drůběž, nůž na sýr, otvírák na víno apod., to není žádné překvapení, na tom jsme se dohodli.
No a zrovna včera jsem našemu synovi (5 let) koupila jako odškodné za operaci nosní mandle dřevěné koleje a vláček a když jsem viděla, jak tatínkovi zářily oči, napíšeme Ježíškovi o další koleje a nádraží a bude to dárek pro oba chlapy
)) Od vrtulníčků nejsme moc daleko
))
Jinak žádné velké překvapení nechystám, ani ho nikdo nečeká.
Jiřina
vrtulník můžu jen doporučit…jsme do toho blázni už asi 2m…;-)))
Zdenik
Tak na tohle můj manžel není, u nás by bodlo nějaký nářadí, ale to já odmítám, protože normálně přes rok dá přednost nářadí před hadrama, tak já to musím na Vánoce doplnit ![]()
Čauky,
tak anonymní jsem byla já. Zapomněla jsem se přihlásit. Ty vrtulníčky vypadají moc hezky. To je fakt dobrej tip. To by se mohlo líbit i dceři ![]()
S oblečením je to dost těžký, to totiž můj manžel bere jako nutné zlo, takže podle toho v obchodě i spolupracuje, ale to možná znáte taky ne?
Nářádí by byla asi tutovka, ale tam je nutná jeho spoluúčast při výběru a já chci něco jako překvápko. Jinak mám ještě jeden tip, ale to je dražší, ke 40. narozeninám jsem mu koupila Outdoorové hodinky CASIO, pravda vypadají trochu jako digitálky od Vietnamců, ale mají prý spoustu důležitých funkcí jako třeba ukazatel nadmořské výšky, venkovní teploty, tlaku a kompas. Když je dostal, tak si s nima hrál asi tři dny ![]()
Díky za tipy,
Madla
Ahoj,
ja mám vyskúšané prakticky čokoľvek od f. Bushman. Oblečenie, je to síce oficiálne outdoor, ale krásne nositeľné bežne. Mne vyhovuje, že sa možno rozhodnúť od lacnejšieho trička, až po super bundy, topánky, doplnky, batohy a pod. Dokonca som tak kupovala hodinky. Vedú značku Victorinox - podľa mňa nielen pekné, ale hlavne odolné a skvele nadčasové.
Dodám, že všetko, čo odtiaľ máme drží povodný tvar a výborne sa udržuje.
Majte všetci krásny deň
Niké
Ahojky,
jeste jsem nepremyslela, ale uz delsi dobu uvazuju o Alkohol testeru
Muj manzel rad chodi na masaze, takze mozna dostane i nejakou relaxacni poukazku … Auticko na dalkove ovladani dostali loni se synkem oba (kazdy svoje), obleceni si radsi koupi sam…
Mata
nike píše:
Ahoj,
ja mám vyskúšané prakticky čokoľvek od f. Bushman. Oblečenie, je to síce oficiálne outdoor, ale krásne nositeľné bežne. Mne vyhovuje, že sa možno rozhodnúť od lacnejšieho trička, až po super bundy, topánky, doplnky, batohy a pod. Dokonca som tak kupovala hodinky. Vedú značku Victorinox - podľa mňa nielen pekné, ale hlavne odolné a skvele nadčasové.
Dodám, že všetko, čo odtiaľ máme drží povodný tvar a výborne sa udržuje.
Majte všetci krásny deň
Niké
Nike, manža je taky zblázněný do bushmana:))) já od nich mám jen šaty a tričko, ale manžel už několikatery kapsáče, kalhoty, trika a mikiny… Totéž i jeho dva již dospělí synové. Vždy tak jednou za dva roky děláme nálet do bushmana v Brně a nakoupíme všem spoustu oblečení:)
Jinak já klasicky dokupuji nějaké roláky do saka do práce-během roku se hlavně ty černé dost vyšisují. No a letos ještě švýcarský armádní nůž, bo ten svůj starý manža někde ztratil. Jinak taky nevím, ale řekla bych, že ještě nějakou maličkost a končím, letos už bude dominovatu stromku Vítek:)
Ahoj!
Tak co jsem už koupila a setkalo se s kladnou odezvou. Poukázku na masáže do thai centra SABAI, manžel byl nadšený, udělali jsme si společný výlet do Prahy, mezitím, co se manža nechal ošlapávat od thaiky jsem udělal spoustu pěkných nákupíčků, pak jsme si dali oběd, kafíčko a bylo nám fajn.
K výročí jsem mu dala poukaz na ubytování do hotelu, za nasbírané body v Bonus programu od České spořitelny. Doplatila jsem cca 670Kč a platí až do konce roku 2008. Vybrat si může z kteréhokoliv hotelu z nabídky a platí to na 2 noci a 3 dny, podmínkou je konzumace v hotelu
je to samozřejmě pro dvě osoby! Snad si vezme sebou mě
![]()
No a ke 30ti se mu chystám koupit letenky na výlet do Londýna. Když se ty letenky koupí tak půlrok dopředu, vyjdou levně. No a v Londýně máme kamaráda, který nás ubytuje, bez toho by to asi byl předražený dárek.....
![]()
Já mám obecně ráda dárky s fantazií. Spíš ty zážitkové…
Jinak uspěju vždycky s knížkou, SUDOKU nebo kalendářem s dětma.....
Petra
Taky bych potřebovala radu, co koupit.
Většinou dostane obleční, kosmetiku a jsem v koncích s fantazií.
Jeden rok jsem mu koupila Encyklopedii, líbila se
Tev vrtulník vypadá taky dobře, ale přijde mi to jak zbytečnost. Za dva měsíce po něm ani nevzdechne.
Ke třicetinám /má je za 14 dní/ si vybral navigaci PDA. Takže okruh dárku se mi zmenšil.
tak pište dál, co kupujete, třeba mě navnadíte
DÍKY
ahoj,
tak já poradím pohodlné křeslo, aby se manžel mohl pohodlně dívat na své oblíbené sportovní přenosy
.
já totiž letos objednávám taburet čili bobek na nohy k naší nové sedací soupravě. já se totiž každý večer pohodlně uvelebím na gauč a manža pak nemá kam dát nohy. tolik touží po svém bobku
. tak mu jej letos dopřeji. myslím, že bude mile překvapen. určitě očekává tričko, i když i z nich má můj spořílek radost
.
btw. jen mám technický problém, jak taburet převézt a kam jej schovat
.
Irias
Irias, co ho někde objednat na netu, to nejde? Nebo koupit s kamarádkou (třeba jejím autem a nechat u ní, ona by ho pak dovezla včas k zabalení). Nebo u vašich a nebo u tchánovců-pokud teda nic neprásknou
![]()
Ahojky,
všechny zdravím. Prosím o pomoc. Vánoce se nezadržitelně blíží a protože fakticky nesnáším to běhání a shánění dárků na poslední chvíli. Chtěla bych vás poprosit jestli nemáte nějaký zajímavý tip na vánoční dárek pro drahou polovičku, případně čím jste potěšily své manžílky v minulosti vy.
Moc díky,
Madla