Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj,
termín svatby se nám blíží a my nějak podcenili výběr hudby. Nemáme nic, všichni už mají samozřejmě zadáno. A tak přicházím s prosbou - nemáte někdo tip na dobrou hudbu? Budeme se brát v Hradci Králové, tak buď něco z okolí nebo aby byli ochotni dojet. Začínám z toho být „mírně“ nervozní.
Děkuji.
Omlouvám se, ale nějak nechápu…
Jde ti o hudbu při samotném obřadu a nebo o hudbu na hostině?
Ani v jednom nevidím problém - 99% obřadních síní má hudbu vlastní (většinou klávesy nebo z CD) - vybereš si z jejich nabídky, co by se ti líbilo a v nejhorším si přinesete vlastní přehrávač se svojí oblíbenou muzikou a na hostině taky úplně postačí kateťák ![]()
Držím palce a ať se svatba povede!
Eliška
Mi jsme měli na svatbě kapelu, asi tři chlapi a hráli výborně. Kazeťák mi přijde divnej ![]()
Na obřadě měli hudbu vlastní, jen jsme si vybrali, hráli na varhany ![]()
Janinkaz - jde o to, jestli plánujete na svatbě tancovat nebo ne ![]()
My jsme měli právě jen CD přehrávač (teď mluvím o hostině) a bylo to skvělé! Přehrávala jsem si svoje oblíbená CD, ale jen tak, aby to nikoho neobtěžovalo - na „doladění“ atmosféry. O tancování jsme vůbec neuvažovali, manžel na to není a pokud to ostatním nějak vadilo (ale nikdo si nestěžoval), je to jejich problém, protože tohle byla NAŠE svatba a my jsme si jí udělali, jakou jsme chtěli ![]()
A na obřadu nám hráli el.varhany písničky, které jsme si vybrali z jejich seznamu!
Gandelion - doufám, že se Bibi nebude zlobit…ale jen k tomu kazeťáku…oni budou mít skoro 100 lidí
to by kazeťák fakt neutáhl.
Doufám, že Bibi někdo poradíte, je to zlatá holka z naší diskuze ![]()
No vždyť jo, nějakou kapelu, partu dvou lidí, to stačí. Aby měli alespoň el.piano a zpívali ![]()
Mi měli 80, takže taky dost ![]()
Bibi, tady jsem našla přímo z Hradce…
http://www.firmy.cz/…AD%20skupiny
A tady Královéhradecko
http://www.firmy.cz/…AD%20skupiny
My měli kapelu 2 lidí jménem Dual music, najdeš je na webu, nejsem si jistá, jestli dojedou do Hradce, neb jsou z Prahy, ale zkus to. Byli bezvadný, spolehlivý a všichni jsme si to moc užili.
Krásnou svatbu
Ahoj Bibi,
my meli taky hafo hostu a kapelu pres kamarada a tusim, ze byli primo z Hradce. (saxik, klavesy, kytara, bici). Hraji svoje veci plus vpodstate cokoli, co si vymyslite
jestli chces, poslu ti pres SZ kontakt - staci rict ![]()
ja vedela ze je to diskuze nasi Bibi jen jsem zmercila nazev-uz Te chyta horecka co?? ![]()
Holky, díky, jste zlatý.
Gabinko , jj, zdají se mi děsivé sny o tom, že nestíháme obřad, najsem oblečená, šaty jsou roztrhané a špinavé a na hostině se lidi nudí nebo odcházejí. V posledním snu nepřišel pro změnu nikdo ![]()
Gandelion , myslela jsem hudbu na poobřadovou zábavu
Kazeťák je pro nás fakt málo, chceme tancovat až do rána ![]()
Krisulko , za kontakt budu vděčná. Ještě mám teď něco rozjednané, zítra se dozvíme, jestli mají volno, když takbych využila tvůj tip.
Radko a Janinko , díky, mrknu na to.
Je to už fakt pozdě, nějak jsme zaváhali.
Amynko , díky ![]()
Zdravím všechny, bydlím kousek od Plzně a za pár měsíců se budeme brát a sháním živou hudbu na svatební hostinu. Takže by Vás chtěla poprosit o rady. A znáte někdo Golden Wind, jestli ano prosím o komentář jak hrají a zpívají. Předem děkuji za odpověď.