Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Já mám už koupeno:
a ještě budu kupovat:
a dál nevím jestli ještě něco ![]()
Ahojky potřebovala bych poradit mam k Vánocům tři typy hlavních dárků pro manžela, pořád o nich mluví nejdříve je to vláčkodráha ale nemůžu sehnat nějakou pěknou a pořádnou, pak zase začne povídat o autíčku na ovládání a nebo ještě o autodráze…no autíčko sem objevila to co přesně chtěl ale je pouze v jediné barvě a to stříbrné a tu nemá moc rád, líbí se mu bílo červená atd. no a autodráhu taky nic moc nevím sem už v koncích vše je spíše pro děti, ale pro dospěláka sem nic nenašla pořádnýho nevíte nebo nemáte doma něco co by jste mi mohli doporučit?
S dovolenim si take pockam. Tohle by chtel i ten muj a ja taky nevim zda ty detske jsou dostacujici na vyblbnuti pro dospelaka.
Pritelovi jsem ted ke svatku dala Lego Mini Coopera a byl nadseny. Je spousta sberatelskych setu lega, ktery nejsou ke hrani, ale slozeni a vystaveni na polici ![]()
No ty chlapy jsou pořád děti
co si budem povídat ale je to krásný když se jim rozzáří ty očka, no u nás to je tak že v dětství nic takového nikdy nedostal měli málo peněz takže aspoň každý rok je něco čim ho překvapím ale letos jak na to koukam tak to je hrozný vybírat jsou to buď plastový šmejdi a nebo dřevěný
Ono záleží jaký ten chlap je, co ho zajímá.. Jednoho by potěšilo něco, druhého by to moc nezaujalo..
Bydlíme v rodinném domě se zahradou- loni jsemmu koupila set nástrojů na grilování, měl uspěch..
Před měsícem jsme si koupili nové auto a pořád kolem něj tancuje a leští
tak jsme s edívala na ruční vysavač do auta ![]()
Jinak z těch-jako dětských rád skládá puzzle
Ruční vysavač je nanic, to nekupuj, měli sme dva, nedá se to vysávat!
radši nějáká dobrá značka na čistění karoserie atd. to ho jistě potěší.
@madrianova právě mě to podoručila známá, že je manžtel spokojený.. ne na baretky, azapojeit, a prý to vyčistí dobře.. tak ještě uvidím..
Ja priteli kupuju obleceni znacky co se mu libi (lonsdale, everlast) pak jsem se nechala nafotit na motokalendar, tajne jsem si pujcila jeho motorku, tak jsem zvedava, co na to rekne;) a kupuju mu whisky, ktera mu strasne chutna, ale nikdy by si ji sam nekoupil, protoze je draha..ale vim, ze to bude mit na par let, ze si ji bude davat jen vyjimecne.. jinak u nas vsichni milujeme pikantni a palive veci, takze tchanovi kupujeme balicek z chilli-seminka - omacky, mlete chilli, jsou tam cokolady s chilli, marmelady, seminka..proste takovy velky chilli balicek..jinak tchyne ma pro chlapy listky na mistrovstvi sveta v hokeji..
spis bych potrebovala poradit co pro tu tchyni?
My teda mame rucni vysavac a nemuzu si to vynachvalit, jak do auta, tak na drobici dite.
Tohle: http://www.fler.cz/…adem-5737848 nebo toto: http://www.fler.cz/…arou-5632150
Anabellka jsem já, kdyby měl někdo zájem, přijímám objednávky na přání do 7.12. ![]()
Ahoj holky omlouvám se že narušuju toto téma podobným, dříve jsem pracovala u tělesně postižených dětí a mládeže a chci se zeptat chtěla bych jim přinést nějaký malý dárečky, čas od času se na ně jezdím podívat a mam tam spoustu přátel už tedy starších přes tch dvacet atd. chtěla jsem se zeptat co jim koupit, nevim jestli bonbony a nějaký sušenky udělá jim radost všechno což je krásný..co byste koupily vy?