Poraďte dárek ke 30. narozeninám

Anonymni
9.11.07 18:18

prosim,poradte darek ke 30.narozeninam

Ahojky maminy,nejak se mi nedari se zaregistrovat,tak se nezlobte.Nas tatka ma 30.prosince 30.narozeniny a vubec netusim,co mu dat.Veci ma plny dum,konicci pokulhavaji,protoze je porad v praci,tak me nepada snad jen nejaky vikend pro dva nebo nejaka levna dovca.....Vubec nevim,nemate nejaky tip?Jsem ochotna do toho investovat par tisic,ale k mori to asi nebude :oops: K tomu Vanoce a svatek i narozky naseho syna…uffff 8O ,Diky za kazdou odezvu :lol:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
25182
9.11.07 18:59

Ahojky,

manža měl před týdnem taky třicetiny, dostal navigaci.
Vybral si ji sám, složili jsme se s příbuznýma a bylo to.

Ten víkend by taky nebyl marný. Já něco takového plánovala po svatbě a líbil se mi jeden penzionek ve Špindlu. Je tam aquapark a bude už sníh, tak by to nebylo marný.

Taky pěkný by byl víkend třeba ve Vídní. Vánoční Vídeň je moc pěkná.

Tak něco hezkého vyber a pěkně to oslavte.

mava

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
199
9.11.07 19:49

Ahojky, právě jsem si přečetla tento článek a mám, pravděpodobně, vybraný dárek pro manžela ne k vánocům, ale taky k těm narozeninám a taky ke 30tinám :D
 http://www.novinky.cz/…9_ql2bt.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
9.11.07 19:53

Ahoj ,
předminulý víkend slavil můj drahý 30-tiny a koupila jsem mu tandem seskok padákem :pankac:
Můžu říct,že to nečekal a byl absolutně nadšen…nemůže se dočkat jara,až si skočí :potlesk:
Tak jestli má ten Tvůj rád adrenalin,tak do toho :wink:
Dej vědět,co jsi nakonec pořídila :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
papu
9.11.07 20:46

Manžel dostal seskok padákem a bylo překvapení a byl z toho nadšenej, tak něco takovýho, je toho spoustu…

• Citovat
  • Upravit
9130
9.11.07 20:59

Ahoj,
můj manžel dostal taky seskok padákem, skákal sám na trhačku a byl z toho nadšený, moc se mu to líbilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
9.11.07 23:15

Ahoj, přesunula jsem diskusi do překvapení a dárků.

Taky mě čekají u manžela kulatiny a naprosto netuším, co si s nima počnu :o Na veledary se u nás moc nehraje… Spíš si dáváme prkotiny… Vím, že manžel touží po projížďce na koni, asi zkusím zařídit něco v tomto duchu… Ani škola smyku není špatný nápad :o Ale seskok padákem jen s pořádným pojištěním - navíc nevím, nevím… Aby se mu neudělalo šoufl :o

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
10.11.07 09:10

holky dekuju moc!!!!!!!!!!Vase tipy mam v hlave,tak snad neco vyberu…Az budu rozhodnuta,napisi Vam,treba hodim zase pro nekoho dobry tip :P Hezky vikend a diky

• Citovat
  • Upravit
583
10.11.07 11:18

taky uvažuju o té škole smyku, moc se mi to líbí /mmch, ráda bych ji taky dostala…/… už o ní mluvíme asi dva roky, zatím jsme to nerealizovali

u nás mělo vloni úspěch letadlo na dálk. ovládání.. elektronický terč..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2786
10.11.07 13:15

Ahoj, ja kupovala vodni dymku :) a vcera mi rikala kamoska , ze se da splnit sen a muze byt den popelarem :-D

pekny muze byt i vikend ve dvou, nebo shrnuti nejakych hezkych momentu vaseho vztahu…pripadne nechat natocit video ,kde kazdy neco hekzeho o nem rekne…

tak dobre vyber. N-

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
15.11.07 10:51

Ahoj já koupila manželovi ke kulatinám outdoorový hodinky CASIO. Nevím, jak moc sportovně je tvůj manžel založen, ale jestli je to takový hračička jako ten můj, tak by se mu mohly líbit. Mají spoustu funkcí, jako třeba kompas, teploměr, výškoměr, ukazatel tlaku a tak. Už dvakrát, když jsme jeli na dovču jsme se pro ně vraceli :D No uznej, že je k nezaplacení vědět když šlapeš na kole nějaký kopec, jazyk až na vestě, chce se ti tak trochu umřít, že chybí ještě 400 m převýšení, dle mého manži je to neocenitelná infce, no já už to tak nevidím, ale to neva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
19.3.08 20:58

skvělej dárek

Pokud máte pocit, že hladina adrenalinu ve vaší krvi je stále v podlimitním stavu, z vlastní zkušenosti doporučuji tandemové seskoky Je to dávka energie na hodně dlouhou dobu. ;o)

• Citovat
  • Upravit
Zdenek Soukup
4.5.11 15:17

Karikaturu

Co třeba karikaturu? Jsou servery, které to nabízejí. Když si to necháte zarámovat, tak je to dost solidní dárek.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný