Zoubky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
68
12.11.09 09:24

Zoubky

Ahoj
chtěla jsem se zeptat,co můžu dát 4,5 měsíčnímu miminku na uklidnění zoubků. Doktorka říkala, že už se mu připravují a on poslední 2 noci strašně pláče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
teresa20
12.11.09 09:37

My jsme v 5. měsících mazali Calgelem a pomohl.

• Citovat
  • Upravit
781
12.11.09 09:50

My jsme kolem půl roku taky mazali Calgelem a nepomohl :(. ale určitě bych ho zkusila, je to aspoń šance…

Mazali jsme až když opravdu brečel, ale stejně nic :(.

Příspěvek upraven 12.11.09 v 12:35

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
12.11.09 10:33

Nutno říct, že my jsme mazali opravdu jen ve chvíli, kdy malý hodně plakal a nemohl usnout. Nikdy jsme nemazali preventivně před usnutím, kdy mu ještě nic nebylo.
Těch mastiček existuje víc, je třeba to opravdu vyzkoušet, co komu zabere.
Při opravdu velkých bolestech nám doporučil doktor dát trošku sirupu proti bolestem - panadol, nurofen. Je ale potřeba sledovat příbalový leták, jestli je to vhodné i pro tak malé mimi. Ale se sirupem opatrně, rozhodně nedávat často, jen v případě nouze.

• Citovat
  • Upravit
9909
12.11.09 10:37

Ahoj my dávaly sirup panadol,ale jen když opravdu hodně brečel,rostly mu 4 zuby najednou a mezi nima i špičák a ty bolí nejvíc ještě se stoličkama.Ale ten panadol můžeš dávat jen 3 dny za sebou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3549
12.11.09 11:18

Nám zabral mundisal gel,je výborný.A na noc na uklidnění a proti bolesti nějaký sirup,panadol,nurofen,apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
12.11.09 11:59

my teď bereme homeopatické kuličky a zatím je to jakžtakž ok. Nevím název, teď nejsem doma, tak je nemám u sebe. Ale nám ten hlavní nápor ještě nepřišel, jen se mi v noci co chvilku budil s kňouráním až pláčem (jak kdy), takže dáváme jen na noc a zatím se to zdá dobré. Ale teprve se nám připravují, zatím nemá dásně ani moc zarudlé. Doma už máme připravený calgel, až bude nejhůř. Pokud budeš chtít, tak ti odpoledne napíšu název těch pilulek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
616
12.11.09 13:17

Já mažu Calgelem, ale zdá se mi, že moc nepomáhá. A na noc dávám Panadol nebo Nurofen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
12.11.09 18:52

Tak Calgel nikde nemají, prý nedostatkový zboží. Lékárnice mi doporučila Kamistad, tak uvidíme, jestli pomůže. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1922
12.11.09 19:01

my mazem kamistatem bereme homeo chamomilla ch15,a zatim to je v norme,kdyz mela teplotku davala jsem klasicky cipek a zuby uz mame 4

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
12.11.09 19:42

My vyzkoušeli co se dalo,Calgel nepomohl,pak jsme měli něco od Citrovital nevím přesně název,když jsem mu dásničky namazala Kamistadem tak se strašně vztekal a ani se mu nedivím,je to v puse nepříjemný :oops: a asi tak nejlíp nám pomohl mundisal a když bylo jooo nejhůř tak na noc Nurofen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí