Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
My nechali ušít pro dcerku, když nám začala závidět polštář, náplň byla nula nula nic, trocha peří a povlak, ale stačilo to, sice ležela pořád na rovném, ale měla pocit, že to má jako my.
Akorát už nevím, kolik jí bylo, nějak si to už nepamatuju. ![]()
My máme takový tem slaboulinký polštářek, který se prodává v sadě s dětskou dekou. A spí na něm od té doby, co se začala různě točit a převracet. Cca od 7 měsíců. Stejně jako Janička od Eviah se totiž přetočila a spala na dece, kterou si nahrnula pod sebe.
Ahojky, Adámek bez polštářku vydržel dlouho a vlastně ho dostal před druhým rokem,když se stěhoval do pokojíčku
koupili jsme ten placatý z Ikea a má ho pořád
![]()
Ahoj, máme tu placku, co byla v sadě a stejně většinou spí na nahrnuté přikrývce. Takže dle nás je to úplně jedno, jestli tam je, nebo není
Malý je velký cestovatel.
Ahoj, my máme placku, co byla v sadě s rychlozavinovačkou. Dávám sice asi až od 15M, ale důvod jsem měla podobný jako ty - malá začala spát hlavou na plyšovém psovi.
Ahoj.Malá má 11měsíců a má od narození polštář pod matrací,takže spí na nakloněné rovině.Ze začátku to bylo hlavně k vůli silnému ublinkávání mléka.Zvykla si na to.Necháme to zatím tak.
Jinak syn má polštářek až od dvou let,kdy ho začal sám vyžadovat.
my máme taky takovou „placku“, ale malej jak spí na bříšku, tak si to začal hňahňat pod sebe, tak sem mu ho radši sebrala a spí bez něj.
Ahojky mamči,chci se zeptat od kdy se může dávat polštářek do postýlky?Moje 9m holčina se totiž odkopává a přetočí a pak stejně spí na tý peřině.Tak mě napadá,že kdybych jí dala do postýlky nějaký tenčí polštář tak je to vlastně jedno,ne??