Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Holky, myslite, ze se trimesicnimu miminu uz muzou prorezavat zoubky? Je strasne protivny, evidentne ho dasen boli… Ale prijde mi to na zuby brzo… Spis to ppodle me bude nejaky aft nebo tak neco… Ale nechcu bezet k doktorce zbytecne, uz tak me ma myslim za hysterku.
Co si myslite?
Synovi se začaly prořezávat ve 4 měsících a 4 najednou… takže klidně je to možné
@lenorecka no já tam na té fotce moc nevidím (teda v místě, kde mají být jedničky) Většinou se prořezávají teda jako první ty spodní jedničky
Max. bych to taky tipovala na ten aft a k dr zašla, protože ho to může bolet.
Ale jinak k otázce - brzy to sice je, ale první syn měl taky obě spodní jedničky v 3,5m. ![]()
Možné to klidně je, některá miminka se ze zoubkyuž narodí
Naše dr říká že kolem 4 měsíce to není žádná zvláštnost-buď ráda. Malé je 13 a půl měsíce a nemá zub žádný!!!Už jsem z toho na nervy a naběhlé dásně už má od 5 měsíce.
Mne prave taky zarazi, ze to je nahire na strane, ne tam, kde byvaji jednicky
Asi k te dr skocim…
Úplně to samé se malému udělalo také ve dvou měsících, podle doktorky jsou to základy pro zuby. Ale první zub leze ven až teď v deseti měsících, zkuste námazat gelem denti baby z DM ![]()
Hezký den, máte někdo prosím zkušenosti s homeopatiky, když začínají růst zoubky?