Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobrý den, jsem v 9.měsíci těhotenství, je m,i 24let. Poslední dva týdny mám nezvykle velkou a zoufalou chuť na sex. Nikdy jsem takový problém neměla. Provozovat ho nemůžu, za prvé není s kým (opustil mě partner) a za druhé mi našli infekci, kteou je otřeba zaléčit.
okud zajdu do hodně intimních detailů, tak „oomáhat si sama“ při sledování filmů nebo obrázků mi už absolutně nic neříkáí. Prostě „chci chlapa“ a nejde to. Nejhorší to bývá poránu, to jsem schopná kvůli tomu mlátit hlavou do zdi, plakat, vztekat se. Jsem zoufalá - sex jsem nikdy nepovažovala za nic extra důležitého a najednou ho mít nemůžu, chci ho mít a nevím jak si s tím poradit. Dokonce mi začaly i vtíravé myšlenky na to, že bývalý si teď někde užívá a já prostě NEMŮŽU a ještě dlouho moct nebudu. V9m,, že to zní hloupě, ale rosím, poradíte mi????
Ahoj ![]()
Tak rada je asi jediná, rozumně si hledat partnera, s mimčem to půjde líp. Můžeš chodit do parků s kočárkem a tak, a brzy se třeba seznámíš
Jinou radu ti já asi nedám. Shánět teď někoho jen na sex je blbost vzhledem ke tvému stavu a samotnou tě to neláká. A myslím, že ta velká chuť tě po porodu na chvíli přejde, takže si oddychneš (alespoň od tohohle) ![]()
Já si taky myslím, ještě chvilku to vydrž (teda pokud si nepřivodíš otřes mozku z bouchání hlavou o zeď
ono tě to po porodu opravdu na čas přejde ![]()
Ahoj Gabinko,já jsem měla přesně ten samý „problém“
Ale já jsem si prostě pomohla sama. A jak píše Misanda, tak nechci strašit, ale mě to teda po porodu nepřešlo - mohla bych pořád
A to mi před tím sex nějak moc neříkal.
No, holky - ten dotaz mi připadá jako dotaz od nějakého úchyláka… Tím nechci říct, že by žena těsně před porodem nemohla mít chuť na sex, ale ten popis, že by chtěla mlátit hlavou do zdi… No, nevím…
Jana
tak ať si to úchylák užije, jak se holky baví ![]()
Já na tom byla úplně stejně a ten můj se mnou spát nechtěl, byla jsem obrovská. Bylo to strašný, mohla bych to dělat pořád. Po porodu byl klid, protože jsem se hojila a ta představa pro mně byla strašná, že by mi tam někdo něco šoupnul
![]()
Teď už je to dobrý, už mám zase chuť.
Prostě si musíš pomoct sama, nic jinýho nezbývá, pochybuju, že někoho sbalíš ve svém kulatém stavu ![]()
Anonymní Jano, nejsem úchyl, bylo to jen přirovnání, s tou hlavou o zeď, poránou prostě mivám ty stavy obzvlášť zoufalé. Těm, které mi odpověděly normálně a pod svým nickem děkuju za rady a povzbuzení, nějak to do porodu zkusím „vydržet“, však je to jen pár dní…snad nebudu přenášet dlouho ![]()
Gabčo..teda to je blbý..fakt Tě lituju- v dobrém slova smyslu..já měla akorát v druhém trimestru..a teď jak začínám kynout, otékat..tak mě chuť přechází velice rychle;o)…nebo chuť by i byla, a připadám si na to nemotorná, a nepřitažlivá;o)
A to tě opustil partner a zároveň otec dítěte?-jestli se můžu zeptat?..
Nejlepší by to bylo opravdu vydržet- vzhledem k tvýmu stavu.. ..a cizí chlap je ještě větší riziko..a co ten tvůj zbabělec, neměl by zájem se sejít- alespoň nezávazně - když už nic jinýho..?..je to sice gauner- ale znáš ho a víš co od něho můžeš čekat, a když to pojmeš tak, že chceš využít ty jeho, a ne on tebe..tak proč vlastně ne;o))
Nevim jestli nereaguju pozde ale Gabco janah ma pravdu asi tak nejak bych postupovala ja.
Jo a plne te chapu ja mam podobne stavy ale ja sme uplne na zacatku sem po ET(embriotransferu) a sex mam zakazany takze nevim co je horsi ale je to hrozny.
A ta koza co reagovala tak debilne tak je to urcite nejaka netikavka a asi ma se sexem problem ![]()
Drzim pesti at ti to s mimcem klapne a i v zivote ![]()
Gabi, ja mam tak trochu to same. Nevim, cim to je. Tehotna nejsem a zatim tehotenstvi neplanuju. Ale posledni mesice mam neskutecny sexualni apetit a je to velmi velmi neprijemne. Nejsem schopna se na nic soustredit, vzrusi me v podstate uplne nic. Snazim se najit neco, co by pomohlo mou chut snizit, ale bohuzel jsem zatim nic nenasla a tak hledam dal. Vetsina lidi ma bohuzel opacny problem. Treba nas to proste jen (doufejme) prejde…Drzim ti palce!!!
@Sarlot123 myslím,že Gábi to po těch letech přešlo a už má vyřešeno…
krapet stará diskuse ![]()
@Petra Z Aaa, ja nezaregistrovala datum. Prave jsem se zaregistrovala, tak se rozkoukavam hahaha…ALe trefna poznamka! ![]()
Hledala jsem podobny prispevek, abych mohla svuj problem vyresit ![]()