Pohlaví z krve

112
29.5.08 09:36

Pohlaví z krve

Ahojte :-)

Vyšel vám někomu výpočet pohlaví z krve???
Když jo jak to počítatě???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
159
29.5.08 12:47

Gabrielo,nevím jak důvěryhodná metoda to je, ale moje mamka tomu hrozně věří a tvrdí, že na většinu našeho okolí to přesně sedlo, včetně mě a bráchy.Taky moje první dcerka odpovídá těmto výpočtům.TeĎ čekáme druhého potomka a zítra by nám měli říct pohlaví, tak jsem zvědavá, protože podle „šarlatánských výpočtů“ mojí mamky by to měl být kluk.Já osobně si myslím, že kdyby to takhle opravdu fungovalo, tak už by si to každý mohl vypočítat a příroda by byla nahraná.Ale doufám, že to takhle až tak úplně nefunguje.Ale pokud máš zájem o techniku výpočtu, tak to není složité:počítá se s tím, že se každému mění po sedmi letech krev.No a čí krev je v době početí starší (otcova nebo matčina), tak takové pohlaví by to mělo být.UVedu příklad naší rodiny:mě je 30 a manželovi 33.Podle vzorce 30:7 vychází, že moje krev je od poslední proměny stará 2 roky a nějaké drobné.U manžela je to 33:7 a to vychází, že jeho krev je od poslední proměny stará 5 let a nějaké drobné, tudíž by mělo být pohlaví podle něj.Můžeš si to zkusit jen tak pro zajímavost vypočítat, ale doufám, že příroda je mocnější.Petra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
29.5.08 13:00

Gábi, já si osobně myslím, že je to blbost.
A co se týče toho co psala Evropanka, tak já to znám naopak - kdo má mladší krev, tak podle toho je pohlaví. Poměr máme úplně stejný jako psala Evropanka a máme holku. :lol: Takže nám to taky vyšlo. Vidím to tak, že máš šanci 50:50. :D
 Katka

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
29.5.08 13:04

tak jsem si to zkusila počítat taky a nevyšlo mi to. Mně v době početí bylo 32, příteli 54, tudíž moje krev by měla být od proměny stará 4 roky, přítelova 5 let, snad počítám dobře, měl by to být tedy kluk. Máme ovšem holku :) těmto věcem taky moc nevěřím. Ale vždyť je to přece jedno, hlavně že to je :)))) brácha se snaží asi 6 let a jdou konečně na umělý, ani tam to nemají jistý, takže buďme rády, že jsme rády, asi tak :)
nepřihlášená Anik

• Citovat
  • Upravit
618
29.5.08 13:47

Ahpj, mně to taky nevyšlo! Pořád jsem si řikala, kde jsem udělala chybu,ale ať jsem počítala,jak jsem počítala,pořád mi vycházel kluk. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
29.5.08 14:09

holka

no vychází mi holka!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
363
29.5.08 16:07

nám vychází kluk (přítelova krev starší)..a čekáme holčičku..;o) :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1905
29.5.08 16:28

1. dite, v dobe poceti mne 30, priteli 38 mame kluka, u druheho me 31 pritel 39 a zas kluk, ty jo, ze by to fungovalo :twisted: :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
29.5.08 17:08

Nám nevychází ani jedno dítě (máme dvě), je to blbost.

• Citovat
  • Upravit
394
29.5.08 19:25

já znám tedy, že ten kdo má mladší krev, tak to pohlaví se narodí. Ta krev se nepočítá od narození, ale od doby početí. Tzn. připočíst těch 9 měsíců, co jste byly vy v břísku maminky. Mně to tedy vyšlo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
159
30.5.08 14:59

Tak já se hlásím s aktuálními informacemi.Dnes jsme se dozvěděli, že skutečně čekáme kluka.Teda nikdy to není jistý, dokud to není venku, to je jasný, ale podle všech předpokladů to bude chlapeček.Takže u nás to „jakoby“ vyšlo.Já úplně chápu všechny rodiče, kteří by si chtěli naplánovat to či ono - taky jsme byli hrozně zvědavý a měli tajná přání, ale ve výsledku si myslím, že je stejně nejlepší, že si to příroda řídí sama a řídí to dobře.Já jsem to měla tak, že jsem celé těhotenství střídavě chtěla holku a chvíli zase kluka.Takže mi to nakonec bylo jedno.My teĎ máme jen jediný „problém“ - nemůžeme se shodnout na chlapeckém jméně a pro děvčátko bychom jich měli hned několik.Ale stejně se na něj moc těšíme.Gabi, přeju ti, přes všechny ty řeči, že nejdůelžitější je zdravé dítě (to je přece jasný), aby se ti splnilo to, co si přeješ.Petra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6545
30.5.08 15:05

:D Poprvé to vyšlo. Podruhé to měl být kluk podle všech možných babských rad a počítadel. Jen z krevního testu mi vyšla holka. No jasně, že to holka byla:D

Moje mamka tvrdí, že jí to vždycky vyšlo - od doby, co to počítám já, tak to nevyšlo krom mojí holky nikdy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.5.08 21:25

ahoj, já to znám také-že koho krev je mladší, dle něho je pohlaví-mně to vychází na plno lidí kolem a i moje mimi mi ted vychází(manžel má „mladší krev“ a bude to kluk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
31.5.08 22:01

:lol: :lol: :lol: nezlobte se ale tohle a podobné zjišťování pohlaví mi přijde na hlavu postavené :lol: :lol: :lol: Za prvé pokud se krev mění každých 7 let (nic o tom nevím nejsem žádný odborník) - tak to určitě není u každého 7 let přesně na den - ale u někoho 6 let a u jiného 8 let, těch udávaných 7 let je jen průměr (asi jako ten, že ovulace je 14. den cyklu, že …). Za druhé - pokud čekáte jedno dítko, tak šance, že vám tento výpočet vyjde je 50:50 - takže fakt hodně velká - takže se není co divit, že hodně lidem ve vašem okolí to vyšlo :D prostě polovině, že ;) Za třetí - co maminy co čekaj vícerčátka například s různým pohlavím, ty si asi krev namixovaly :D :D :D A za čtvrté, pokud si ještě něco pamatuju ze školy, tak pohlaví prostě určuje muž a jeho spermie, ženské vajíčko v tomto směru do toho nemá co „kecat“ :lol: Takže nevím jaký vliv na pohlaví má ženská výměna krve :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
2.6.08 09:21

Samozřejmě, že je to nesmysl - schválně jsem si řekla, že si to spočítám ve svém okolí. Na naši dceru to sedí (s tou starší krví), ale kupříkladu já a moje sestra bychom musely být kluci…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky