ZOZ Benešov

40
19.8.23 22:44

ZOZ Benešov

Ahoj, byl jste někdo v poslední době, jdete někdo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
12.11.23 08:03
@jaruv píše:
Ahoj, byl jste někdo v poslední době, jdete někdo?

Ahoj, mě ZOZ čeká v dubnu, v lednu nastupuji. Už to mas za sebou? Vůbec nevím, jak se učit :roll: Je toho šíleně moc :roll:

• Citovat
  • Upravit
8432
12.11.23 08:31
@Anonymní píše:
Ahoj, mě ZOZ čeká v dubnu, v lednu nastupuji. Už to mas za sebou? Vůbec nevím, jak se učit :roll: Je toho šíleně moc :roll:

Ideální je si učivo rozvrhnout po částech ať se to učíš postupně. Materiály máš už nějaké? Je listopad, popřípadě od ledna do dubna je na učení dost času.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
12.11.23 08:39

Je toho hodně, ale naučit se to dá. Učila jsem se přímo ze zákonů plus z poznámek a materiálů, co nám dali. Děláš i obecnou část, nebo tu už máš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
442
12.11.23 11:33

@izabe mam vypracované otázky, prezentaci VS i SŘ. Všechno se ke mne dostalo. Taky jsem dostala typ na Spotify. Přijde mi, ze to nestihnu. Je toho hromada. Mám dvě děti, domácnost….přijde mi, ze se z toho zblázním. Otevřela jsem VS včera a úplně je mi z toho zle. Proste mi hlava nebere. :roll:
@Adaneli dělám obě části, jsem matrikářka, takže k tomu státní občanství.

Má smysl učit se z vypracovaných otázek? Holcina co mi materiály dala tam ma zahrnutou i prezentaci. Byly jste taky tak nervni u přípravy? Času mam hodně, ale proste si nemůžu pomoct :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
12.11.23 21:00

Máš spoustu času. Za mě nemá smysl vypracovávat otázky, spíš se učit a pochopit zákony. Já byla ještě před ZOZ na školení od kraje na správním řádu, což mi trochu pomohlo. Neříkám, že to bylo snadný, ale dala jsem to se dvěma dětmi a do toho jezdila na přípravu na jinou zkoušku. Dáš to, nestresuj se. Pokud jedeš přímo do Benešova, pomohou ti přednášky, ideální bude, když se na to mrkneš předem, aby sis to tam ukotvila. A tam se opravdu soustředit a snažit se vše pochopit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
442
12.11.23 21:54

@Adaneli Ano, mám v plánu si projít VS i správní řad. Zapnu si vždy na Spotify nahrávku z přednášky k dane otázce, abych pochopila a pak se to snažím dostat do hlavy. Snad to pomůže. Chci právě do Benešova s tím, abych něco v hlavě měla. Děkuji za podporu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
442
12.11.23 21:55

@Adaneli Kdy ses začala učit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
12.11.23 22:00

Jelikož jsem neměla ponětí, co mě čeká, tak až v Benešově, resp. po první části přednášek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
442
12.11.23 22:41

@Adaneli to musel být šok, co? ;) tak mas to ta sebou a já můžu tiše závidět :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
13.11.23 11:04

@Irisek83 to byl :lol:. Držím pěsti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
27.2.24 08:49

ZOZ Matrika

Dobrý den, dělal někdo v poslední době matriku, jsem na úřadu poměrně nováček a přijde mi, že se to nedá stihnout naučit. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze