Zpožděná MS po Postinoru

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
6.4.21 11:51

Zpožděná MS po Postinoru

Ahoj,
5. den cyklu se nam s přítelem stala nehoda (praskl kondom), jeste jsem mírně spinila z doznivajici menstruace, ale vzala jsem si do 2 hodin pilulku Postinor2. Dnes je 35. Den cyklu a menstruace nikde. Pro jistotu jsem si delala i tehotensky test a byl negativni. Stalo se vam to nekomu?? Nikdy jsem tak velké zpozdeni nemela, tak trochu stresuju😄Popr. Mam jeste pockat nebo si zavolat na gyndu a domluvit se na vyvolávací injekci?
Předem dekuji za vsechny odpovědi🌸

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
76238
6.4.21 12:14

Postinor je hormonální „bomba“ a je normální, že rozhodí cyklus

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8656
6.4.21 12:32

Postinor je pěkný hormonální koktejl. Divný by spis bylo, kdyby cyklus nijak neovlivnil. Ale určitě o tom něco bude v příbalovým letáku, mrkla bych se tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12006
6.4.21 12:36

Nestalo, ale je to normální

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.4.21 12:42
@Midaku píše:
Postinor je pěkný hormonální koktejl. Divný by spis bylo, kdyby cyklus nijak neovlivnil. Ale určitě o tom něco bude v příbalovým letáku, mrkla bych se tam.

V příbalovém letáku právě psali, že pokud se opozdí více než od 5 dní, měla bych kontaktovat lékaře. Tak přemýšlím jestli ještě počkat, když je to dnes 7. den třeba alespoň ještě 3 dny nebo se na něj obrátit. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1089
6.4.21 12:51

Při končící menstruaci je otěhotnění nepravděpodobné, i kdyby sis nevzala Postinor. Když počkáš ještě tři dny, možnost miniinterrupce nepromeškáš a možná, že menstruaci do té doby dostaneš. Pokud si potom ještě jednou uděláš test, budeš mít spolehlivější výsledek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8656
6.4.21 13:10

@Pivoňka160 no tak kontaktuj toho lékaře. Za zavolání nic nedáš a on ti řekne, co a jak. Budeš mít aspoň klid. Z mého laického pohledu je po takové hormonální pecce zpoždění úplně normální a očekávané. Ale pokud se kvůli tomu nervujes, určitě lekari zavolej. Bud to uklidní nebo te bude chtít vidět. Tak jako tak, získáš odborný pohled a budeš v klidu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
18.1.22 17:14

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, stala se nám s přítelem nehoda prasknul kondom, asi po 20 hodinách použila jsem postinor po 12h další. Nebylo mi blbě nic, nedostala jsem po něm žádné krvácení už 2 týdny, MS měly by přijít za týden, dělala jsem těh test a byl negativní, jaká je pravděpodobnost těhotenství?

Příspěvek upraven 19.01.22 v 05:51

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.1.22 17:22

@viky47 Ahoj, samozřejmě čím dřív Postinor po nehodě užiješ, tím větší je účinnost. Krvácení po něm automaticky dostat nemusíš. Na tvém místě bych byla v klidu a řešila to až při větším jak týdenním zpoždění menstruace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
18.1.22 17:37

@Pivoňka160, Děkuju snad všechno bude v pořádku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1089
18.1.22 19:11

Spolehlivost Postinoru závisí na tom, ve které části menstruačního cyklu se nehoda stala. Pokud se to stane při ovulaci, je neúčinný a je třeba zavedení nitroděložního tělíska.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
24.3.22 15:26

Ahoj, mám takový problém, v lednu jsem měla postinor, pak se menstruace dostavila v čas, v únoru taky, a teď mám 6 dni zpoždění, dělala jsem 2 testy a negativní, tak nevím jestli to je po postinoru.😞 😞 😞

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1089
25.3.22 19:35

Je skoro nemožné, aby se účinek Postinoru projevil až po dvou řádných menstruacích. Míra nebezpečí otěhotnění závisí na tom, jestli jste vždy používali kondomy nebo sis také užila přerušovanou soulož. Zpoždění je v každém případě podezřelé a proto počkej nějaký čas, třeba týden, a udělej si další test, abys nepromeškala možnost miniinterrupce, kdyby byla zapotřebí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí