Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Takže uz je to 19 dni od ovulace a test negativní? Myslím, ze spíše těhotná nejsi a je to jen výkyv. Test můžeš zkusit třeba za dva dny, radi se testovat v den vynechane ms a to ty uz mas za sebou
@Tichošlápek píše:
Takže uz je to 19 dni od ovulace a test negativní? Myslím, ze spíše těhotná nejsi a je to jen výkyv. Test můžeš zkusit třeba za dva dny, radi se testovat v den vynechane ms a to ty uz mas za sebou
Dekuji zkusim znovu za par dni ![]()
@Anonymní píše:
Zdravim zeny
Asi to tema je uz tady ohrane, ale rada bych byla i tak za vase typy a odpovedi.
Jiz tretim mesicem neberu antikoncepci. Ted bych mela dostat od te doby ctvrtou menstruaci. Mela jsem ji posledni 2 mesice pravidelnou po 35 dnech. 36.den jsem to vzdy dostala. Nyni jsem 37.den, tudiz meskam prvni den ms. V polovine cyklu jsem mela ovulaci bolestivou a trochu jsem spinila.(poprve, jeste se mi to nestalo) Na preventivce mi rekli ze je to ovulace a ze to tak byva. S pritelem mame nechraneny styk, on si je jisty, ze do me neejakuloval, ale ne nadarmo se rika o kapickach lasky. Chvili me boli podbrisek a pak se to zase ustali. Test jsem si delala dnes rano a byl negativni. Chci se zeptat po jake dobe si ho mam znovu udelat? Resp. Po kolika dnech vynechane ms se test dela? Byli bychom radi za mimi, stejne ho planujeme ale spis az tak za rok az neco nasetrimedekuji moc
snad me tady neukamenujete
No ja take mam dotaz na tehu testu byl duch mam zpozdeni uz den ale furt mam priznaky na menstruaci co to muze byt. Dekuji za odpoved
Čauky holky. Mám dotaz poslední MS proběhla od 13.9.-17.9. Poté jsem vysadila antinu a snažíme se s manželem o mimi. Dnes bych měla dostat Ms a nic. Žádné příznaky že bych ji měla dostat nic. Test jsem si udělala dnes ráno a negativní…předem dík za odpověď
@Miníí23 po vysazeni nevíš, kdy se ti dostaví první ms, cyklus se muze rovnat az rok. Pokud mas negativní test, těhotná nejsi
Ahoj nevíte nemusí zda má vitamin e velký vliv na menstruaci ? Občas beru vitamin e v kapslích po 100 mg. V úterý mi začalo špinění a na kalhotkách trochu krve. Večer sem si vzala vitamin e a ve středu už nic. Na vložce nebylo nic, jen výtok a bolesti břicha spojené s pms také vymyzely. Nevíte jestli to je špatně ? Neberu vitamin dlouhodobě jen občas po velké fyzické námaze. Děkuji za odpověď
Ahoj holky. Mám 3,5 Holcicku. Chceme druhé. V létě jsem vysadila HA ( brala sem ji jen půl roku ) od vysazeni cyklus 12-13 dni což bylo fakt k naštvaní. Tady jsem se docetla ze pomáhá gynex na srovnání. V půlce září jsem začala užívat, přesně podle popisu 3×denne 7 kapek a po 3 týdnech - týden pauza. Světě div se, ms nepřišla do teď a to jsem už 32DC. “Plodný hlen” jsme vypozorovala kolem 17-18DC. V ty dny byl i sex. Dnes jsem si dělala test a negativní. Tak nevím. Zda volat na gyndu nebo ještě čekat? Cca by to dnes bylo “asi” 12-14.DPO .. nemá někdo podobné zkušenosti?
Zdravím, chtěla bych se zeptat, mám opozdenou ms dnes 4 den tt sem si dělala dnes ráno ale negativní. Je mi blivno od včera mě bolí celý spodek a prsa k tomu. Je pravda že o miminko se snažíme delší dobu ale taky je pravda že nepoznám na sobě ovulaci mám nepravidelný cyklus…
… Je to na palici ![]()
@Miníí23 mela jsem ms uplne stejne a do dneska nic, spozdeni 8 dni, na gynde jsem byla, ale rekl mi, ze je to moc brzo, vcera jsem si delala test a byl negativni, miminko bych hodne chtela a bojim se spis toho ze nejsem jak jsem???? byva mi spatne od zaludku, boli me bradavky a mivam nekdy pocit, ze by meli prijit mesicky..
@Janka2996 tak ja ms dostala hned za 3 dny. A trvalo to v normě. A teď už zase začínáme se o mimi pokoušet ![]()
Dobrý den , jsem tu nová píší první dotaz.
Chtěla bych se zeptat z přítelem jsme cca 3tydny měli pohlavní styk bez ochrany. A menstruaci jsem dostala o 5 dní později a strasňe slabou
trvání 4 dny , obvykle týden , a před menstruaci mne bolelo pod bříškem takový divný tlaky , nikdy jsem to neměla, a při té menstruaci mne bolí prsa a nikdy neboleli. Myslíte že bych mohla bejt těhu?
Děkuji
Negativní , ale dělala jsem test před menstruaci a teď momentálně menzes ještě mám.
Zdravim zeny
.
dekuji moc
snad me tady neukamenujete 
Asi to tema je uz tady ohrane, ale rada bych byla i tak za vase typy a odpovedi
Jiz tretim mesicem neberu antikoncepci. Ted bych mela dostat od te doby ctvrtou menstruaci. Mela jsem ji posledni 2 mesice pravidelnou po 35 dnech. 36.den jsem to vzdy dostala. Nyni jsem 37.den, tudiz meskam prvni den ms. V polovine cyklu jsem mela ovulaci bolestivou a trochu jsem spinila.(poprve, jeste se mi to nestalo) Na preventivce mi rekli ze je to ovulace a ze to tak byva. S pritelem mame nechraneny styk, on si je jisty, ze do me neejakuloval, ale ne nadarmo se rika o kapickach lasky. Chvili me boli podbrisek a pak se to zase ustali. Test jsem si delala dnes rano a byl negativni. Chci se zeptat po jake dobe si ho mam znovu udelat? Resp. Po kolika dnech vynechane ms se test dela? Byli bychom radi za mimi, stejne ho planujeme ale spis az tak za rok az neco nasetrime