Zpožděné menzes

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
6.2.25 22:45

Zpožděné menzes

Je mi 16 let, beru antikoncepci, doposud jsem ji bohužel nebrala ve stejný čas. Poslední 3 měsíce mám menší problém s menstruací, pokaždé mám minimálně 10 dní zpoždění a celý leden jsem ji ani nedostala a opět mám zpoždění, sexuálně aktivní jsem (mám přítele víc jak přes rok) a opatrní jsme také, nechci hned plašit, že bych mohla být těhotná, ale chci se zeptat jestli náhodou nemůžu mít i nějaké problémy (např. neplodnost což je podle mě blbost podle toho co jsem se dočetla na internetu ikdyž první dva příznaky sedí). Nemohl by mi nějaký hodný člověk pomoct? Prosím o pomoc (je mi jasné, že se najdou nejspíš i negativní komentáře, pokud vůbec nějaké budou). Předem děkuji za normální odpovědi.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2668
6.2.25 22:53

Já myslím, že ti nemusel sednout typ antikoncepce, o tomto bych informovala gynekologa a poradila se s ním, jestli by pro tebe nebyla vhodná jiná značka třeba.

Já osobně jsem antikoncepci nikdy nebrala, ale známá měla podobný problém jako ty a stačilo předepsat jinou antikoncepci.

Ale pro jistotu si test udělej, nic není 100procentní ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1185
6.2.25 22:57

Udělej si těhotenský test.
A i když bude negativní, poraď se s gynekologem - ja běžně píšu mail a on odpoví. Nebo si tam zajdi. Kdo jiný by ti přece nejlépe poradil?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.2.25 22:57
@Dn0712 píše: Více

Děkuji za odpověď, každopádně antikoncepci beru už rok a všechno bylo v pořádku bez problémů, až teď poslední dobou mi to začalo blbnout😓 test si udělám každopádně, a ješťe jednou děkuji

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.2.25 23:00
@TaLucie píše: Více

Také děkuji za odpověď. Stydím se to říkat té sestřičce, protože je pokaždé strašně nepříjemná🙈 mail mě nenapadl poslat, až udělám test tak napíšu, děkuji!

• Citovat
  • Upravit
1185
6.2.25 23:48
@Anonymní píše: Více

A výhledově hledej gynekologii, kde se nebudeš stydět. Vim ze to v 16 beres jinak než ja v 47. Ale je to tvoje tělo a lékař je tam, aby ti pomohl. Sestřičky se občas dělají děsně důležité :)
Držím palce ať je vše ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
7.2.25 08:26

Krvácení, které je při při braní antikoncepce, vlastně není menstruace. Hormonální antikoncepce způsobuje, že si tělo tak nějak myslí, že je těhotné a následně spouští proces očišťování, když máš pauzu. Když mi antikoncepci v šestnácti předepisovali kvůli možné endometrióze, na tohle mě nikdo neupozornil. Když jsem to zjistila, byla jsem poměrně v šoku a od té doby antikoncepci odmítám…
Pokud ti tohle nevadí, pak zkus změnit antikoncepci. Určitě ale prober možnosti s doktorem. A pokud je tam nepříjemná sestřička, poohlédni se jinde, pokud máš možnost 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.2.25 14:24

Zpožděná menstruace

Zdravím,
Mám 19 dní zpoždění menstruace. Před rokem jsem vysadila antikoncepci a od té doby to mám nepravidelný, ale ještě se mi nestalo, že by to zpoždění bylo takhle velký. V průběhu dvou měsíců jsem měla třikrát antibiotika a byla jsem nemocná. Místo menstruace mám silný, zapáchající výtok a svědění. Bolest v podbříšku je občas. Minulý týden jsem si dělala dva těhotenský testy = negativní. V prosinci jsem měla zánět močového měchýře a dříve jsem trpěla na kvasinkové infekce. Chtěla jsem jít ke gynekoložce tenhle týden, ale měla dovolenou, tak se hned musím v pondělí objednat. Chtěla bych se zeptat jestli někdo měl to stejný, co by to mohlo být a jestli to třeba nemůže být i cysta. Předem děkuji za odpověď.

• Citovat
  • Upravit
30
24.3.25 16:38

Dobrý den mám dotaz než půjdu k lékaři ať vím co mě může čekat :think: teď je to už 2 měsíc co mi vynechala menstruace ačkoliv jsem měla občas pocit že ji mám tak nic jen příznaky jako by byla ale krev ne :nevim: snažíme se o miminko ale dnes byl test negativní mám trošku obavy aby to nebylo mimoděložní :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
24.3.25 17:44

@Marky2002 I při mimoděložním by byl test pozitivní. Může to být úplně cokoliv, takže bych s návštěvou doktora neotálela…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí