Zpoždění MS cely měsíce

7.4.22 08:13

Zpoždění MS cely měsíce

Ahoj řeším zpoždění menstruace. Když se mi zpozdila první mesic tak sem myslela ze jsem tehu, delala sem si TT a negativní. Vyšetření na gynekologii též negativní vše v pořádku. Dostala jsem vyvolavacku a pak jsem to dostala. Další mesic opět zpoždění ale v den MS jsem spinila ale cely mesic zpozdeni, testy negativní na gynekologii opět vše v pořádku a doktor mi řekl ze to spineni byla menstruace. Tento mesic jsem to měla dostat 1.4.2022 a končit měla 6.4 ale opět se nedostavila.
Před dvěma dny mě píchalo v právem podbrisku. Test jsem si delala včera a negativní, dneska ráno taky negativní.
Větší břicho mám a to o hodně :) :D.

Mužů být těhotná? 😏 😏

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17312
7.4.22 08:19

Nemyslím že jsi těhotná.
Já to takhle měla v souvislosti s covid očkováním…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.4.22 08:30

@azaleila to uz je dlouhá doba od očkováni, zpoždění jsem měla i před očkovánim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
7.4.22 08:38

A nemáš prostě nepravidelný cyklus? Jak často se ti to zpozdí? Mě si třeba chodí jak chce, někdy přesně po měsíci, někdy klidně po víc jak dvou měsících. Každý prostě nemusí mít cyklus jako hodinky :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6061
7.4.22 08:42

Viděla bych to na nepravidelný cyklus. Až půjdeš příště na vyvolávačku, domluv se s gynek., ať ti pohlídá, zda ovuluješ (folikulometrie, hormonální profil). Tipla bych, že problém bude zakopán tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.4.22 08:55

@Kriss Tina nikdy se mi nestalo ze bych měla zpoždění až na teď ty 3 měsíce …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
7.4.22 08:57

@DenyTomyho si teda protiřečíš, nahoře píšeš, že jsi delší dobu po očkování a měla jsi zpoždění už předtím :nevim: teď zas, že je to jen teď poslední 3 měsíce, tak to se pak blbě radí, když v každém příspěvku píšeš něco jiného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.4.22 09:11

@Kriss Promiň špatně jsem to napsala, měla sem na mysli ze před očkováni jsem měla zpoždění jen třeba den nebo dva a pak sd dostavila a teď ty tři měsíce neni vůbec 😱 😱

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí