Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ani s ovulačním testem se nemusíš trefit. Ta šance je vždy 25% v době ovulace.
Vajíčko putuje jen pár hodin a další otázkou je, zda má ideální podmínky pro uchycení.
My měli sex v době snažení každý den, max obden a povedlo se za 8 měsíců.
Držím palce ![]()
Zakladatelka-vím, ze se nemusí podařit otěhotnět. Jen se mi nechce,,hlídat,, ovulace tak jsem to chtela vyřešit takhle
Dekuji
A vy už se nějak dlouho snažíte, nebo proč bys měla hlídat ovulaci? Já když jsem chtěla otěhotnět, tak jsme prostě sexovali tak, jak se nám chtělo a světe div se, taky jsme se trefili ![]()
V tomto rozmezí a frekvenci se trefíte ale záleží po kolikáté to vyjde. Uvidíte to je u každého jinak.
Ahojky holky, podle kalendare v kobilu bych dneska mela mit ovulaci, delala jsem si ovulacni test a chci se zeptat jestli to muzu brat jako pozitivni a kdy se snazit. vcera jsme meli to mazlenicko
![]()
@Anonymní píše:
Ahoj, když se začneme obden snažit 10 dne cyklu třeba do 25 dne cyklu, je jista šance, ze se trefime? Tento měsíc jsem mela menstruační cyklus 35 dní. Dnes mam druhy den menstruaci a mela by mi skončit 9.4 tudíž bychom se začali snažit 14.4. Nebo je lepší si radsi testovat ovulaci. Dekuji
Zkus to bez těch testů nejdřív, třeba dva měsíce
Já mám aplikaci a orientačně jsem jela podle ní + jsem si koupila v prvním měsíci snažení Nosifol, který jsem začala brát 13.2 kdy mi začala ms, o 14 dní později jsme se milovali podle apky v plodných dnech nooo a dnes jsem 8tt
Myslím, že vděčím Nosifolu… Už jsme jedno zkoušení měli - před rokem touto dobou 4 měsíce nic a to jsem si kupovala i ovu testy…Pak jsme měli krizi, kterou jsme zažehnali no a teď na první pokus
Nosifol jsem si koupila právě že jsem si řekla, že to zkusím trochu popostrčit… no zadařilo se, vděčím asi Nosifolu a taky hlavně tomu, že to mělo přijít až teď ![]()
Ahojky, já si myslím, že to pujde i bez testování, bylo mi to doporučeno na gynekologii, nestresovat se hlídáním, měřením atd…máme koupeno GSMama forte a pro manžela Selzink, Maca, Tribulus a snažíme se každý den/ob den, ale to jsme měly odjakživa, milujeme se jak je chut, takže se u nás nic nezmenilo a myslím si, že s milováním ob den, se proste trefíš i bez mereni
Já teda vysadila 11.2 a první opravdová ms byla až 26.3, takže jsme na začátku snažení ![]()
@Valerie2712
Ahojik tak to máme skoro stejný já 9.2 vysazeno..
Měla jsem. První ms po 32 dnech, ted přišla po 22 dnech… Pořád to je nějaký rozházené..
Teď ms byla 9.4, teď se snažíme tak uvidíme.. Písni co ty jak se daří?
@Nikoosha Ahojky, tak to je super, to máme skoro nastejno, já první MS po 39ti dnech
, toho 26.3. a druhou MS jsem zatím nedostala, ale podle bolesti podbříška a hlenu si myslím, že včera proběhla ovulka, tak snad jo
a podle aplikace na hlídání ovulky, kde jsem zadala cyklus 39 dní, vychází ovulka na dnešek, tak pokud by to tak opravdu bylo, tak budu mít cyklus plus mínus 39 dní
dnes jsem 26DC
Máte nějaké vitamíny nebo nějakou podporu? ![]()
@Valerie2712
Jakou máš aplikaci na ovulaci? Mě každá aplikace nebo internet ukazuje něco jiného… Nevim čím se řídit už.. Na sobě to moc nepočítají…zatím asi ![]()
@Nikoosha jooo já o tom kontryhelu hodně četla, někomu pomohl někomu naopak úplně rozhazel cykly takže zatím váhám 😂já mám aplikaci P. C.
@Valerie2712
Ahaaa tak to je právě on co mi dělá neplechu a na netu jiná ovulace.. Takže tomu moc nevěřím ![]()
Ahoj, když se začneme obden snažit 10 dne cyklu třeba do 25 dne cyklu, je jista šance, ze se trefime? Tento měsíc jsem mela menstruační cyklus 35 dní. Dnes mam druhy den menstruaci a mela by mi skončit 9.4 tudíž bychom se začali snažit 14.4. Nebo je lepší si radsi testovat ovulaci. Dekuji