Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Nikoosha Ahojky, u mě zatím nic nového, akorát mě celý minulý týden bolel podbříšek a doufám, že toho 19-20 byla ovulalka a třeba se zadarilo uvidime no
manžel si myslel, že to půjde nahned jak to bylo u jeho předešlého vztahu, ikdyž je to 11 lez zpátky a už mám pocit začíná být nervozní, tím že je starší, tak jestli to půjde, včera mi řekl, že je asi neschopný, že kolem nás mají známý na druhý pokus štěstí a my ne, takže byl včera podráždený a akorát jsme se pohádaly a nemluvíme spolu
takže super víkend, co u tebe?
@Valerie2712
Ahojik taky mě bolelo hodně břicho tak jsem zvědavá… Včera mi bylo celý den divně… Jak když jsem chlastala takový žaludek na vodě
… Uvidíme u nás se taky zatím nedaří.. Tak uvidíme zda přijde ms
@Nikoosha Joo to jsme dvě, já v nedeli se citila strasne unavena jak po kocovine, spala jsem i přes den a včera taky, jak po kocovine, tak nevím, jestli tím pocasím nebo cim :/ fakt jsem netusila, že otěhotnět je taková veda ![]()
@Nikoosha To je zvlastni.. takhle bylo vcera asi 6 lidem z meho okoli vcetne me 😳 asi neco lita ve vzduchu
@Valerie2712
Nesmíme na to myslet a moc to řešit.. Když to budeme řešit bude to horší…
@Nikoosha Já vím no, já na to moc nemyslím, jen občas v práci, když nemám co delat
ale samozdrejme clovek má strach, aby to šlo, jestli není nejaky problem, jestli to pujde resit jak dlouho to bude trvat atd noo, do toho manžel kouří což si myslím, že urcite dobrý taky není a hlídat ho jak malý decko, kolik cigaret vykouri se mi taky nechce..
@Valerie2712 přítel taky kouří
Tak já nevím no… Uvidíme třeba to vyjde ani nebudeme vědět jak ![]()
@Valerie2712
Uvidíme holky..
Ja Teda mám šílenou bolest břicha.. Dnes mi dokonce řekla kolegyně že jsem jak těhotna že jsi mám udělat test.. Jenže já nechci dokud nepřijde ms.. Tak uvidíme jak to dopadne ![]()
@Nikoosha Faakt? No tak snad se zadari a budes opravdu těhotná
a kdy ti má MS prijit?
me teda podbrisek boli taky, ale to může být tím, že má prijit MS no uvidime, taky nechci delat test a mít nadeji a být pak sklamana, taky chci pockat zda MS prijde a pak udelam
Ahoj holky, jak dlouho se snažíte?🙃my druhý měsíc, ale už mj to přijde jako věčnost 😌dneska jsem si dělala test, jsem 12 den po ovulce a zatím se nám nezadařilo😐 ✊
@kačenkabo Čauky, my taky druhý měsíc a musím souhlasit, prijde mi to jako taky večnost
já měla ovulaci myslím 19-20, tak čekám zda se MS dostaví a jestli vůbec ![]()
@Valerie2712
Asi za 10 dní, tak uvidíme.. Jelikož to mám nepravidelne.. Tak jsem zvědavá…
@Nikoosha Já podle minulého cyklus(39dní) bych mela za 8dní
takže jsme na tom stejne
@Valerie2712 já minule 21 dní.. Tak jsem zvědavá…
Břicho furt bolí kolegyně říká až jsi udělám test jenže já nevím ![]()