Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Valerie2712 test negativní…nevím trošku nechápu…co se to děje…tak držím palce at je vše v pořádku,🙂
@Valerie2712
Kde mám nějakou fotku?
![]()
U nás nic nového, po novém roce chci trošku zvolnit nasadit vitamíny co poradila kámoška..a uvidíme..
@Nikoosha Ahojky, v pátek byla jen malinka černá tečka, pak jsem byla ve stredu jeste v Repromede, abvy se to uzavrelo a tam uz bylo embryo, zloutkový váček a gestacni a tento pátek jdu ráno ke gyndě, melo by byt i srdicko tak snad bude, doufam v to, ze bude vse v porádku, krome boleni prsou a te vetsi unave nic nepocituji a neprijdu si tehotna
proto mozna tak stresuju. Vy se jak dlouho snazite uz? Máte nejake vysetreni za sebou?
@Valerie2712 teď v únoru to bude rok..nemáme žádná vyšetření a ani nás nečekají…na gyndu jdu až duben takže jsi počkám
😭..
@Nikoosha Být tebou poslala bych partnera na spermiogram, bere nejake vitaminy? Nám dost pomohl Folandrol, diky i nemu si myslim, ze jsem otehotnela ![]()
Pijeme čaje..jinak nic..a po novém roce začnu vitamin a když to nepomůže.. tak nevím..a jak ho mám poslat na spermiogran to musím na gyndu ne? doporučení
@Nikoosha Nee stačí si zavolat do reprodukčního centra a objednat Vás na spermiogram, žádanku nepotřebujes
taky jsme ji nemely.
Ahaaa tak to jsem vůbec nevěděla.. díky za info uvidíme co po novém roce…
@Valerie2712 a kde najdu ty kliniky.?..vím že jsem jezdila s tetou do Liberce..
@Nikoosha Nemáš vubec zaco, taky jsem to nevedela
jasne zalezi na vás ![]()
@Nikoosha Kdyz zadas reprodukcni klinika a mesto kde zijes, tak by ti to melo najit nebo zadas spermiogram a mesto kde zijes a mely by se ukazat ![]()
@Valerie2712 tak my máme v okolí gennet..tak uvidíme..a vy jste na tom byli? napiš SZ 🙂