Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Nikol1996Škodova Taak to je skvělý
a to všechno se srovnalo po tom GS Mimistar?
tak to se určitě brzy povede, držím palečky ![]()
@Nikol1996Škodova
Ahojik já po vysazení 32dni a teď 21dni.. Tak čekáme zda vůbec přijde ![]()
@Valerie2712 beru to teprve od unora tak uvidime, ale mam taky o dost starsiho chlapa tak bud a nebo ![]()
@Nikoosha no ja antikoncepci neberu uz pres rok ale asi jsem nebyla uplne vycistena, a hlavne to Gs mimi star je pro ty co dlouho brali antikoncepci co jsem ji brala 7 let 🤗 a mam starsiho chlapa tak uvidime 🤗
@Nikol1996Škodova No nee tak to jsme dve
to je náhoda, a o kolik jestli se můžu zeptat?
Můj manžel je o 18 let starší, proto jsem mu nasadila vitamínky pro jistitu, sice dvě deti z predesleho vztahu má, ale už je to nejaka doba ![]()
@Valerie2712 to ano muj chlap je o 21 let starsi 🤣 a je to muj bejvalej nevlastni tchan 🤣 🤣 taky ma dve deti s predesleho vztahu
to ano deti jsou v podobnem veku jako ja
![]()
@Valerie2712
Mě bude letos 29let, přítel o 3 roky straší.. Děti nemáme žádný ![]()
@Nikol1996Škodova
tak to jeee super, manžel má deti ve věku 18 a druhé 11, no tak snad se mu zadaří i do třetice ![]()
@Nikoosha Mě bude letos 28
tak jsme mladé tak snad to nebude problém
@Valerie2712 me je 26 a memu chlapovi bude 48 🤣 🤣 deti ma 28 a 18 🤣
![]()
@Nikol1996Škodova To jsme na tom dost podobně
mě je 27 a manželovi 45
Holky, muzu brát dnešek (18DC) jako pozitivni ovulacni test? Sex jsme měli včera, bude lepší ho mít ještě dnes nebo až zítra? Dekuji ![]()
@Anonymní Ahojky, jako pozitivní bych to brala, ale neumím v tom tak chodit
pookud je pozitivní dnes, tak do 12-48 hodin by měla ovulace proběhnout, co jsem četla na diskuzích co jsem četla, takže bych to být tebou pokud to pujde pojistila dnes i zitra
![]()