Trefime se? Ovulace

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26.4.22 12:43

@Nikoosha Tak si ho zkus udělat :) od ovulace je to kolik dní? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
924
26.4.22 12:45

@Valerie2712 podle kalendářů…
Ja. Na sobě nepoznala že mám ovulaci.. Nebo jsem ji ještě neměla max mě bolel levý vaječník… Jinak nic.. Snažíme se pořád ale nějak to ne hlídám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.4.22 12:45

@Nikoosha Tak být tebou test udelam :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.4.22 13:44

Mame šanci ještě dnes?

Ahoj, nechci zakládat zbytecne nove tema, tak se zeptám tady. Poprosím anonym kvůli toho, ze rodina neví, ze se snazime a mam tady sestru. Pozitivni ovulacni test jsem mela 23.4. Myslite, ze dnešním večerním sexem se můžeme ještě do ovulace trefit, nebo už mam,,neplodné dny,,? Vyspime se spolu tak jako tak, jsme zvykli spolu spát 5× do týdne i v době, kdy jsme se nesnazili. Jen by me zajímalo, jestli je ještě ta možnost, ze večerní sex po tolika dnes od ovulace muze ještě něco,,zachránit,, 😃

• Citovat
  • Upravit
122
26.4.22 17:22
@Anonymní píše:
Ahoj, nechci zakládat zbytecne nove tema, tak se zeptám tady. Poprosím anonym kvůli toho, ze rodina neví, ze se snazime a mam tady sestru. Pozitivni ovulacni test jsem mela 23.4. Myslite, ze dnešním večerním sexem se můžeme ještě do ovulace trefit, nebo už mam,,neplodné dny,,? Vyspime se spolu tak jako tak, jsme zvykli spolu spát 5× do týdne i v době, kdy jsme se nesnazili. Jen by me zajímalo, jestli je ještě ta možnost, ze večerní sex po tolika dnes od ovulace muze ještě něco,,zachránit,, 😃

ahoj a od toho 23. sex nebyl? teď už to budd podle mě pozdě..😐

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.4.22 17:43

@kačenkabo sex byl v ty dny, pod kterým je srdíčko :) takze 13.4, 15.4, 17.4, 20.4, 21.4, 22.4, 24.4, a 25.4 :)

• Citovat
  • Upravit
122
26.4.22 18:04
@Anonymní píše:
@kačenkabo sex byl v ty dny, pod kterým je srdíčko :) takze 13.4, 15.4, 17.4, 20.4, 21.4, 22.4, 24.4, a 25.4 :)

a zrovna toho 23 sex nebyl? ty jsi na tom úplně stejně, jako já 😁 😁 🤦🏼‍♀️ dělala jsem si ovulační testy a když byl silnější, tak si říkám, no ještě počkám, zítra bude silnější a vlitnem na to a ono příští den už nic a čárka slabá 🙄 😁ale myslím, že to máte dobře pojištěné :wink:jak jsi zjistla, že máš ovulku, měla jsi pozitivní test? potom k ovulaci dochází během 12-48 hodin, takže by to mělo být ok :wink: držím palce😉 🍀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
924
28.4.22 08:42

@Valerie2712
Ahojik neco nového? Já čekám na MS pak kdyztak test…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.4.22 08:47

@Nikoosha Ahoojky, já očekávám každou chvíli MS taky, uz 4 dny mě hoodne bolí podbříšek, a záda, tak uvidíme noo. Myslela jsem si že se mi srovná cyklus, ale momentálně jsem 34den, ovulace myslím toho 19-20 a minulý měsíc jsem podle příznaků ohadla ovulaci a za 10 dní jsem dostala MS, takže si myslím, že dorazí zítra pozítří. No nemusela by :D ale mám pocit že ano, premyslim nad testem taky, ale člověk nechce být sklamaný, takhle pořád doufá :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
924
30.4.22 11:58

@Valerie2712
Ahojik já jsi teď objednávám vložky na srovnání cyklu a budu věřit že se daří i miminko pak :)… Jinak asi nic nového test jsem jsi nedělala a taky čekám na tu mrchu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.5.22 07:17

Ahojky tak co nového? Já v pátek hrozné křeče a začala jsem hnědě špinit, za hodinku na to sílná křeč ze zdola do podbříšku, že jsem se nemohla narovnat 5 min, tak jsem byla sklamana a byla srovnaná s tím, že dorazila MS, jenže přes den se to vůbec nerozjelo, v neděli opět špinění plus slabounká červená, v neděli to samé a dnes to vypadá, že už nic. Přitom MS mi začíná hned červenou a trvá tak 7 dní, tak nevím co si o tom myslet, strašně bych si přála, aby to byla nidace, ale nechci se předčasně radovat a test se bojím udělat :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
455
2.5.22 09:23

@Valerie2712 a kdy mas termín ms? Držím palce, at je to uhnizdovani☺️️ Já jsem mela ovulaci 24.4 a MS mam mít až 9.5, tak js pořad zatím čekám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.5.22 11:33

No těžko říct kdy ji mám dostat, mám po antině nepravidelné cykly, ale ovulace myslím byla 19-20.4, mooc děkuji :), ale dělala jsem si ted test a negativní, takže akorát asi dozvuky antiny a srovnávání cyklu :/ taky ti budu držet palce at nedorazí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
455
2.5.22 11:46

@Valerie2712 já jsem taky prave druhy měsíc po vysazeni, naštěstí jsem menstruaci dostala hned, akorát mam delší cykly (35 dni) ale jsem zvědavá no😃

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.5.22 12:45

@Babadook i jáá :) první byl 39 dní a ted 34 dní, takže se to snad ustálí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí