Clostilbegyt - zkušenosti

31
6.4.22 01:18

Clostilbegyt po depo provera

Ahoj holky😁
Chci se zeptat na názor nebo třeba zkušenosti. Je to rok a půl co jsem vysadila depo proveru kterou jsem brala dost dlouho(11let) mám dvě velké dcery 13 a 16 ale tak jsme si s přítelem říkaly že to necháme náhodě a když se povede povede se. Jenze po nake době z toho že to necháme náhodě začlo být že chceme aby se povedlo😁zhruba před třemi měsíci jsem začla zkoušet ovulační testy a ono vůbec nic.Tak jsem pořídila gynex ale ani po něm nic.Byla jsem teď na gynde a doktor mi předepsal clostilbegyt a ze tří měsíce máme zkoušet. Trochu mě zarazilo že neudělal ani UZ. :think: Ale došlo mi to pořádně až doma :roll: jaký na to máte názor prosim :lol: jinak k mému věku je mi 37. :) Díky za veškeré nazory ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Janli
6.4.22 07:01

Bez prokázaných anovulačních cyklů, bych clostilbegyt nebrala ani omylem. Navíc ti musí v průběhu užívání dělat folikulometrii. Vyměň lékaře, tohle je vůl.

• Citovat
  • Upravit
69018
6.4.22 07:30

Pokud se vůbec neobtěžoval zjistit, zda je opravdu anovulace, ultrazvuk, hormonální profil… plus dohodnuté folikulometrie, zatímco to budeš brát, tak bych to nebrala ani omylem, nejsou to lentilky. A změnila bych lékaře za pečlivějšího. Tenhle je evidentně z kategorie - něco jí napíšu, ať má radost, že se něco něje, a já budu mít klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
6.4.22 13:29

Tak teď jste mi celkem vyrazili dech :? K doktorovy chodím už spoustu let a popravdě vůbec netuším jak nějaké snažení o mimco vypadá :nevim: obě dcery jsem měla vlastně jako takové prekvapko :) doktor říkal že po tom co budu brát ten clostil ať si koupím ovulační testy a že uvidím. Tak fakt myslíte že to nemám ani zkusit? :think: upřímně asi svinstvo to je ale to nakonec i ta depo provera co jsem do sebe cpala celkem dlouho :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
6.4.22 13:36
@Evik2006 píše:
Tak teď jste mi celkem vyrazili dech :? K doktorovy chodím už spoustu let a popravdě vůbec netuším jak nějaké snažení o mimco vypadá :nevim: obě dcery jsem měla vlastně jako takové prekvapko :) doktor říkal že po tom co budu brát ten clostil ať si koupím ovulační testy a že uvidím. Tak fakt myslíte že to nemám ani zkusit? :think: upřímně asi svinstvo to je ale to nakonec i ta depo provera co jsem do sebe cpala celkem dlouho :zed:

Při užívání ti hrozí cysty, mnohonásobná ovulace a další chuťovky. To je potřeba sledovat. Ten lék je dryák a takhle se s tím zacházet nesmí.

• Citovat
  • Upravit
31
6.4.22 13:41

@Janli no já koukala co hrozí no :( ale tak nějak jsem si do teď říkala že všechny léky mají negativní účinky. :nevim: ale teď už se toho začínám fakt bat 8o takže asi fakt dojde na hledání nového doktora :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
7.4.22 00:02

Mě byl Clostyl předepsán dnes.. předním vyšetření moje (potvrzení anovulačních cyklů) a spermio partnera, abych to svinstvo nebrala zbytečně. Nemám přesnou menstruaci, takže si první den brání budu volat na termín kontroly na folikulometrii. Ona to fakt asi není sranda, co jsem četla, tak každý reaguje jinak. Některé holky měly tolik vajíček, že měly snažení zakázáno.. asi bych to ještě s lékařem probrala :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí