Můžu být těhotná. Kdy mám udělat test?

13
4.4.22 15:44

Můžu být těhotná. Kdy test

Ahoj holky, chci se s vámi jen poradit. O mimi se snažíme cca 8měsíců. Můj klasický cyklus trvá 24-25dní. Ovu jsem měla 15DC, v tento den a dva dny před byl sex. Dnes mám 24DC, takže nejspíš zítra by měla přijít menses. Prsa mám nalitá jak chodící mlékárna. Břicho mě pobolívá, ale tak nějak jinak, celkově se cítilm jinak, ale bojím se, že si něco jen namlouvám. Myslíte, že by to mohlo klapnout? A kdy popřípadě dělat test?
Pročítám si pivě všechny diskuze, asi jsem se potřebovala jen vypsat, ale zajímaly by mě vaše zkušenosti a názor na moji situaci. Děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1554
4.4.22 16:00

Tak jako u každé jiné diskuze. Test udělat po vynechání ms, potom třeba za 2 dny. Tak držím palce :) jinak mě se prsa nalily až po půlce těhotenství, ale na začátku mě bolely zboku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4323
4.4.22 16:01

10dpo jsem viděla douška ale nikdo jiný ani manžel… 11dpo už viditelná čárka 17DPO dálnice :)

Držím palce :) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
4.4.22 16:04

Tak kdyz byl sex v plodnych dnech, klapnout to mohlo. Test udelej, pokud ms nedorazi v ocekavanem terminu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2529
4.4.22 16:15

Já vždycky v diskuzích nechápu ta nalitá prsa nejlépe už 5 dnů po domnělém oplodnění :mrgreen: :mrgreen:
Test udělej nejdříve 7 DPO, ale spíše 10.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4323
4.4.22 17:26

@Mari-KusKus hele mě bolela normálně jako před MS cca 3dny měla jsem PMS bedary bolest břicha všechno potom to ustalo a zůstala akorát bolest prsou :nevim: takže volat prsa mohou ale není to podle mě příznak těhotenství ale PMS

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15501
4.4.22 17:49

Za těch 8 měsíců snažení jsi ještě nepochopila, kdy udělat test? :roll:

Až to nedostaneš, tak pak testuj. Ty chodící mlékárno :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
444
4.4.22 21:21
@Šmoulice píše:
Za těch 8 měsíců snažení jsi ještě nepochopila, kdy udělat test? :roll:Až to nedostaneš, tak pak testuj. Ty chodící mlékárno :roll:

Ještě že jste tak milá 🤦‍♀️ 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
5.4.22 08:27

Samozřejmě vím, že testovat po vynechání ms. Akorát mám každý měsíc jinak dlouhý cyklus. Někdy 24, jindy 26, tak prosím o zdržení se ironických komentářů. Vždycky jsem tyhle diskuze měla za spíše “podporující”, ale jak vidím, tak je toho zla na světě asi málo.
Ranní test (25DC) neukázal nic. Tak uvidím a jestli do 2. Dnů nepříjde MS, otestuju znovu. Každopádně děkujji všem ostatním za komentáře. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
444
5.4.22 08:33

@Fabiana56 nic si z toho nedělejte 🙂 také jsem si myslela, že jsou tyhle diskuze k tomu aby pomohly, ale někteří si zde asi zlepšují náladu tím, že ji kazí ostatním 😁

Jinak vás chápu. Momentálně mám cykly rozházené a fakt netuším, kdy si ten test udělat. Jsem dnes už 31 DC. Po lednovém ZT v tom má moje tělo zmatek… Tak držím palce, aby další test dopadl skvěle 🤟

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
5.4.22 08:41

Někdy si říkám, že na to ta ženská potřebuje pomalu vysokoškolský titul :D “vnímejte své tělo”, no moje tělo si ze mě občas dělá tak akorát srandu, tak už jsem opatrná :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
5.4.22 17:17

Nemyslím si, že ovulace při takovém cyklu byla 15 den. Od ovulace do menstruace by to mělo být minimálně 10-12 dni, aby se mimčo udrželo. Naslouchej svému tělu a test si udělej den po očekávané menstruaci. Pokud nepřijde menstruace, tak testuj co 2-3 den.

Moje osobní zkušenost je pozitivní test až 18 den vynechání. Posunula se mi kompletně ovulace a momentálně jsem 22 týden.
Držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
6.4.22 12:03

Ahoj holky, dnes 26.DC. Zatím jsem ještě netestovala, nechávám to na zítřejší ráno. Každopádně příznaky MS zmizely. Nalitá prsa už nemám, akorát chodím pořád čůrat a je mi zima, to ale nemyslím, že má souvisloust. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
444
6.4.22 12:10

@Fabiana56
Ahoj. Já dnes 32 DC… Začali mě dnes bolet prsa z boku (což je před MS běžné) ale mám pocit že je to taková jiná bolest. Teď doufám, že začnou bolet i zvrchu, protože minule to byla známka těhotenství :lol: jinak zmrzla jsem taky furt, ale to taky není tak neobvyklé a mám pořád hlad :D… Testovat se bojím…

Tak dej pak vědět jak si dopadla 🙂 držím palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
6.4.22 12:17

Určitě dám, děkuji. Taky držím palce!! 😊 🍀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...