Můžu být těhotná. Kdy mám udělat test?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1004
7.4.22 18:25

@Fabiana56 dobrý den 🙂 pokud by byla ovulace fakt až 15dc, nemyslím si, že by byla ms 24-26 den, ale spíš až 28-29 🙂

Jinak já jsem dneska dva dny do MS a mám jasnou čárku, neplanovali jsme, jenže tři dny mi je zle a slabo. Jinak některé ženy mají čárku týden po vynechání, takže uvidíte 🙂 test jste si dneska dělala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
7.4.22 18:41

@Clue taky mě to napadlo, nicméňe takhle dlouhý cyklus jsem za poslední 4 roky ještě neměla, takže mě to samotnou překvapuje. Nezbývá jic jiného než čekat. Na testu je nepatrný duh, ale mám pocit, že mi už z toho tak hrabe, že ho jsem si ho tam spíše vykoukala. 😃

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.4.22 18:51

Stalo se to někomu?

Ahoj prosím o radu, dneska jsem si dělala test ihned naběhli obě čárky jedna pak ale zeslabla až na pidi ducha. Test sluníčko z tety.. má otázka, stalo se to někomu taky a byl těhu? Nebo jen vadný test.. :nevim:
Omlouvám se za anonym

• Citovat
  • Upravit
13
7.4.22 18:55
@Anonymní píše:
Ahoj prosím o radu, dneska jsem si dělala test ihned naběhli obě čárky jedna pak ale zeslabla až na pidi ducha. Test sluníčko z tety.. má otázka, stalo se to někomu taky a byl těhu? Nebo jen vadný test.. :nevim:
Omlouvám se za anonym

Teda já tam něco málo vidím. Ale pro tvůj klid bych udělala ráno ještě jeden a uvidíš ;) držím palce 🍀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.4.22 19:27

@Fabiana56 děkuju zkusím ho i zítra

• Citovat
  • Upravit
1004
7.4.22 19:28
@Anonymní píše:
Omlouvám se za anonym

Já bych asi zkusila jinou značku, je to zvláštní, možná chyba barviva a te kontaktní plochy 🙂 někde se tu řešilo, že ty sluníčka nic moc, ale myslím, že tu je reálná šance těhotenství 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1004
7.4.22 19:29

@Fabiana56 třeba tam bude za den dva zřetelnější 🙂 držím pěsti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
8.4.22 07:20

Ahojky holky, dneska 28dc, na testu pořád skoro nic. Každopadně včera 12DPO mě začalo bolet v podbříšku a prsa. Večer jsem na záchodě objevila takový narůžovělý výtok, dnes ráno je mi divně, takže asi přichází MS. 😕

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1004
8.4.22 07:37

@Fabiana56 krásné ráno 🙂 skoro nic znamená, že tam něco je v limitu?
To že ti je divně, bolí tě v podbřišku a prsa je normální jak pms, tak v začátku těhotenství 🙂 v prvním jsem lítala každou chvíli na záchod, že se ms nakonec dostavila snad ještě dva týdny po pozitivním testu 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
8.4.22 07:44

No malinká čárka tam je, ale nedokážu už se zdravým rozumem říct, jestli to není jen vykoukanýduch 🤣 večer jsem cítila ostrou bolest v bedrech, za chvíli to přešlo, to u pms neznám, ale je fakt, že už se tak strašně sleduju, až si připadám jako blázen 🙄

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
444
8.4.22 07:53

@Fabiana56
Neboj, nejsi v tom sama. Taky se pozoruji a připadám si jak blázen 🤦‍♀️ :lol:

Včera mi na testu vyšel dušík a tak teď furt zkoumám kde co 😁 a tak trošku šílím že strachu, že čárka nebude sílit 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
8.4.22 07:58

@pen.tagram já se zas bojím, že přijde MS 🤣 snad se budeme obě za pár dní radovat, držím moc palce 😊 🍀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
444
8.4.22 08:16

@Fabiana56 taky držím palce 🙂… No mě tři měsíce zpět čárka pak přestala sílit a dopadlo to blbě. Takze teď je to o nervy zas 🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
8.4.22 08:24

@pen.tagram snad to tentokrát bude všechno dobrý! ✊🏼 🍀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
444
9.4.22 09:50

@Fabiana56 ahoj, tak jak jsi dopadla? 🙂 Já nevěřím svým očím 🙈 😍