Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Babadook
Ahojik já po vysazení jsem měla ms 32 pak 21 a teď čekám co se bude dít.. Břicho bolí.. Ms by měla dorazit 6.5 tal jsem zvědavá a taky zatím nedělám test
.. Vysazení 9.2.
Tak snad se brzo všem zadari a budeme se radovat ![]()
@Nikoosha mě by mela podle minulého mesice dorazit 9.5 tak uvidím 😃 snad se nám všem zadari co nejdirv ☺️️Já jsem hlavně rada, ze mi po antikoncepci dorazila menstruace a ovulace (nádherné silná čárka), než jsem vysadila, tak jsem si četla ruzne články a vyděsilo mě, ze muze trvat i několik měsíců, let, než dostanu menstruaci..já jsem vysadila 27.2
@Valerie2712
Ahojik tak dneska trošku špinění zítra dorazí ms takže test nebyl potřeba..
A co vy holky?
@Nikoosha Ahojky, no já včera skončila ze špiněním (nejpíš to byla MS), ale vůbec neodcházela sliznice ani nic jen jsem 6 dní špinila vubec nechápu nikdy jsem nic takového nemela, ale v pondeli jsem si delala TT odpoledne a negativní, tak už jsem další nedělala a beru to jako MS, ale jsem od pondělka strašně unavená, vůbec nevím čim to je, asi tím počasím :ú. takže my tenhle měsíc začínáme na novo ![]()
@Valerie2712 přesně tak..
Ja zkusím kůru vložek.. Me přijde že jsem minulý měsíc neměla ovulaci nebo hodně slabou… Tak ucidime tento měsíc.. Jesze nasadím čaje mi známá poradila tak uvidíme zda se zadari.. A když ne tak v srpnu jedeme na dovolenou sice pod stan ale jedeme
![]()
@Nikoosha Zkus to, za zkoušku nic nedáš, já pořád přemýšlím nad tim kotryhelovým čajem, ale četla jsem, že to někomu rozházelo cykly tak se trochu bojím
my si byly včera zaplatit dovolenou a 4 června letíme
a pokud do konce srpna se nezadaří tak v září pujdeme oba na testy se zkontrolovat, kde je problém ![]()
@Valerie2712
Ahojik tak něco novýho? Já teď měla ms takže jsem zvědavá na ovulaci…
@Nikoosha Ahojky u mě zatím nového nic, minulý týden mi skončila MS takže jsem v očekávání jak to všchno bude tenhle měsíc
tak jak jsem to řešila na samém začátku, tak každým měsícem tomu nechávám víc a víc volný průběh a nic neřeším ![]()
Ahoojky, zatím u nás nic nového
co u Vás, jsem smířená jít se nechat zkontrolovat v září i manžela, tento měsíc jsem se rozhodla testovat ovulaci, jestli ji vůbec mám a dnes mám takto, tak nevím, jestli to je pozitivní, ale vypadá to, že se aspon neco deje a snad pozitivní bude.
Ahojik u nas též nic…
Začala jsem pít čaj na poceti a přítel taky nějaký na podporu (konvicnik..)..
Pak my byl doporučen gynex hodně ženským pomohl, tak když se nezadaři tak asi zkusím koupít…teď počkám jedeme na dovolenou tak třeba se to povede ![]()
Zítra jsi asi zkusím udělat detox nohou a tak aby vše hnusně odešlo..kdyby něco nového tak napište..
Mě už to docela leze krkem, že pořád nic
![]()
Držím všem paleckyz
ať se brzo zadari
ahoooj
@Nikoosha Tak to jsme dvě, taky už začínám být nervozní, že to tak dlouho trvá, ale aspon jsem si potvrdila, že ovulaci nejspíš mívám, takže aspon neco je vyloučeno. Tak si hlavně dovolenou užijte, nemysli na to a snad se zadaří, budu držet palečky taky a určitě, kdyby cokoliv nového, tak se ozvu a ty taky
![]()