Trefime se? Ovulace

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5.9.22 11:04

@Nikoosha Ahoojky, tak my 19. srpna spermiogram a Repromeda, spermiogram vyšel velice špatně, ale našly se tam leukocyty a bakterie u manžela, takže nasazeny antibiotika a Folandrol a kontrolní spermiogram 23 listopadu, vzaly mi krev na AMH (jak jsem plodná), dnes krev na Genetiku a všechny výsledky toho 23. listopadu, každopádně pokud se manželovi nezpraví spermio, tak nám bylo řečeno, že přirozeně to bohužel nepůjde, což si myslím, že tak stejně dopadne, byl to pro oba šok, ale už se s tím smiřujeme :) hlavně, aby to nějak šlo. Co u Vás? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
924
5.9.22 12:54

@Valerie2712
Ahojik tak to mě moc mrzí…my po dovolené vysazení prášku na oddálení ms..a zatím nic jiného..
Chci se objednat na gyndu, na preventivní prohlídku..tak uvidíme..dělala jsem jsi i test na ovulaci a zatím negativní :(..tak snad se to nějak posune..taky bych chtěla přítele na spermiogram..ale nevim jak ho dokopat.zda mi půjde…
Měj se hezky a zase se ozvy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.9.22 13:28

@Nikoosha Budu ti držet palečky, ale za mě jsem ráda, že jsem nečekala a šla to řešit už po 7 měsících snažení, protože se na tom může začít pracovat už :), takže spermiogram je to nejmenší a přítel by tam s tebou měl jít v jeho vlastním zájmu :) Určitě se ozvu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
924
14.10.22 19:43

@Valerie2712 ahojik něco nového?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.10.22 08:02

@Nikoosha Ahojky, zatím u nás nic nového, snažíme se pořád, manžel bere vitamíny a toho 23. listopadu jdeme na kliniku pro všechny výsledky, takže uvidíme, už se nám to krátí :) co u Vás?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
924
18.10.22 22:51

@Valerie2712
Ahoj u nás nic nového…jaký vitamíny bere..? taky se pořád snažíme a zatím bez výsledku..přešla jsem k jiné doktorce dělala krev a všelijaký rengeny a vše mám v pořádku..tak aspoň že tak něco dobrého…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.10.22 07:19

@Nikoosha Bere Folandrol a zinek :) tak aspon, že ty jsi v pořádku :) chtělo by to ten spermiogram ještě u Vás :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
924
19.10.22 07:23

@Valerie2712 ahoj jj chtělo, uvidíme co mi řekne doktorka..až budu volat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.10.22 07:26

@Nikoosha Ano :) ja cekam na toho 23. listopadu na hormonální profil, genetiku atd na výsledky, tak pak uvidime taky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
924
22.10.22 13:55

@Valerie2712
Tak pak dej vědět..moje gynda má teď maximálne narvano tak jsem zvědavá… 8) :roll: 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
924
28.11.22 21:43

Ahojik něco nového?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
924
28.11.22 21:43

@Valerie2712
Co výsledky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.11.22 07:08

@Nikoosha Ahojky, výsledky u mě vynikající, u manžela jeste horší spermio, na pocet jich mel vic, ale morfologie 0%, takze jsme se domluvily, jakmile dostnu MS začnu stimulovat a prosinec odber vajicek a leden umele oplodneni. V tu stredu jsem to mela dostat nejpozdeji ve ctvrtek, takze to bylo dobre naplanované, ale ms nikde, tak jsem zkusila test a je pozitivní :D stal se zázrak, takze se velice potichu radujeme, tuto stredu jdu na krev a v pátek na první ultrazvuk, jestli je vse v porádku a pro potvrzení :) musim doufat ze bude vse v porádku a ze se tam dostala ta správna a zdrava spermie :). Co u Vás? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
924
29.11.22 18:15

@Valerie2712 noo u nás nic nového na gyndu jdu nějak až v dubnu…takže do dubna uvidíme..
Jinak jsem dneska začala špinit, což je divný a ms má přijít až za týden…test na ovulaci jen jedna čárka… zítra zkusím těhotensky…je mi i nějak divně pořád unavená, a dneska jsem měla česnečku a nic moc je mi po ní nějak špatně 😥 😥…tak pak dej vědět jak jsi dopadla :dance: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.11.22 10:30

@Nikoosha Tak co testík? :) ja byla rano na krvi a kolem 12 budu vedet vysledky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí