Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Nikoosha To už jsem zjistila i já, že to ukazuje každá aplikace jinak, ale vždycky nějak podobně, já samozdřejmě nedělám ovulačni testy ani neměřím teplotu, ale tento měsíc, podle hlenu si myslím, že jsem ovulaci měla, protože minulý měsíc, si myslím, že jsem hlen neměla a podle té aplikace by to i sedělo, samozdřejmě jistotu nemám. Ale my se snažíme každý den, někdy obden, takže to si myslím, že člověk se trefí tak či tak, proto to až tak neřeším a spíš se pozoruji a do té aplikace si píšu jaké jsem na sobě pozorovala změny. Nechci se stresovat měřením, testováním apod. myslím si, že člověk je pak z toho ve stresu a o to hůř to může jít, když nebudeš na nic jiného myslet. S mužem jsme si řekly, že tomu necháme volný průběh do konce léta a pokud se nám nezadaří, tak se půjdeme nechat zkontrolovat. Před vysazením HA jsem ani netušila, jak těžké je otěhotnět, že je nějaká ovulace apod
kldybych to věděla, tak bych možná vysadila i dříve ![]()
@Valerie2712
Přesně to samé já..
Mě doktorka řekla až za rok když se nepovede budeme to řešit… Takže jsem zvědavá co bude… Taky nechci hlídat ovulaci a nějak měřit zatím tomu nechávám volny prubeh… Ale chtěla bych nasadit vložky od tianDe hodně pomůžou na otěhotnění… A srovnáji cyklus ![]()
@Nikoosha Přesně i doktorka řekla, hlavně žádné měření, počítání a stresování
co se týká těch vložek, tak jsem četla recenze, že je to vyhození peněz, nečetla jsem účinky teda, co to má vlastně za účinky? My od poslední MS koupily gel na početí Concieve Plus, který má skvělé ohlasy, tak uvidíme.
@Valerie2712
Je tam hodně bylinek co srovná ms… Já četla jen nejlepší recenze ![]()
Zkoušela jsem je v první ms po vysazení a za mě super věc.. Ale měla jsem. Jen jednu na zkoušku
@Nikoosha Tak asi jak u koho no
ale já bych tomu moc nevěřila.
@Valerie2712
No uvidíme jak to dopadne.. Já jsem ve skupině a vidím samou chválu nato.. Tak proto asi.. Taky nevěřím žádným vitamínů m a tak ani gelu… Doktorka mi doporučila vitamín asi za 2000kc pro oba říkám ani náhodou.. Ale každý má. Na to jiný názor teď je to 2 měsíc co nemám HA.. Jsem zvědavá zda přijde ms na vás nebo zase driv… A nebo zda vůbec
..
@Nikoosha joo doktorka mi taky dala nějaký typ na vitamíny, ale stoji asi 1000 korun na měsíc, neříkám, že jsou špatné, ale jelikož je to teprve druhý měsíc od vysazení, tak se mi do toho tolik investovat nechce. Ja beru GS Mimistar forte (po recenzích jsem koupila), stojí v akci kolem 280 kč na měsíc a měl by srovnat cyklus po HA, nebo minimálně aby jsi ovulovala, což si myslím, že tento měsíc jsem ovulaci konečně měla. Ale jsem v očekávání, stejně jak ty, jestli MS přijde vůbec a kdy
četla jsem plno diskuzí, kde holky hned po vysazení otěhotněly, protože mely superovulaci, tak jsem doufala, že snad se zadaří hned, ale očividně ne
. Manželovi jsem nasadila Maca a selzinek, také po plno pčetených diskuzích co zafungovalo, tak uvidíme ![]()
@Nikoosha nevím jak ty, ale já po vysazení mám strašně mastnou neustále hlavu, akné na zádech, strašne suchá kůže
je to strašný. Kvuli akne jsem kdysi nasadila tu HA a ono se mi to vše vrátilo a myslím, že u někho trvá dýl, než se tělo vzpamatuje, moje kamarádka po vysazení HA, vysadila dva dny po mě, dostala pak první měsíc na den přesně MS a ted už je to 36 den a druhá MS nikde
takže u každého je to jinak no
@Valerie2712 ano přesně…
Mě se zhoršila pleť na čele bych řekla… No uvidíme… Já uvidím co tento měsíc.. Jinak jsem taky přemýšlela nad GS Mimistar forte, mam zatím jen kyselinu listovou… Přítel nic ale pijeme oba detox čaj tak uvidíme… Chci jsi dělat i náplast na nohy dexot… Ještě beru vitamíny z tianDe na vyčištění… Jinak to nechám být…
A uvidíme podle ms… Koukala jsem na toGS Mimistar forte a na netu 350kc kde jsi sehnala za 280kc?
@Nikoosha tady je mají v akci a doprava zdarma ![]()
https://www.benu.cz/…forte-tbl-90#…
Taky tomu chci nechat volný průběh, ikdyž je tezke na to nemyslet ![]()
Ahojky devcata taky beru gs mimistar, a konecne jsem mela i ovulaci a cyklus se mi srovnal nemam ho nepravidelny 🤗 beru ho teprve od ledna tak uvidime, doktorka mi rikala ze se mi to musi srovnat po te antikoncepci a ze nekomu to trva dyl, nekomu min 🤗
@Nikol1996Škodova Ahojky, tak to je skvělé
a můžu se zeptat pro zajímavost jak dlouhé máš cykly od vysazení?
jiank taky mám pocit, že po měsíci užívání jsem měla ovulku podle priznaku ![]()
@Valerie2712 Driv jsem to dostavala nepravidelne 🤣 treba i 56 dni, 44, a ted to mam 29,25 a ovulaci jsem mela poprve silnou na ovulacnim testu predtim vubec
sice tehotenstvi mi nevyslo ale aspon se mi srovnaly veci 🤣 🤣