Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky holky už několikrát jste mi dobře poradily
proto prosím o radu i teď
Menstruaci mívám celkem pravidelně vždy kolem 22.dne v měsíci, teď ale bohužel zpoždění, mimčo teď v žádném připadě neplánuji. Dělala jsem si nezpočet testů a všechny negativní. K doktorce jdu až 18.dubna.
Máte někdo stejnou zkušenost?? Mohla by to být jen obyčejné zpoždění nebo dokonce těhotenství??
Bolesti břicha ani prsou nemám, žádné nevolnosti taky ne… Dík za radu ![]()
a kolik dní zpoždění už máš? Test, pokud těhotná jsi, ještě nemusí být pozitivní, pokud máš zpoždění třeba jen den
pokud mas zpozdeni tech 14 dni,tak mozna tehotna jsi..Zkus jeste test ![]()
No už jsem si těch testů dělala asi 10 - hlavně teda Mamatest - tum kazetku stojí asi cca 89kč naposledy včera , a nic
pořád negativní. Zpoždění cca 14 dní ![]()
bych naběhla k doktorce, ať to není nějaký průšvih - cysta nebo tak, test už by vidět měl jít, ale jsou výjimky, kdy vidět nejsou po celou dobu těhotenství - třeba jsi ta výjimka
Ja si delala 2 testy a byl negativni i presto, ze jsem byla jiz v 4tt ![]()
@romannkad 4. tyzden je este predtym nez Ti meska ms, takze je normalne, ze nic nemusi byt vidiet ![]()
@Tereza84 ja som zastancom teorie, ze pokial dva tyzdne meska a testy su negativne, tak to tehotenstvo nebude. bud sa Ti oneskorila ovulacia, alebo si mala anovulacny cyklus, alebo je tam cysta, ktora to brzdi. kazdopadne, nic hrozne sa nedeje ![]()
@soldi Menstuace mela zpozdeni mesic, proto ten test a negativni ![]()
takze Tvoja teoria asi neni uplne presna, kazda zenska to ma inak ![]()
Tak doktorce jsem volala a sestra mě objednala až na 18.tak doufám že to nebde nic hrozného
a taky doufám, že nebudu ta vyjímka u prvního těhotenství se mi to ukázalo hned druhý den po vynechání . Děkuji za rady
Treba jses nastydla, tak mas zpozdeni, bude to v pohode a pak dej vedet ![]()
Určo napíšu jak to dopadlo
jsem sama hodně zvědavá
pořád čekám že to každý den dostanu ale bohužel nic (břicho mě ale bolí pořád jako před menstruací) ![]()
@romannkad ono nejde o menstruaciu, ale o ovulaciu. a ak si bola v stvrtom tyzdni, tak si bola menej ako dva tyzdne od ovulacie, cize ms Ti nemeskala.
ale pohoda, nie kazda zena vie, ako vlastne funguje cyklus.
a priebeh ovulacie a menstruacie nie je moja teoria, je to rokmi overena prax ![]()
@soldi
takze posledna menstruacia koncom juna, otehotnenie koncom jula a test koncom augusta a ms nemeskala?
trosku divne nie?
@romannkad píše:
@soldi![]()
![]()
takze posledna menstruacia koncom juna, otehotnenie koncom jula a test koncom augusta a ms nemeskala?
![]()
![]()
trosku divne nie?
No tak to jsi ale nebyla ve 4 týdnu, jak píšeš. Nemyslela jsi spíš 4 týdny stáří embrya, tudíž 6 týden těhotenství?
@Milli ne ne, byla jsem ve 4tt
muj cyklus je jako smrt, nikdy nevim kdy prijde a ovulaci nemam v pulce cyklu ![]()