Zpracování placenty

Napsat příspěvek
Velikost písma:
249
16.7.18 20:59
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3662
16.7.18 20:59

@Deja-vu vypadá vabne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3662
16.7.18 21:00
@Andula135 píše: :D :D :D mi to nepřijde tak strašné a je to lepší, než abych do sebe rvala nějaké prášky atd.

Ja sem placentu nejedla a ani zadne prasky sem do sebe ladovat nemusela.Na co :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2067
16.7.18 21:01

To fakt je nekdo takovej magor, ze sezere svoji placentu ? 8o Ty zensky uz opravdu nevi co by roupama delaly :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
249
16.7.18 21:02
@fotze píše:
A s cim si to das? S holubama z nosu?

No, se divím, že ještě nikdo nepřišel s nápadem nechat si udělat kapsle z vlastní menstruační krve :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3662
16.7.18 21:03
@srpen89 píše:
To fakt je nekdo takovej magor, ze sezere svoji placentu ? 8o Ty zensky uz opravdu nevi co by roupama delaly :?

Vid.Me to prijde trosku jak z hororu kanibalove.Ale ty alespon jedli ostatní.Ne svoje :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1709
16.7.18 21:05

@Dojcanis :poblion: Ježíš ,no fuj :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
16.7.18 21:08

Je to každého věc, co dělá a co ne a můj dotaz zněl jinak. Můžete si udělat novou diskuzi, jak je to špatné atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
433
16.7.18 21:10
@Darvulia píše:
No, se divím, že ještě nikdo nepřišel s nápadem nechat si udělat kapsle z vlastní menstruační krve :poblion:

Nebo ze snist si odoperovany slepy strevo je dobry na akne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6021
16.7.18 21:12

@Darvulia @Enicka @Dojcanis @srpen89 @fotze
Jsou ty vaše příspěvky opravdu nutné? Když vám to nic neříká, tak nepište. Takhle jenom vystavujete na obdiv vlastní omezenost a netoleranci. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
16.7.18 21:12

@J_Doe Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3662
16.7.18 21:17
@J_Doe píše:
@Darvulia @Enicka @Dojcanis @srpen89 @fotze
Jsou ty vaše příspěvky opravdu nutné? Když vám to nic neříká, tak nepište. Takhle jenom vystavujete na obdiv vlastní omezenost a netoleranci. :nevim:

Jo jsou nutné.Jsme ve veřejný diskuzi, zde si můžeme psát co chceme.A jakkoliv se vyjadřovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
950
16.7.18 21:18

Můžu se zeptat k čemu je to dobré? Ja po porodu žádné prášky nepotrebovala a upřímně si ani nedovedu představit něco takového konzumovat. Vždyť se musí po pár hodinách kazit, to se jako skladuje v lednici? Řekla bych, ze je to zase nějaká móda, než se zjistí jak je to škodlivé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6021
16.7.18 21:19

@Andula135 V pohodě.
Já jsem o tom okrajově slyšela. Jak jsem se teď začetla, prý se to stává trendem, takže kdoví, co budou řešit moje děti, když budou rodit své děti… Každopádně, první odkaz, na který jsem klikla, byl tento: http://www.zdravotnickydenik.cz/…ni-mediciny/ a zrovna se v něm píše, že placenta byla zdrojem vážné infekce… Co si o tom myslíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
16.7.18 21:21

Tak přirozené to je. V přírodě samice vždycky svou placentu sežerou a asi ví, proč to dělají. Já osobně bych na to neměla a ani mě to neláká, ale asi to bude smysluplnější, než si ji zakopat na zahradě a zasadit nad ní strom. To už mi ujetý přijde víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí