Zpráva z Facebooku

35415
28.12.10 15:37

Zpráva z Facebooku

Ahoj, zakládám nové téma, protože tohle se asi může stát jenom mě :mrgreen:
Už asi hodinu mi tak každých 10-15 minut přijde od jednoho kontaktu z FB zpráva tohoto znění:
Foto :D:D http://www.facebook.com/l.php?…
nebo
Foto :D:D http://www.facebook.com/l.php?…
Přičemž kontakt je offline a vůbec nemá v tuhle chvíli přístup na PC :-( Odhlasit jsem se zkoušela a nepomohlo to :-?
Prosím, nevíte někdo, co s tím? Asi mi z toho brzy hrábne :twisted: Díky moc :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6555
28.12.10 15:39

To je normální, to teď chodí spamy na FB..Hlavně na to neklikej :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11966
28.12.10 15:41

Ahoj,

to se někdo naboural na facebook danýmu člověku, mě to taky takhle chodilo od pár lidí…

Jsou to viry, tak to neotevírej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22585
28.12.10 15:45

No ano, teď je to na FB populární. Hlavně neklikat, zkrátka ignorace :mrgreen: Takže chyba není u tebe, ale u odesílatele.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2473
28.12.10 15:53

jj dej pozor,neklikat,neotvírat..takhle mi před vánoci chodili zprávy pod jménama kamarádů a taky to byli viry :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35415
28.12.10 15:53

Neklikam, na to jsem prisla i sama :mrgreen: Ale to, ze mi chodi nesmyslna zprava kazdych 13 minut me fakt dost s..e 8-)
Budu moc vdecna tomu, kdo mi poradi, jak se toho zbavit :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
28.12.10 16:05

Klasický spam, jak říkají holky, hlavně neklikat a neotevírat. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13114
28.12.10 16:17

Já blbec na to klikla a ted se to odesílá z mého FB lidem, které mám v adresáři a nevím jak z toho ven :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22585
28.12.10 17:01
derida píše:
Já blbec na to klikla a ted se to odesílá z mého FB lidem, které mám v adresáři a nevím jak z toho ven :cert: :cert:

odesílá se tvým kontaktům jen jaká si adresa? pokud ano, tak bych mohla poradit :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35415
28.12.10 17:15
Nastys píše:
derida píše:
Já blbec na to klikla a ted se to odesílá z mého FB lidem, které mám v adresáři a nevím jak z toho ven :cert: :cert:
odesílá se tvým kontaktům jen jaká si adresa? pokud ano, tak bych mohla poradit :wink:

Nejspis se jim posila to, co jsem davala na zacatku, ze chodi me :cert: Porad, prosim :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13114
28.12.10 17:22
Nastys píše:
derida píše:
odesílá se tvým kontaktům jen jaká si adresa? pokud ano, tak bych mohla poradit :wink:

Ano, přijde jim zpráva z chatu,ikdyž jsem offline a je to adresa na fotky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6555
28.12.10 17:31

Jak se toho zbavit - nijak.Mám manžela počítačového maniaka, takže kdyby byl způsob, jak se toho zbavit, jistě by na něj už přišel, ale jelikož mu to tam věčně bliká, evidetně žádný není :mrgreen: Mě to po čase přestalo samo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22585
29.12.10 15:13

Mám zkušenosti jen s tim, když to rozesílá adresu.. stalo se to jak bráchovi tak mamce.. oba to vyřešili tak, že .. když jsi na úvodní stránce facebooku tak úplně dole.. máš 8 bodů.. O stránkách, vývojáři a je tam i nápověda a právě pod tou nápovědou najdeš řešení, co s tim.. ale jak ukazovala Fiducia ty fotky s problémem, tak s tim zkušenosti nemám :think: leda se zkusit taky tam mrknout :wink: píšou tam toho dost.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22585
29.12.10 15:19

tady je přímo adresa http://www.facebook.com/help/?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35415
30.12.10 08:31

Nastys zabralo to :dance: Diky, jsi zlato :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie