Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, zakládám nové téma, protože tohle se asi může stát jenom mě ![]()
Už asi hodinu mi tak každých 10-15 minut přijde od jednoho kontaktu z FB zpráva tohoto znění:
Foto ![]()
http://www.facebook.com/l.php?…
nebo
Foto ![]()
http://www.facebook.com/l.php?…
Přičemž kontakt je offline a vůbec nemá v tuhle chvíli přístup na PC
Odhlasit jsem se zkoušela a nepomohlo to ![]()
Prosím, nevíte někdo, co s tím? Asi mi z toho brzy hrábne
Díky moc ![]()
To je normální, to teď chodí spamy na FB..Hlavně na to neklikej ![]()
Ahoj,
to se někdo naboural na facebook danýmu člověku, mě to taky takhle chodilo od pár lidí…
Jsou to viry, tak to neotevírej.
No ano, teď je to na FB populární. Hlavně neklikat, zkrátka ignorace
Takže chyba není u tebe, ale u odesílatele.. ![]()
jj dej pozor,neklikat,neotvírat..takhle mi před vánoci chodili zprávy pod jménama kamarádů a taky to byli viry ![]()
Neklikam, na to jsem prisla i sama
Ale to, ze mi chodi nesmyslna zprava kazdych 13 minut me fakt dost s..e ![]()
Budu moc vdecna tomu, kdo mi poradi, jak se toho zbavit ![]()
Klasický spam, jak říkají holky, hlavně neklikat a neotevírat. ![]()
Já blbec na to klikla a ted se to odesílá z mého FB lidem, které mám v adresáři a nevím jak z toho ven
![]()
derida píše:
Já blbec na to klikla a ted se to odesílá z mého FB lidem, které mám v adresáři a nevím jak z toho ven![]()
odesílá se tvým kontaktům jen jaká si adresa? pokud ano, tak bych mohla poradit ![]()
Nastys píše:derida píše:odesílá se tvým kontaktům jen jaká si adresa? pokud ano, tak bych mohla poradit
Já blbec na to klikla a ted se to odesílá z mého FB lidem, které mám v adresáři a nevím jak z toho ven![]()
Nejspis se jim posila to, co jsem davala na zacatku, ze chodi me
Porad, prosim ![]()
Nastys píše:derida píše:odesílá se tvým kontaktům jen jaká si adresa? pokud ano, tak bych mohla poradit
Ano, přijde jim zpráva z chatu,ikdyž jsem offline a je to adresa na fotky.
Jak se toho zbavit - nijak.Mám manžela počítačového maniaka, takže kdyby byl způsob, jak se toho zbavit, jistě by na něj už přišel, ale jelikož mu to tam věčně bliká, evidetně žádný není
Mě to po čase přestalo samo…
Mám zkušenosti jen s tim, když to rozesílá adresu.. stalo se to jak bráchovi tak mamce.. oba to vyřešili tak, že .. když jsi na úvodní stránce facebooku tak úplně dole.. máš 8 bodů.. O stránkách, vývojáři a je tam i nápověda a právě pod tou nápovědou najdeš řešení, co s tim.. ale jak ukazovala Fiducia ty fotky s problémem, tak s tim zkušenosti nemám
leda se zkusit taky tam mrknout
píšou tam toho dost.. ![]()