Zpráva z nemocnice

Anonymní
13.2.22 10:16

Zpráva z nemocnice

Dobrý den. Chci se zeptat.. byl jste někdo už na potratové pilulce? Dostali jste lékařskou zprávu z nemocnice? Mě tam totiž něco nesedí.. byl by někdo ochotný ji poslat do zpráv? Chápu že každá nemocniční zpráva se bude něčím lišit, ale chtěla bych si jen něco ověřit. Děkuji a hezký den.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
864
13.2.22 10:40

Chceš po někom poslat lékařskou zprávu a sama ji neukážeš? Asi by bylo lepší napsat, co konkrétně se Ti tam nezdá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20896
13.2.22 10:52

Jasný, každý ti bude posílat lékařskou zprávu, jsi spadla z hodně vysokého strome ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
13.2.22 10:58

Ty potřebuješ lékařskou zprávu že jsi byla na potratu a přitom nebyla co?

Nějak to na mě dělá ten dojem.

• Citovat
  • Upravit
53518
13.2.22 11:16
@Anonymní píše:
Dobrý den. Chci se zeptat.. byl jste někdo už na potratové pilulce? Dostali jste lékařskou zprávu z nemocnice? Mě tam totiž něco nesedí.. byl by někdo ochotný ji poslat do zpráv? Chápu že každá nemocniční zpráva se bude něčím lišit, ale chtěla bych si jen něco ověřit. Děkuji a hezký den.

Komu potřebuješ dát „důkaz“ o potratu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8741
13.2.22 11:37

Spekulace i důvodech tohoto příspěvku necháme tranou. Fakt si myslíš, že ti někdo bude po netu, naprosto neznáme osobě, posílat svoje lékařské zprávy? Jasně…chce to zapojit mozek. Pokud nechceš jít na potrat, tak na něj prostě nechoď, nikdo tě nutit nemůže. Pokud se ti opravdu něco ve zprávě nezdá, řeš to se svým gynekologem, ten ti určitě poradí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2653
13.2.22 11:39

Jsi blazen :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5040
13.2.22 11:41

Když ti tam NĚCO nesedí a potřebuješ si jen NĚCO ověřit, tak si zavolej do nemocnice. Nevyžaduj po někom osobní informace, když sama jsi tak tajemná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18267
13.2.22 12:43
@Anonymní píše:
Dobrý den. Chci se zeptat.. byl jste někdo už na potratové pilulce? Dostali jste lékařskou zprávu z nemocnice? Mě tam totiž něco nesedí.. byl by někdo ochotný ji poslat do zpráv? Chápu že každá nemocniční zpráva se bude něčím lišit, ale chtěla bych si jen něco ověřit. Děkuji a hezký den.

jak se posílá anonymovi něco do zprávy? :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Makca87
13.2.22 13:35

Potřebuje pro přítele :mrgreen:. Jen změní údaje.

• Citovat
  • Upravit
9292
13.2.22 17:54

Tak si to ověř v nemocnici, kde jsi zákrok podstoupila. Jak prosté ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty